Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

QUOTE(Maištautoja @ 2018 11 01, 09:48)
<p>Tai progesterono testa klinikoj daryti? Man jau pigu nepigu nesvarbu  huh.gif pasiskaitinet reik, ryt skambinu pas gine užsirašyt, gal pasakys ką. Neramu pasidarė  cool.gif </p>

as Anteja darausi mirksiukas.gif

QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 01, 09:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72249680" data-time="1541065267"><div><p></p></div></blockquote><p>Stiprybės glėby siunčiu. Sunku kai artimiausi žmonės nepalaiko. Bet turi 3 gyvenimo ramsčius vaikučius ir vyrą smile.gif </p>

taip wub.gif uztat ir nusispjoviau ir sakiau isvis nieko nesakysiu , kai akis badys patys susipras. isvengsiu blogu emociju ax.gif

QUOTE(gintare0820 @ 2018 11 01, 10:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72249680" data-time="1541065267"><div><p>taip antras vyras, mano vaikai is pirmos santuokos vartotojo įkelta nuotrauka. zinok ne del to ,padejuosiu bet mano seimyna isvis labai idomi situo klausimu. mes trys vaikai pas mama, as jauniausia, pirmiausia vaiku susilaukiau. sesuo vyriausia visai neturi ir nenori, brolis per viduri turi dukra 5. man ziauriai abydna, mano vyras labai geras, geras ne tik man ir vaikams bet geras visai mano seimai ir labai stengiasi kiek gali tiek visiems padeda. bet zinot kaip buna, gera dusele-plika subinele.. uztat tada ir klausiau ar jusu seimos zino del planuojamo nestumo. mano nezino.. bet kai uzsiminiau tai oho kokia audra kilo nepasitenkinimo. uztat gal taip ir ilgai atideliojau nes zinojau kad niekas nepalaikys ir visi bus pries. savaip labai skaudu. o dabar bijau kad busiu per ilgai uzsilaukus ir isvis niekas nesigaus vartotojo įkelta nuotraukanes dukros laukiau 4 metus.. jai visi galvojat kiek man metu tai man 32 vartotojo įkelta nuotraukair taip visi jauciasi galintis man skyto ko man reikia ir kaip man geriau vartotojo įkelta nuotrauka.o kai papriestarauju tai tampu isterike/reksne/pikciurna. va pasiguodziau vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>o koks tavo seimynai skirtumas kiek tu vaiku turi?  rolleyes.gif   neislaiko gi jie ju?  </p>

va va, as klausiau to pacio biggrin.gif tyli tada susirauke.. nesuprasi zinok unsure.gif

10CD, reikia nusipikrti OV testu bigsmile.gif
Atsakyti

Su tais spaudimais tai nenormalu  :hmm: . Kaip jie nesupranta, kad kartais neišeina. Kad labai lauki ir neina 😑.  Pasidariau Pasidariau OV testą  ir viena normali juostelė, kita vos matoma. O turėtų pačios vaisingiausios dienos būt. Nesuprantu.  :huh2:  gal kas negerai ir išvis nevyksta OV? Nervas ima. Dariaus juostelinį, jaučiu lėksiu kasetę pirkt. Nes man juostelės nelabai patinka.  :rolleyes:​  beja pirmas ciklas kai darau OV gal blogai darau. Gal per mažai sysiuko.  :frusty:

O darei ryte? Juos geriausia daryti popiet. Iki 20 val. 

-hal-, laikykis, ir nepasiduok šeimos spaudimui. Jūsų sprendimai yra jūsų. Taip visą gyvenimą reguliuos. Turim artimųjų aplinkoj kiek kitokią, bet kažkuo ir  panašią situaciją. Yra įsivaizduojančių, kad žino geriau. 

