Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Tu nori patolint mm? Tada vitaminas c tikrai padeda, bet manau ner gerai..  :rolleyes:​ 

Tolinti tai aš nenoriu, čia tuo atveju jei natūraliai užsidėtų tos dvi dienos tai aš būčiau nieko prieš dėl gruodžio mėnesio įvyksiančios ovuliacijos. Mano vyras grįš tik gruodį tad mūsų planavimas atsideda. O aš noriu išlaikyti ciklą t.y. kad mmm ateitų gruodžio 7ar 9 dieną. Man PKS. Naudočiau KT jei visi sirgimai tinkamai susidėliotų. Bet norint gruodžio pabaigai planuoti turėčiau nedaryti pertraukos ir pradėti naują pakuotę, o tai labai blogai organizmui. 

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 03, 07:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maištautoja" data-cid="72251835" data-time="1541229743"><div><p>Tu nori patolint mm? Tada vitaminas c tikrai padeda, bet manau ner gerai..  rolleyes.gif </p></div></blockquote><p>Tolinti tai aš nenoriu, čia tuo atveju jei natūraliai užsidėtų tos dvi dienos tai aš būčiau nieko prieš dėl gruodžio mėnesio įvyksiančios ovuliacijos. Mano vyras grįš tik gruodį tad mūsų planavimas atsideda. O aš noriu išlaikyti ciklą t.y. kad mmm ateitų gruodžio 7ar 9 dieną. Man PKS. Naudočiau KT jei visi sirgimai tinkamai susidėliotų. Bet norint gruodžio pabaigai planuoti turėčiau nedaryti pertraukos ir pradėti naują pakuotę, o tai labai blogai organizmui. </p>

kaip pas tave viskas sudetinga.. pas mane irgi PKS, bet mm reguliarios unsure.gif ir siaip panasu , kad atsigavineja viskas.
Atsakyti

kaip pas tave viskas sudetinga.. pas mane irgi PKS, bet mm reguliarios unsure.gifir siaip panasu , kad atsigavineja viskas.

O kažką naudojot ciklo sureguliavimui? Ar jis visada būdavo reguliarus?

Aš dedu viltis į Inofolic. Tikiuosi jis pagelbės. Aš jau ir dabar iš tikro džiaugiuosi, kad mmm parėjo pačios. Nes kai esu keletą kartų nutraukus KT dėl tyrimų tai dar sekančių nesulaukdavau. O tada vėl KT gerdavau, bet kurią pasirinktą dieną. 

Atsakyti

Va kokią programėlę išbandžiau. Labai patogu joje sekti savo ciklą ir daug ką gali pasižymėti. Galima užsidėti koduką ir niekas kitas į ją neįlys.Priedas  IMG_20181103_202627.png   74,61KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Va kokią programėlę išbandžiau. Labai patogu joje sekti savo ciklą ir daug ką gali pasižymėti. Galima užsidėti koduką ir niekas kitas į ją neįlys.attachicon.gif[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=257705"]IMG_20181103_202627.png[/url]
Aš kažkaip Moterų dienoraštis per tel naudoju, man labai patogu ☺️

OV siandien po piet teig, dabar dariau dar kart neigiamas. Tai taip suprast, kad dabar vyls ovuliacija taip? Tai galim darbuotis 😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 03 lapkričio 2018 - 21:14

Aš kažkaip Moterų dienoraštis per tel naudoju, man labai patogu ☺️

OV siandien po piet teig, dabar dariau dar kart neigiamas. Tai taip suprast, kad dabar vyls ovuliacija taip? Tai galim darbuotis 😀

Taip, per artimiausias dienas turi būti O. Pirmyn, vaisingų rezultatų :D

Atsakyti

Va kokią programėlę išbandžiau. Labai patogu joje sekti savo ciklą ir daug ką gali pasižymėti. Galima užsidėti koduką ir niekas kitas į ją neįlys.attachicon.gifIMG_20181103_202627.png

Aš šitą flo naudoju, bet kažkaip šį ciklą pievas rodo, kad ryt mm, nors dar tik 12dpo ir pati programėlė rodo O prieš 12 d :D

Atsakyti

Sveikos, kaip laikotės? :) pakoreguoju sąrašą! 

