QUOTE(Maištautoja @ 2018 11 01, 09:48)
<p>Tai progesterono testa klinikoj daryti? Man jau pigu nepigu nesvarbu
pasiskaitinet reik, ryt skambinu pas gine užsirašyt, gal pasakys ką. Neramu pasidarė
</p>
as Anteja darausi
QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 01, 09:56)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72249680" data-time="1541065267"><div><p></p></div></blockquote><p>Stiprybės glėby siunčiu. Sunku kai artimiausi žmonės nepalaiko. Bet turi 3 gyvenimo ramsčius vaikučius ir vyrą
</p>
taip
uztat ir nusispjoviau ir sakiau isvis nieko nesakysiu , kai akis badys patys susipras. isvengsiu blogu emociju
QUOTE(gintare0820 @ 2018 11 01, 10:01)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72249680" data-time="1541065267"><div><p>taip antras vyras, mano vaikai is pirmos santuokos
. zinok ne del to ,padejuosiu bet mano seimyna isvis labai idomi situo klausimu. mes trys vaikai pas mama, as jauniausia, pirmiausia vaiku susilaukiau. sesuo vyriausia visai neturi ir nenori, brolis per viduri turi dukra 5. man ziauriai abydna, mano vyras labai geras, geras ne tik man ir vaikams bet geras visai mano seimai ir labai stengiasi kiek gali tiek visiems padeda. bet zinot kaip buna, gera dusele-plika subinele.. uztat tada ir klausiau ar jusu seimos zino del planuojamo nestumo. mano nezino.. bet kai uzsiminiau tai oho kokia audra kilo nepasitenkinimo. uztat gal taip ir ilgai atideliojau nes zinojau kad niekas nepalaikys ir visi bus pries. savaip labai skaudu. o dabar bijau kad busiu per ilgai uzsilaukus ir isvis niekas nesigaus
nes dukros laukiau 4 metus.. jai visi galvojat kiek man metu tai man 32
ir taip visi jauciasi galintis man skyto ko man reikia ir kaip man geriau
.o kai papriestarauju tai tampu isterike/reksne/pikciurna. va pasiguodziau
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>o koks tavo seimynai skirtumas kiek tu vaiku turi?
neislaiko gi jie ju? </p>
va va, as klausiau to pacio
tyli tada susirauke.. nesuprasi zinok
10CD, reikia nusipikrti OV testu
It is hard to be a woman
You must think like a man,Act like a lady,Look like a young girl,And work like a horse.