Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

-hal- aš gėriau tik po vieną, reikės dabar gerti 2 kartus. 

Galvoju gal reikėtų pasekti ar vyksta ovuliacija  :hmm: O kur perkate testukus? Jei internetu ar greit atsiunčia? Kokius naudojat, kurie tiksliausi? Kiek reiktų užsipirkti? Ir nuo kada reikėtų juos darytis jei prieš tai ciklas buvo 34 d. Programėlė rodo, kad O turėtų įvykti 11.22.  :)​ 

Atsakyti

Aš perku iš gandras.eu, man jie labiausiai patiko ;) 

Teigiamas OT dar nereiškia kad vyksta Ovuliacija, tik užfiksuoja LH hormono banga. Po teigiamo OT testo ovuliacija gali įvykti per 24-72 val., tai nuo tos datos 7 dpo pasidarius progesterono tyrimą galima matyti ar įvyko pilnavertė O. 

Atsakyti

Galvoju gal reikėtų pasekti ar vyksta ovuliacija  :hmm: O kur perkate testukus? Jei internetu ar greit atsiunčia? Kokius naudojat, kurie tiksliausi? Kiek reiktų užsipirkti? Ir nuo kada reikėtų juos darytis jei prieš tai ciklas buvo 34 d. Programėlė rodo, kad O turėtų įvykti 11.22.  :)​ 

Aš kadangi testavaus pirmą ciklą, tai pirkau vaistinėj. 3testai 8e kažkur Gintarinėj. Dar pirkau eurovaistinėj ten dvi trys prekės už dviejų kainą, kažkas tokio, tai apie 5e sumokėjau, čia juostelės. 

Atsakyti
Sveikos merginos. Ar daug turime bkt matuojančių?
Kokią programėlę naudojat? Kur matuojat? Ar skiriasi temperatūros skirtingose vietose matuojant? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 04, 12:16)
<p><strong>-hal- </strong>aš gėriau tik po vieną, reikės dabar gerti 2 kartus. </p><p>Galvoju gal reikėtų pasekti ar vyksta ovuliacija  hmm.gif O kur perkate testukus? Jei internetu ar greit atsiunčia? Kokius naudojat, kurie tiksliausi? Kiek reiktų užsipirkti? Ir nuo kada reikėtų juos darytis jei prieš tai ciklas buvo 34 d. Programėlė rodo, kad O turėtų įvykti 11.22.  smile.gif </p>

LoyalWarriour paaiskino viska, internetu gerokai pigiau tos juosteles nei vaistineje mirksiukas.gif . ir manau geriausia prie to pacio dar ir progesterona pasidaryti, bus viskas matyt aiskiau 4u.gif

garbanele su gintare dar turi atsisaukti ax.gif mazu koki testuka pagadino unsure.gif
Atsakyti

Aš perku iš gandras.eu, man jie labiausiai patiko ;)  Teigiamas OT dar nereiškia kad vyksta Ovuliacija, tik užfiksuoja LH hormono banga. Po teigiamo OT testo ovuliacija gali įvykti per 24-72 val., tai nuo tos datos 7 dpo pasidarius progesterono tyrimą galima matyti ar įvyko pilnavertė O. 

Tai nuo tos dienos kai testas parodo teigiamą atskaičiuoji tas 7 dienas ir tada tyrimą?

Ar po teigiamo atsakymo palauki dar kokias 2 dienas kažkur ir tada dar po 7 dienų eiti progesteroną darytis? 🤔 

Neteko susidurti, tai nežinau kaip čia tiksliai reiktų  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 04 lapkričio 2018 - 17:44

Sveikos. Aš testą vakar dariau, baltutis... Šiandien tepliot pradėjo iš lengvo. Jau nieko nesitikiu.

Atsakyti

Sveikos. Aš testą vakar dariau, baltutis... Šiandien tepliot pradėjo iš lengvo. Jau nieko nesitikiu.

Tepliojimas dar ne mm juk, maza ka. ☺️ 

Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2018 11 04, 18:42)
<p>Sveikos. Aš testą vakar dariau, baltutis... Šiandien tepliot pradėjo iš lengvo. Jau nieko nesitikiu.</p>

console.gif neliudek labai.. 4u.gif
Atsakyti

letu valso zingsneliu keliauju i nelaukianciu gala...  :unsure:  

11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm

11.04 Garbanelele nelaukia mmm

11.11 Lokysta nelaukia mmm

11.12 Sange nelaukia mmm

11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm 

11.16 Maištautoja nelaukia mmm

11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos

11.19 finy nelaukia mmm

11.21 pegile nelaukia mm

12.01 Gintare0820 nelaukia mm

12.07 _mimozza_ labai laukia mmm

Atsakyti

reikes labiau stengtis si karta...  :cry2:  :cray:    einu skaiciuot kada ovuliacija...

Atsakyti

reikes labiau stengtis si karta...  :cry2:  :cray:    einu skaiciuot kada ovuliacija...

Linkiu kad šį ciklą pavyktų  :4u:  :nestuke​ 

Atsakyti