11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm

11.04 Garbanelele nelaukia mmm

11.04 Gintare0820 nelaukia mmm

11.11 Lokysta nelaukia mmm

11.12 Sange nelaukia mmm

11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm 

11.16 Maištautoja nelaukia mmm

11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos

11.19 finy nelaukia mmm

11.21 pegile nelaukia mm

12.07 _mimozza_ labai laukia mmm

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 03, 14:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72252370" data-time="1541255167"><div><p>kaip pas tave viskas sudetinga.. pas mane irgi PKS, bet mm reguliarios vartotojo įkelta nuotraukair siaip panasu , kad atsigavineja viskas.</p></div></blockquote><p>O kažką naudojot ciklo sureguliavimui? Ar jis visada būdavo reguliarus?
</p><p>Aš dedu viltis į Inofolic. Tikiuosi jis pagelbės. Aš jau ir dabar iš tikro džiaugiuosi, kad mmm parėjo pačios. Nes kai esu keletą kartų nutraukus KT dėl tyrimų tai dar sekančių nesulaukdavau. O tada vėl KT gerdavau, bet kurią pasirinktą dieną. </p>

nieko, as is tu kur mm visada budavo. tik kad O nevykdavo is kiausinelio pasidarydavo cista kiausintaki ir tiek. dabar antra menesi Inofolika geriu, kaip sakiau bent jau fiziniai pakitimai tai tikrai labai jauciasi.ir kiausidese buvo belikusios tik dvi cistos, reikes paziureti menesio gale ar isivale jos ar ne. Kad vakar O diena buvo tai tikrai, nes spazmavo kaip reikalas, atitiko ir gleives ir visa kita. ziuresim kas bus..
gal negerk kt..?mpabandyk ta inofolica ilgiau pagerti.. tyrimu rezultatai tokie geri blyn, mazu pades tikrai unsure.gif tiesa reikia ji dukart dienoje gerti butinai.

QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 11 03, 22:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="_mimozza_" data-cid="72252672" data-time="1541269633"><div><p>Va kokią programėlę išbandžiau. Labai patogu joje sekti savo ciklą ir daug ką gali pasižymėti. Galima užsidėti koduką ir niekas kitas į ją neįlys.vartotojo įkelta nuotrauka<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=257705'>IMG_20181103_202627.png</a></p></div></blockquote><p>Aš šitą flo naudoju, bet kažkaip šį ciklą pievas rodo, kad ryt mm, nors dar tik 12dpo ir pati programėlė rodo O prieš 12 d biggrin.gif</p>

gal ko nepazymejai..? as angliska varianta naudoju CLUE tai reikia mm zymeti kad ciklo ilguma sektum ir vaisingas dienas, be to gali vaistus zymetis, nuotaikas, seksa ir daug kitu dalyku.man atitinka normaliai unsure.gif

Loyal Warior, Garbanele Gintare, kaip...? ax.gif kol nepramuse tol vilciu yra rolleyes.gif
Atsakyti

Dariau testa šiandien, nieko :)

Dbr 12 dpo paval OT ir bkt, ir kaip sakiau pati programėlė pažymėjusi teisingai O dieną, bet šiandien paliko kaip mm dieną, nors mm turėtų būti už 2 d.

Kadangi nt baltas, lauksiu mm...

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 11 04, 08:40)
<p>Dariau testa šiandien, nieko smile.gif</p><p>Dbr 12 dpo paval OT ir bkt, ir kaip sakiau pati programėlė pažymėjusi teisingai O dieną, bet šiandien paliko kaip mm dieną, nors mm turėtų būti už 2 d.</p><p>Kadangi nt baltas, lauksiu mm...</p>

ech blyn.. unsure.gif . na bet gal dar ax.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: pajaučiau kairiajame sone skausma. Tai galvoju, gal oviliacija vyksta. Bt 36. 7 🤔

Atsakyti