Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

O čia pas mane vieną vyras toks, kad gali būti bet kaip pavargęs, bet pasiglamonėti ir pasimylėti jėgų visada jam atsiras :D Vakar vos ne miegančią pažadino ir pradėjo kūsinti :D

Oj kaip prisijuokiau. Bet ir manasis lygiai toks pat. Atrodo pavargę abu. Aš lyg jau miegu, bet vyras po akimirkos ir šoną kutena, bei suplonintu balsesiu klausia miegi 😂 

Atsakyti

į Nenusiminkite :4u: susitvarkys organizmas ir kibkite i darbus. Na o as OV pasidariau ka tik ir nesuprantu. Tai gal man sita ovuliacija veluoja? Turetu but siandien, bet juostele ner labai ryski. Tai gal rytoj bus pagal sita? Ka manot? Ar cia jau teigiamas? Jauciu dar vakare viena gadinsiu 😀  Dar galvojau nuo myliuko pailset sian, nes kelias dienas be perstojo darem. Bet bijau praleist dabar. Eeech. Kasdien darant jie irgi ne tokie gyvibingi. Bet kaip dabar zinot, ar ryt darant jai nebus per velu?  :hmm:  nepykit damos uz galvos kvarsinima. Nieko daugiau negaliu galvot 🤔attachicon.gifIMG_20181102_125436.jpg :huh2:attachicon.gifIMG_20181102_130348.jpg

Kartokit dar vakare ;) man tokio ryškumo buvo vakare, sekantį dariau apie 11h dienos, tai laaabai ryškus buvo. Ir tos pačios dienos 22h jau buvo blankus vėl. Ir nd nd nd 😁😁

Atsakyti

Na man daktarė sakė galit ir nesisaugoti, vis tiek neturėtum pastoti, nes kaip tu sakai, tiesiog neįsitvirtins. Tai tiesiog patarė gyventi savo gyvenimą ir kai organizmas susitvarkys, laukti pastojimo. Tai nelabai ir stresuoju, kad nepastosiu dabar. Labai tikiuosi, kad kitas ciklas gal bus sėkmingas. Nes po mėnesinių daktarė prašė pasirodyti. Sako per mėnesines viskas turi atsistatyti ir susitvarkyti. 

O aš labai tikiuosi, kad šį mėnesį pavyks jums ir užkibs vasarinukas :)

O vitaminus gal kokius skyrė? Stiprinkitės ir atsigaus organizmas ☺️

Pirmadienį užsirašiau pas ginekologę pagaliau. Jei netyčia man per šias dienas kibtų, nieko tokio jei apžiūrą darys?  :hmm:​ 

Atsakyti

Geriu geležį, folio rūgštį ir nakvišas. Daugiau nieko neskyrė. Geležis pakritusi šiek tiek, tai dvigubą dozę geriu. 

Dėl apžiūros tikrai nebijokit, tik galit perspėti ginekologę, kad planuojat leliuką ir šiomis dienomis gali užkibti. 

Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2018 11 02, 11:57)
<p>Geriu geležį, folio rūgštį ir nakvišas. Daugiau nieko neskyrė. Geležis pakritusi šiek tiek, tai dvigubą dozę geriu. </p>
<p>Dėl apžiūros tikrai nebijokit, tik galit perspėti ginekologę, kad planuojat leliuką ir šiomis dienomis gali užkibti. </p>
<p> </p>

cia panos sake atsargiai su nakvisom planuojat, galima gerti tik iki O ax.gif

aciu uz palinkejimus, gal isipyldis. tiek laiko jau pavargau laukti unsure.gif
Atsakyti

Na aš kitokių žinių apie nakvišas turiu, kad jos viską labai sutvarko (mm ciklą, gimdos gleivinę, skausmus mm). Ir gėriau nakvišas iki pirmo pastojimo, tai kaip ir nuomonės nepakeičiau, kad jos labai geras dalykas moterims :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 02 lapkričio 2018 - 14:25

Na aš kitokių žinių apie nakvišas turiu, kad jos viską labai sutvarko (mm ciklą, gimdos gleivinę, skausmus mm). Ir gėriau nakvišas iki pirmo pastojimo, tai kaip ir nuomonės nepakeičiau, kad jos labai geras dalykas moterims :)

Man irgi jos skausmus, gausumą sutvarko. Kolkas geriu  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2018 11 02, 12:24)
<p>Na aš kitokių žinių apie nakvišas turiu, kad jos viską labai sutvarko (mm ciklą, gimdos gleivinę, skausmus mm). Ir gėriau nakvišas iki pirmo pastojimo, tai kaip ir nuomonės nepakeičiau, kad jos labai geras dalykas moterims smile.gif</p>

tai taip moterims labai geras jis dalykas, bet jai planuoji pastojima tai sake gerti tik iki O. nes trukdo implantacijai leliuko nakvisos. del viso ko paklausk gines butent del nestumo ir nakvisu.
Atsakyti

Reikės užklausti prie progos :) 

Atsakyti

Labas rytas, šiandien atėjo mano mmm. Truputi liūdnoka, bet šiaip viskas gerai. Turiu kitą užduotį ir klausimų Jums. Kaip išlaikyti ciklą ir sulaukti kitų mėnesinių 12.07. Pagalvojau visai nenorėčiau aš tų KT gerti. Šis mano ciklas truko 34 dienas. Jei ateinantis tiek truktų būtų super duper. Galėtų būti net 36 dienas. Tad kokių patarimų turit. Nuo šiandien vėl grįžau prie Inofolic. Gal galima kažko šalia jo pagerti?  Koreguoju sąrašėlį :)

10.26 Pegile nelaukia mmm- sulaukė jau

11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm

11.04 Garbanelele nelaukia mmm

11.04 Gintare0820 nelaukia mmm

11.11 Lokysta nelaukia mmm

11.12 Sange nelaukia mmm

11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm 

11.16 Maištautoja nelaukia mmm

11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos

11.19 finy nelaukia mmm

12.07 _mimozza_ labai laukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 03 lapkričio 2018 - 09:10

Labas rytas, šiandien atėjo mano mmm. Truputi liūdnoka, bet šiaip viskas gerai. Turiu kitą užduotį ir klausimų Jums. Kaip išlaikyti ciklą ir sulaukti kitų mėnesinių 12.07. Pagalvojau visai nenorėčiau aš tų KT gerti. Šis mano ciklas truko 34 dienas. Jei ateinantis tiek truktų būtų super duper. Galėtų būti net 36 dienas. Tad kokių patarimų turit. Nuo šiandien vėl grįžau prie Inofolic. Gal galima kažko šalia jo pagerti?  Koreguoju sąrašėlį :)

Tu nori patolint mm? Tada vitaminas c tikrai padeda, bet manau ner gerai..  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Neiškenčiau, pagadinau testuką. Ryt mmm turėtų būt. Nieko, visiškai nieko. Na, nebent jei O vėlavo, tai gali būt ankstoka. Bet greičiausiai jokių šansų ir šį mėnesį.

Atsakyti