Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Spalio 27d neigiamas, 30d neigiamas. Kažin realu, kad dar ateis ta OV, nes, kad praėjo nelabak tikiu 🤔

Laukit, tikiu atskubės dar 😊

Atsakyti
ar cia siandien diena tokia ar koks velnes.. sakes kokia pikta i vakara unsure.gif pakeliau vetra. na negi PMS..?

ir siaip galetume tuos linkus visokius idomius sukelti visada i titulini puslapi, smagu taip pazaisti bigsmile.gif
Atsakyti

<span>10.26 Pegile nelaukia mmm- sulaukė jau</span>
<span>11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm</span>
<span>11.04 Garbanelele nelaukia mmm</span>
<span>11.04 Gintare0820 nelaukia mmm</span>
<span>11.11 Lokysta nelaukia mmm</span></p><p><span>11.11 _mimozza_ nelaukia mmm</span>
<span>11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm </span></p><p><span>11.16 Maištautoja nelaukia mmm</span>
<span>11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos 
11.19 finy nelauks mmm
Atsakyti

Sveikos merginos,

Vis paskaitinėju tyliai kaip jums visoms sekasi :) Ir kelis kartus norėjau jau parašyti jums, bet vis susilaikydavau. Nežinau, gal gėdos jausmas, gal kaltė, bet neparašydavau. Sugrįžtu į jūsų gretas.... po greito pastojimo (pavyko per pirmą mėnesį) patyriau persileidimą. Skaičiavau jau 11 nėštumo savaitę, kai įvyko baisiausias dalykas koks tik galėjo nutikti.... Persileidau. Nuo to laiko praėjo jau pusantro mėnesio... Jausmai susitvarkė ir noriu vėl su jumis pasikalbėti apie planavimą. Su vyru nusprendėm nieko nelaukti ir nesisaugoti. 

Po persileidimo net nežinau kada tikėtis mėnesinių. Pagal programą mm nelaukiu lapkričio 12d. bet abejoju ar kažkas užkibs, nes vis dar pakraujuoju, vis dar valosi viskas, nes pasirinkau natūralų išsivalymo būdą ir organizmas pats tvarkosi. Labai bijojau abrazijų. 

Antrą kartą pastoti baimė didžiulė, bet noras dar didesnis. Labai palaikau kiekvieną iš jūsų, kurios planuojate, nes net besilaukdama pas jus užsukdavau pasiskaityti, gal kuri pastojote :) Taigi didžiausios sėkmės visoms, o mane prašau įrašykite į nelaukiančiųjų sąrašiuką ;)

Atsakyti

Sveikos merginos,

Vis paskaitinėju tyliai kaip jums visoms sekasi :) Ir kelis kartus norėjau jau parašyti jums, bet vis susilaikydavau. Nežinau, gal gėdos jausmas, gal kaltė, bet neparašydavau. Sugrįžtu į jūsų gretas.... po greito pastojimo (pavyko per pirmą mėnesį) patyriau persileidimą. Skaičiavau jau 11 nėštumo savaitę, kai įvyko baisiausias dalykas koks tik galėjo nutikti.... Persileidau. Nuo to laiko praėjo jau pusantro mėnesio... Jausmai susitvarkė ir noriu vėl su jumis pasikalbėti apie planavimą. Su vyru nusprendėm nieko nelaukti ir nesisaugoti. 

Po persileidimo net nežinau kada tikėtis mėnesinių. Pagal programą mm nelaukiu lapkričio 12d. bet abejoju ar kažkas užkibs, nes vis dar pakraujuoju, vis dar valosi viskas, nes pasirinkau natūralų išsivalymo būdą ir organizmas pats tvarkosi. Labai bijojau abrazijų. 

Antrą kartą pastoti baimė didžiulė, bet noras dar didesnis. Labai palaikau kiekvieną iš jūsų, kurios planuojate, nes net besilaukdama pas jus užsukdavau pasiskaityti, gal kuri pastojote :) Taigi didžiausios sėkmės visoms, o mane prašau įrašykite į nelaukiančiųjų sąrašiuką ;)

Oj, kaip nemalonu.. Tikiuosi ilgai nelaukęs žiurniukas vėl kibs, tik šįkart sėkmingai iki pat galo 😊

