Spalio 27d neigiamas, 30d neigiamas. Kažin realu, kad dar ateis ta OV, nes, kad praėjo nelabak tikiu 🤔
Laukit, tikiu atskubės dar 😊
Sveikos merginos,
Vis paskaitinėju tyliai kaip jums visoms sekasi Ir kelis kartus norėjau jau parašyti jums, bet vis susilaikydavau. Nežinau, gal gėdos jausmas, gal kaltė, bet neparašydavau. Sugrįžtu į jūsų gretas.... po greito pastojimo (pavyko per pirmą mėnesį) patyriau persileidimą. Skaičiavau jau 11 nėštumo savaitę, kai įvyko baisiausias dalykas koks tik galėjo nutikti.... Persileidau. Nuo to laiko praėjo jau pusantro mėnesio... Jausmai susitvarkė ir noriu vėl su jumis pasikalbėti apie planavimą. Su vyru nusprendėm nieko nelaukti ir nesisaugoti.
Po persileidimo net nežinau kada tikėtis mėnesinių. Pagal programą mm nelaukiu lapkričio 12d. bet abejoju ar kažkas užkibs, nes vis dar pakraujuoju, vis dar valosi viskas, nes pasirinkau natūralų išsivalymo būdą ir organizmas pats tvarkosi. Labai bijojau abrazijų.
Antrą kartą pastoti baimė didžiulė, bet noras dar didesnis. Labai palaikau kiekvieną iš jūsų, kurios planuojate, nes net besilaukdama pas jus užsukdavau pasiskaityti, gal kuri pastojote Taigi didžiausios sėkmės visoms, o mane prašau įrašykite į nelaukiančiųjų sąrašiuką ;)
Sveikos merginos,
Vis paskaitinėju tyliai kaip jums visoms sekasi Ir kelis kartus norėjau jau parašyti jums, bet vis susilaikydavau. Nežinau, gal gėdos jausmas, gal kaltė, bet neparašydavau. Sugrįžtu į jūsų gretas.... po greito pastojimo (pavyko per pirmą mėnesį) patyriau persileidimą. Skaičiavau jau 11 nėštumo savaitę, kai įvyko baisiausias dalykas koks tik galėjo nutikti.... Persileidau. Nuo to laiko praėjo jau pusantro mėnesio... Jausmai susitvarkė ir noriu vėl su jumis pasikalbėti apie planavimą. Su vyru nusprendėm nieko nelaukti ir nesisaugoti.
Po persileidimo net nežinau kada tikėtis mėnesinių. Pagal programą mm nelaukiu lapkričio 12d. bet abejoju ar kažkas užkibs, nes vis dar pakraujuoju, vis dar valosi viskas, nes pasirinkau natūralų išsivalymo būdą ir organizmas pats tvarkosi. Labai bijojau abrazijų.
Antrą kartą pastoti baimė didžiulė, bet noras dar didesnis. Labai palaikau kiekvieną iš jūsų, kurios planuojate, nes net besilaukdama pas jus užsukdavau pasiskaityti, gal kuri pastojote Taigi didžiausios sėkmės visoms, o mane prašau įrašykite į nelaukiančiųjų sąrašiuką ;)
Oj, kaip nemalonu.. Tikiuosi ilgai nelaukęs žiurniukas vėl kibs, tik šįkart sėkmingai iki pat galo 😊
10.26 Pegile nelaukia mmm- sulaukė jau
11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm
11.04 Garbanelele nelaukia mmm
11.04 Gintare0820 nelaukia mmm
11.11 Lokysta nelaukia mmm
11.11 _mimozza_ nelaukia mmm
11.12 Sange nelaukia mmm
11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm
11.16 Maištautoja nelaukia mmm
11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos
11.19 finy nelaukia mmm
į Nenusiminkite susitvarkys organizmas ir kibkite i darbus. Na o as OV pasidariau ka tik ir nesuprantu. Tai gal man sita ovuliacija veluoja? Turetu but siandien, bet juostele ner labai ryski. Tai gal rytoj bus pagal sita? Ka manot? Ar cia jau teigiamas? Jauciu dar vakare viena gadinsiu 😀 Dar galvojau nuo myliuko pailset sian, nes kelias dienas be perstojo darem. Bet bijau praleist dabar. Eeech. Kasdien darant jie irgi ne tokie gyvibingi. Bet kaip dabar zinot, ar ryt darant jai nebus per velu? nepykit damos uz galvos kvarsinima. Nieko daugiau negaliu galvot 🤔 IMG_20181102_130348.jpg 54,98KB 0 Parsiųsta kartų
Manau šiomis dienomis dirbkit įsijuosę Pasitelkit visą fantaziją, kad nebūtų tik darbas ;) O čia pas mane vieną vyras toks, kad gali būti bet kaip pavargęs, bet pasiglamonėti ir pasimylėti jėgų visada jam atsiras Vakar vos ne miegančią pažadino ir pradėjo kūsintiBijau, kad spermiukai neatsistatys. . Bet bijau ir ilset, kad ryt nebutu neig.. Visiems vyrams manau tai svente 😀 kaip sako viskam pavarges tik ne tam 🤔😀
Beja temp. Nematuodavau per daug bet budavo apie 36.5 dabar 36.9. Jatau vilciu yraaa
Na man daktarė sakė galit ir nesisaugoti, vis tiek neturėtum pastoti, nes kaip tu sakai, tiesiog neįsitvirtins. Tai tiesiog patarė gyventi savo gyvenimą ir kai organizmas susitvarkys, laukti pastojimo. Tai nelabai ir stresuoju, kad nepastosiu dabar. Labai tikiuosi, kad kitas ciklas gal bus sėkmingas. Nes po mėnesinių daktarė prašė pasirodyti. Sako per mėnesines viskas turi atsistatyti ir susitvarkyti.
O aš labai tikiuosi, kad šį mėnesį pavyks jums ir užkibs vasarinukas