Čia kaip sakoma anekdotas yra kažkoks , kai babutės klausinėja prie vaikų kada tu arba kada sekantis, jų to pačio reik paklaust kapuose 😀 gal per juodas tokiai dienai 🙄😂
Jooo, tie komentarai, kad reikia antro, kodėl neieškot. Brangute, prašyk tėvelių brolio ar sesės. Pasišypsai per nenorėjimą, pasijuoki ir viskas.
Man 33 , vyras keliais vyresnis. Dukrai 7, tai skirtumas irgi 8 metai būtų. Tikiuos nepražioplinom savojo šanso. Pradžioj atidėliojom, nes stogą lengvai rovė sėdėjimas namie, paskui reikėjo padirbėti, paskui mokytis grįžau.
Gydytojai sako, ka natūralus šeimos planavimas niekam tikęs. Tai va klausimas man kyla, ar gerai taikėm, kad per tiek metų neužkibo, ar jau seniai kažkokios problemos ir praktiškai sunkiai įmanoma, kad užkibtų.
ai, tai as vyresne man jau riba...turiu pastot kuo greiciau ir taskas. eina sau kaip laikas greitai eina... man tas pats buvo- is pradziu nenorejau net pagalvot apie antra, tada susiradau gera darba...norejau isitvirtint, o galiausiai kilo problemu su buvusiuoju ir issiskyrem... dabar kuriu gyvenima is naujo....
o kodel visus metus laukiai kad rimciau pasitikrinti..?
</p><p>Gydytojai sako, ka natūralus šeimos planavimas niekam tikęs. Tai va klausimas man kyla, ar gerai taikėm, kad per tiek metų neužkibo, ar jau seniai kažkokios problemos ir praktiškai sunkiai įmanoma, kad užkibtų.</p>
tarp mano vyresnelio ir jai dabar susilaukciau butu 13 metu skirtumas.. o tarp dukros ir leliuku butu 9.. manau as cia rekordininke
oi sitas juodas ir ziauriai geras
nezinau ar visi tokie piktybiski, manau dauguma nesuvokia kad pastoti gali buti labai sudetinga ir klausia didzioji dauguma tiesmukiskai ir is smalsumo. musu retai kas klause, mes kartu 5 metai jau ir kazkaip manau visi mano kad neturesim nieko. mano seima isvis pries kad as dar vaiku tureciau, kas yra baisus nusivylimas..
-hal- kaip suprantu irgi antras vyras? tu jau 2 turi, tai niekas ir neklausineja as turiu viena. Su nauju draugu dar tik metai, bet visi tik ir laukia kada pastosiu. Tiek draugai, tiek gimines tiek kolegos vos ne spaudima jauciu personalo vadove ,,netycia,, uzklause ar gali but kad reikes mamos atostogu nieko neatsakiau tegul galvoja ka nori. Labai noreciau, jauciuosi pavargus nuo darbo... drauges aplinkui tik gimdo..
Su tais spaudimais tai nenormalu . Kaip jie nesupranta, kad kartais neišeina. Kad labai lauki ir neina 😑. Pasidariau Pasidariau OV testą ir viena normali juostelė, kita vos matoma. O turėtų pačios vaisingiausios dienos būt. Nesuprantu. gal kas negerai ir išvis nevyksta OV? Nervas ima. Dariaus juostelinį, jaučiu lėksiu kasetę pirkt. Nes man juostelės nelabai patinka. beja pirmas ciklas kai darau OV gal blogai darau. Gal per mažai sysiuko.
Sveikos, aš tai šiandien „mirštu” kaip man galvą maudžia, net pykina. Taip ir norisi tik lovoje gulėti. Tai dukrytė mane slaugo, prinešė savo virtuvėlėje pagaminto maisto, knygutę. Apklojo savo pleduku
Gal geras ženklas, ta bloga savijauta bus ?
taip antras vyras, mano vaikai is pirmos santuokos . zinok ne del to ,padejuosiu bet mano seimyna isvis labai idomi situo klausimu. mes trys vaikai pas mama, as jauniausia, pirmiausia vaiku susilaukiau. sesuo vyriausia visai neturi ir nenori, brolis per viduri turi dukra 5. man ziauriai abydna, mano vyras labai geras, geras ne tik man ir vaikams bet geras visai mano seimai ir labai stengiasi kiek gali tiek visiems padeda. bet zinot kaip buna, gera dusele-plika subinele.. uztat tada ir klausiau ar jusu seimos zino del planuojamo nestumo. mano nezino.. bet kai uzsiminiau tai oho kokia audra kilo nepasitenkinimo. uztat gal taip ir ilgai atideliojau nes zinojau kad niekas nepalaikys ir visi bus pries. savaip labai skaudu. o dabar bijau kad busiu per ilgai uzsilaukus ir isvis niekas nesigaus nes dukros laukiau 4 metus.. jai visi galvojat kiek man metu tai man 32 ir taip visi jauciasi galintis man skyto ko man reikia ir kaip man geriau .o kai papriestarauju tai tampu isterike/reksne/pikciurna. va pasiguodziau
Papildyta:
o jai pasidarytum progesterona kas savaite? tarkim kuri dabar CD diena? kraujo testukas 14 Euru. zinau nepigu, bet pasidarytum ir matytum kas vyksta..
Tai progesterono testa klinikoj daryti? Man jau pigu nepigu nesvarbu pasiskaitinet reik, ryt skambinu pas gine užsirašyt, gal pasakys ką. Neramu pasidarė
Stiprybės glėby siunčiu. Sunku kai artimiausi žmonės nepalaiko. Bet turi 3 gyvenimo ramsčius vaikučius ir vyrą
taip antras vyras, mano vaikai is pirmos santuokos . zinok ne del to ,padejuosiu bet mano seimyna isvis labai idomi situo klausimu. mes trys vaikai pas mama, as jauniausia, pirmiausia vaiku susilaukiau. sesuo vyriausia visai neturi ir nenori, brolis per viduri turi dukra 5. man ziauriai abydna, mano vyras labai geras, geras ne tik man ir vaikams bet geras visai mano seimai ir labai stengiasi kiek gali tiek visiems padeda. bet zinot kaip buna, gera dusele-plika subinele.. uztat tada ir klausiau ar jusu seimos zino del planuojamo nestumo. mano nezino.. bet kai uzsiminiau tai oho kokia audra kilo nepasitenkinimo. uztat gal taip ir ilgai atideliojau nes zinojau kad niekas nepalaikys ir visi bus pries. savaip labai skaudu. o dabar bijau kad busiu per ilgai uzsilaukus ir isvis niekas nesigaus nes dukros laukiau 4 metus.. jai visi galvojat kiek man metu tai man 32 ir taip visi jauciasi galintis man skyto ko man reikia ir kaip man geriau .o kai papriestarauju tai tampu isterike/reksne/pikciurna. va pasiguodziau
Papildyta:
o koks tavo seimynai skirtumas kiek tu vaiku turi? neislaiko gi jie ju?
Sveikos, aš tai šiandien „mirštu” kaip man galvą maudžia, net pykina. Taip ir norisi tik lovoje gulėti. Tai dukrytė mane slaugo, prinešė savo virtuvėlėje pagaminto maisto, knygutę. Apklojo savo pleduku
prisidedu prie nesveikuojanciu... mane ziauriai pykina siandien nuo ryto... bet nurasau pms'ui.. kai atsistpoju galva svaigsta.. reiktu gal krauja issitirt, gal vitaminu truksta.. niekad taip nebudavo.. pasiimsiu laisva rytoj, kad galeciau normaliai pailset...nes darbas issiurbia nenormaliai...