Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

QUOTE(gintare0820 @ 2018 10 31, 06:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72247864" data-time="1540906133"><div><p>
gintare0820- cia gal tavo gimtadienis tokia diena vartotojo įkelta nuotrauka?

aha  ax.gif   tavo gal irgi?  bigsmile.gif </p></div></blockquote><p></p>

Taaaaip!! Labas Liutuke wub.gif wub.gif

Maistautoja, as kai su vaistininke snekejau rai ji irgi sake kad mergaites pasigauna labai leliukus su situ misiniu folis + inozitolis. Prisiskaiciau tu tyrimu bilekiek.. kazkaip ikvepe. Bet inofolikas pats labai brangus tai vaistininke sake galima foli ir inozitoli gerti atskirom tabletem.
Man vyras is prancuzu parveze belekiek uztat ir klausiau kad jai ka ar galima gerti nestumo metu.

Vaikai sake as pikta nuo ryto unsure.gif kosmariauskas..
Atsakyti

Taaaaip!! Labas Liutuke wub.gifwub.gif

Maistautoja, as kai su vaistininke snekejau rai ji irgi sake kad mergaites pasigauna labai leliukus su situ misiniu folis + inozitolis. Prisiskaiciau tu tyrimu bilekiek.. kazkaip ikvepe. Bet inofolikas pats labai brangus tai vaistininke sake galima foli ir inozitoli gerti atskirom tabletem.
Man vyras is prancuzu parveze belekiek uztat ir klausiau kad jai ka ar galima gerti nestumo metu.

Vaikai sake as pikta nuo ryto unsure.gifkosmariauskas..

haha, geras  :new_russian:  :lady:

as irgi jau pikta..  :mmm:   o pms buna pastojus?   man jau pilva ir nugara maudena po truputi nuo siandien...itariu kad nieko gero nebus si menesi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 31 spalio 2018 - 11:37
QUOTE(gintare0820 @ 2018 10 31, 09:36)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="- hal -" data-cid="72248650" data-time="1540976734">
<div>
<p>Taaaaip!! Labas Liutuke vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Vaikai sake as pikta nuo ryto vartotojo įkelta nuotraukakosmariauskas..</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>haha, geras  new_russian.gif  lady.gif</p>
<p> </p>
<p>as irgi jau pikta..  schmoll.gif   o pms buna pastojus?   man jau pilva ir nugara maudena po truputi nuo siandien...itariu kad nieko gero nebus si menesi...</p>

Man isvis ankstoka pms.. dar tik 9CD ir O pries akis, bet pikciurna antra diena is eiles.. dar neprarask vilties dar 4u.gif
Atsakyti

Man isvis ankstoka pms.. dar tik 9CD ir O pries akis, bet pikciurna antra diena is eiles.. dar neprarask vilties dar 4u.gif

oj, nu tau dar anksti pms..  :)   gal rudenine depresija kankina? 

man pms prasidejo...ojojoj...reikes kazkaip susivaldyt neuzsirovus ant MB, nes as ta sugebu  :oh:  

Atsakyti

Man irgi pms...nuotaika prasta. Dar buvom pas vyro senelius tai turėjau išklausyt moralą kad jau mums vaikams laikas... :frusty:  :frusty:  :frusty:​ 

Atsakyti

Man irgi pms...nuotaika prasta. Dar buvom pas vyro senelius tai turėjau išklausyt moralą kad jau mums vaikams laikas... :frusty:  :frusty:  :frusty:​ 

omg kaip nervina tokie komentarai... bet cia gal tik seni zmones tokius sako, kai ju laikais buvo kyst- myst ir yra  :huh2:   

Atsakyti

Sveikos :). Man jau kelios dienos kaip pilvo apačią maudžia, kartais aštriau suskausta. Iki numatomų mmm dar 3-4 dienos. Sekmadienį taip staiga buvo galva apsisukus. Prie puodų stovėjau, bet jausma buvo kaip kas gerai vožtelėjęs per makaulę. Bet praėjo ir tiek. Taip norisi tikėtis, kad jau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 31 spalio 2018 - 14:07

Aš tai apačioj susitraukinėjimus jaučiu ir šyla ten viskas, kaip po orgazmo būna.

Jaučiu kad šį mėnesį vėl nieko, tai kažkaip bandau susiraikyt su ta mintim... 4 d iki mm

Pms šiaip simptomai panašūs į nėščiųjų :)

Atsakyti

Sveikos :). Man jau kelios dienos kaip pilvo apačią maudžia, kartais aštriau suskausta. Iki numatomų mmm dar 3-4 dienos. Sekmadienį taip staiga buvo galva apsisukus. Prie puodų stovėjau, bet jausma buvo kaip kas gerai vožtelėjęs per makaulę. Bet praėjo ir tiek. Taip norisi tikėtis, kad jau...

pas mane lygiai tie patys simptomai  :D   :4u:   man irgi mmm savaitgali.  Dabar per pietu pertrauka ejau iki parduotuves apsipirkt, tai visa kelia galva svaigo...  :ax:   prisimenu kad buvo toks pat galvos svaigimas kai laukiausi pirma karta, bet buvo biski veliau... tai nurasau viska pms..  :(   o gal....

Atsakyti

Aš tai apačioj susitraukinėjimus jaučiu ir šyla ten viskas, kaip po orgazmo būna.

Jaučiu kad šį mėnesį vėl nieko, tai kažkaip bandau susiraikyt su ta mintim... 4 d iki mm

Pms šiaip simptomai panašūs į nėščiųjų :)

bet tai nesazininga kad simptomai panasus, nes neina suprast  :D​ 

Atsakyti

bet tai nesazininga kad simptomai panasus, nes neina suprast  :D​ 

Va va. Labai nesąžininga. Save bandau ant žemės laikyti, kad neprisisvaigti. Lapkritį pas ginę eisiu. Laukiu, nes įdomu, ką pasakys.

Atsakyti

Va va. Labai nesąžininga. Save bandau ant žemės laikyti, kad neprisisvaigti. Lapkritį pas ginę eisiu. Laukiu, nes įdomu, ką pasakys.

as irgi nesvaigstu...pirma karta pastojau tik po 10 menesiu.. tai nesitikiu ir si karta kad uzkibs is pirmo karto  :)  

as irgi eisiu pas gine lapkriti  :rolleyes:   pasitikrint profilaktiskai  :angel_not:​   del ko tu eisi? 

Atsakyti