Atsakyti

Čia kaip sakoma anekdotas yra kažkoks , kai babutės klausinėja prie vaikų kada tu arba kada sekantis, jų to pačio reik paklaust kapuose 😀 gal per juodas tokiai dienai 🙄😂
Blem gaila į kapus nėjau! Gal būčiau sutikus vyro giminę ir paklaisus 😁 nuo pat ryto visa susiraukus esu, atvažiavo anyta, reik ją nuvežt ant kapų, pas brolį į sodybą. Ir aišku aš už vairuotoją 🙄 sodyboj susirinks gausybė tetų, kurios jei neduok die vyras mamai prasižiojo, kad planuojam, pradės akim matuot mano apimtis. 🙈 O šiaip gera idėja su išlaikymu. Kai klaus kada vaikai, pasiūlysių išlaikyt jei taip jau noris 😂 kaip aš čia šiemet kokios atmaskės neturėjau tai lapkričio 1.. Sėdžiu dabar mašinoj kol vyras su anyta ant kapų ir sisiot noriu, o tualeto nėra 🙈🙊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lokysta: 01 lapkričio 2018 - 12:47

O sakykit gal sukurti naują temutę reikėtų lapkričio mėn?  :hmm:​ 

Atsakyti

Ar pabaigiam iki galo šitą? :)

Atsakyti
gal pabaigiam? mes anksciau isvis tik kurdavom kai damusdavom ax.gif
Papildyta:
nuvariau i vaistine OV testu, ale kad nedirba biggrin.gif vista!

Lokysta biggrin.gif laikykis!! nezinau ka cia tau sugalvoti unsure.gif nemalonu istikro laaaabai..

gintare, o gerai valgai..?

Atsakyti

Aš ir manau, kad dabaigiam šią, nereikės mėtytis :) 

O tai net didžiųjų prekybcentrių vaistinės nedirba? 

Atsakyti

10.19 finy nelaukia mmm- turim ziniu? 
10.26 Pegile nelaukia mmm- sulaukė jau
11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm
11.04 Garbanelele nelaukia mmm
11.04 Gintare0820 nelaukia mmm
11.11 Lokysta nelaukia mmm

11.11 _mimozza_ nelaukia mmm
11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm 

11.16 Maištautoja nelaukia mmm
11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos   :ax:

Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 01, 11:56)
<p>Aš ir manau, kad dabaigiam šią, nereikės mėtytis smile.gif </p><p>O tai net didžiųjų prekybcentrių vaistinės nedirba? </p>

as salia didmiescio gyvenu tai nezinau, mano vietine nedirba. gal isvis galetume vadinti 'planuojanciu pasnekesiai' ar dar kas nors? be menesio, taip nereiketu blaskytis.. pabaigtume temute uzdarytu ir vel tada kitur ax.gif
Atsakyti
kaip fainiai!! visko gali prisiskaiciuoti!! ziu panos https://www.countdow..._calculator.php
Atsakyti

kaip fainiai!! visko gali prisiskaiciuoti!! ziu panos [url="https://www.countdowntopregnancy.com/tools/ovulation_calculator.php"]https://www.countdowntopregnancy.com/tools/..._calculator.php[/url]

Šitą esu mačiusi jau kiek ankščiau :) bet ir lietuviškuose panašiai rodo

as salia didmiescio gyvenu tai nezinau, mano vietine nedirba. gal isvis galetume vadinti 'planuojanciu pasnekesiai' ar dar kas nors? be menesio, taip nereiketu blaskytis.. pabaigtume temute uzdarytu ir vel tada kitur ax.gif
Viskas aišku :)  Puiki mintis dėl naujos temutės pavadinimo. Būtų žymiai papraščiau ir aiškiau. Tarkim vieną mėnesį planuoji, kitą ne, sekantį vėl galvosi planuoti. O per tą tarpelį vis vien smagu pasikalbėti su planuojančiomis :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mimozza_: 01 lapkričio 2018 - 14:42
QUOTE(_mimozza_ @ 2018 11 01, 12:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72249876" data-time="1541074489"><div><p>as salia didmiescio gyvenu tai nezinau, mano vietine nedirba. gal isvis galetume vadinti 'planuojanciu pasnekesiai' ar dar kas nors? be menesio, taip nereiketu blaskytis.. pabaigtume temute uzdarytu ir vel tada kitur vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Viskas aišku smile.gif </p><p>Puiki mintis dėl naujos temutės pavadinimo. Būtų žymiai papraščiau ir aiškiau. Tarkim vieną mėnesį planuoji, kitą ne, sekantį vėl galvosi planuoti. O per tą tarpelį vis vien smagu pasikalbėti su planuojančiomis smile.gif</p>

nes SM dabar labai daug atidarytu temuciu palei menesius ir kazkaip visos isibarsto ir mazai snekanciu.. ax.gif maciau isvis dar viena tema yra, kazakip jai visos i viena susimestume tai butu smagiau ax.gif
Atsakyti