Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

nes SM dabar labai daug atidarytu temuciu palei menesius ir kazkaip visos isibarsto ir mazai snekanciu.. ax.gifmaciau isvis dar viena tema yra, kazakip jai visos i viena susimestume tai butu smagiau ax.gif
Pritariu visu 100%

Siaubas kaip mane karštis pila, man nėra taip buvę. Esu sušalėlė iki negalėjimo. Man net vasarą vėsu namuose būna jei lauke kokie 25 laipsniai 🙈 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 lapkričio 2018 - 14:47

Man irgi su karščiu kažkas ne to 😱 visad šalta, o paskutinėm dienom lažko šylu. Akis skauda kaip visą naktį žliumbus būčiau 😭

Atsakyti

- hal -, 01 Lap 2018 - 14:40, parašė: nes SM dabar labai daug atidarytu temuciu palei menesius ir kazkaip visos isibarsto ir mazai snekanciu.. ax.gifmaciau isvis dar viena tema yra, kazakip jai visos i viena susimestume tai butu smagiau ax.gif
Tikrai gerai viena būt. Kai sugalvojau visas skaičiau kol galva neapsisuko 😂

14ta Ciklo diena ir va... Čia OV jei kąPriedas  IMG_20181101_183453.jpg   51,05KB   0 Parsiųsta kartų :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maištautoja: 01 lapkričio 2018 - 18:36

O kur dar randat temų? 🤔 aš kažkaip neužtaikiau ant aktyvių temų planiukų, turbūt žioplai ieškojau🙈

Atsakyti

14ta Ciklo diena ir va... Čia OV jei kąattachicon.gif   :unsure:

Lyg šešėlis yra, bet kad kažkas aiškaus būtų nesimato. 

Atsakyti

O kur dar randat temų? 🤔 aš kažkaip neužtaikiau ant aktyvių temų planiukų, turbūt žioplai ieškojau🙈

Paskutinį kartą buvo aktyvi spalio 22 d. temutė Reikia gi broliukams sesučių. Lyg šitaip vadinasi

Atsakyti

Tikrai gerai viena būt. Kai sugalvojau visas skaičiau kol galva neapsisuko 😂

14ta Ciklo diena ir va... Čia OV jei kąattachicon.gifIMG_20181101_183453.jpg :unsure:

Kokio ilgio ciklas? Man šįkart 15cd ov buvo, tai net ankstoka palei anuos ciklus lyg.

Atsakyti

Paskutinį kartą buvo aktyvi spalio 22 d. temutė Reikia gi broliukams sesučių. Lyg šitaip vadinasi

Aa, man kai tik pirmas lelius, tai tokių temų akis nekabino 😁😁

Atsakyti

28,29d 😏

Atsakyti

Įdomumo dėlei pasižiūrėjau į skaičiukus kai sužinojau kad laukiuosi, tai buvo net 909,8 mIU/ml. Kai 4 testas parodė, kad laukiuosi iš kart lėkiau kraują prisiduoti. Mes tada pradėjom planuoti iš kart po KT gėrimo t.y. iškart po pirmų mmm rugsėjo 15 d., o testas teigiamas buvo rugsėjo 26 d. Lygiai po 6 savaičių nuo planavimo pradžios. 

Šiuo metu t.y. šiandien, lygiai 5 savaitės nuo planavimo pradžios :) kaži kaip šį syk pasiseks. 

Atsakyti

28,29d 😏

Tai darykitės kasdien kol išryškės. Turėtų greitai lįst ir antra juostelė ;) man nuo blankaus vaiduoklio iki ryškiausio 3 dienos praėjo. Aaarba jai praėjo?🤔 nesu ekspertė visiškai 🙈

Atsakyti

Tai darykitės kasdien kol išryškės. Turėtų greitai lįst ir antra juostelė ;) man nuo blankaus vaiduoklio iki ryškiausio 3 dienos praėjo. Aaarba jai praėjo?🤔 nesu ekspertė visiškai 🙈

Spalio 27d neigiamas, 30d neigiamas. Kažin realu, kad dar ateis ta OV, nes, kad praėjo nelabak tikiu 🤔

Atsakyti