Atsakyti

10.26 Pegile nelaukia mmm- sulaukė jau

11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm

11.04 Garbanelele nelaukia mmm

11.04 Gintare0820 nelaukia mmm

11.11 Lokysta nelaukia mmm

11.11 _mimozza_ nelaukia mmm

11.12 Sange nelaukia mmm

11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm 

11.16 Maištautoja nelaukia mmm

11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos

11.19 finy nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 02 lapkričio 2018 - 12:47

į Nenusiminkite :4u: susitvarkys organizmas ir kibkite i darbus. Na o as OV pasidariau ka tik ir nesuprantu. Tai gal man sita ovuliacija veluoja? Turetu but siandien, bet juostele ner labai ryski. Tai gal rytoj bus pagal sita? Ka manot? Ar cia jau teigiamas? Jauciu dar vakare viena gadinsiu 😀  Dar galvojau nuo myliuko pailset sian, nes kelias dienas be perstojo darem. Bet bijau praleist dabar. Eeech. Kasdien darant jie irgi ne tokie gyvibingi. Bet kaip dabar zinot, ar ryt darant jai nebus per velu?  :hmm:  nepykit damos uz galvos kvarsinima. Nieko daugiau negaliu galvot 🤔 :huh2:Priedas  IMG_20181102_130348.jpg   54,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 02 lapkričio 2018 - 13:04

Manau šiomis dienomis dirbkit įsijuosę  :D  Pasitelkit visą fantaziją, kad nebūtų tik darbas ;) 

O čia pas mane vieną vyras toks, kad gali būti bet kaip pavargęs, bet pasiglamonėti ir pasimylėti jėgų visada jam atsiras :D Vakar vos ne miegančią pažadino ir pradėjo kūsinti :D

Atsakyti
maistautoja , kad per anksti darei. reikia po pietu, kokia 2-3 valanda nes hormonas butent tada gaminasi.padaryk dar viena siandien po valandeles geros 4u.gif

sange- 4u.gif sveika sugryzus ir linkiu neuzsibuti cia su mum smile.gif

na man manau O nes dure labai kaire puse, mb namie ax.gif gal vistik pasiseks rolleyes.gif .
Atsakyti

Manau šiomis dienomis dirbkit įsijuosę  :D  Pasitelkit visą fantaziją, kad nebūtų tik darbas ;)  O čia pas mane vieną vyras toks, kad gali būti bet kaip pavargęs, bet pasiglamonėti ir pasimylėti jėgų visada jam atsiras :D Vakar vos ne miegančią pažadino ir pradėjo kūsinti :D
Bijau, kad spermiukai neatsistatys. . Bet bijau ir ilset, kad ryt nebutu neig..  Visiems vyrams manau tai svente 😀 kaip sako viskam pavarges tik ne tam 🤔😀

Beja temp. Nematuodavau per daug bet budavo apie 36.5 dabar 36.9. Jatau vilciu yraaa

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 02 lapkričio 2018 - 13:17
QUOTE(Sange @ 2018 11 02, 11:07)
<p>Manau šiomis dienomis dirbkit įsijuosę  biggrin.gif  Pasitelkit visą fantaziją, kad nebūtų tik darbas ;) </p><p>O čia pas mane vieną vyras toks, kad gali būti bet kaip pavargęs, bet pasiglamonėti ir pasimylėti jėgų visada jam atsiras biggrin.gif Vakar vos ne miegančią pažadino ir pradėjo kūsinti biggrin.gif</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip skaniai susiskaite biggrin.gif

sange jai ar teplioja gal padarykit menesio pertrauka..? nes gleivine bus tikrai neatsigavus ir jai uzkibsi vel bus persileidimas.. zirniukas neisikabins.. as pati 4 turejus tai jau tiek visur visko prisiskaiciau.
Atsakyti

Na man daktarė sakė galit ir nesisaugoti, vis tiek neturėtum pastoti, nes kaip tu sakai, tiesiog neįsitvirtins. Tai tiesiog patarė gyventi savo gyvenimą ir kai organizmas susitvarkys, laukti pastojimo. Tai nelabai ir stresuoju, kad nepastosiu dabar. Labai tikiuosi, kad kitas ciklas gal bus sėkmingas. Nes po mėnesinių daktarė prašė pasirodyti. Sako per mėnesines viskas turi atsistatyti ir susitvarkyti. 

O aš labai tikiuosi, kad šį mėnesį pavyks jums ir užkibs vasarinukas :) 

Atsakyti