Pegile, laikykis
Kokiu tempu ryškėja ov testai? Smalsumas liepė pasidaryt šian, 11cd. Tai vooooos voooos įžiūrimas. Kaip ir laukčiau ov po 3-4 dienų, tai negi taip žiebs staiga? 🤔
Gali tikrai žiebt gana staigiai realiai vienos dienos užtenka. Jei darytum dukart dienoj, ryte turėtų būti beveik teigiamas, o už kelių valandų jau pats teigiamiausias
Pegile kada dbr nelauki kitų mm?
Gali tikrai žiebt gana staigiai realiai vienos dienos užtenka. Jei darytum dukart dienoj, ryte turėtų būti beveik teigiamas, o už kelių valandų jau pats teigiamiausias
Pegile kada dbr nelauki kitų mm?
Ačiū! Na kai bus beveik teigiamas gal ir pakartosiu, o dabar kai akis laužyt reik išvis galvoju ar ne brokas 😁😁
Sveikos mergaites. Labai seniai cia neberasiau, nes buvau jau rankas nuleidusi. Bet vis dar ziuriu esiu planuojanciu sarasiuke Pries pora dienu, nesulaukiau mm. Siandien nusprendziau sliauziodama mieste nusipirkti nt ir sugadinti, nes man nebudinga 37 temp. neramino. Vandeny geriu kibirais ir baisiai visur karsta. Valgyt negaliu nustot, o pavalgius negera pasidaro. Tai, va turiu vaiduokliuka ir bijau dziaugtis.
P.S Mano nicas sarasiuke Gintare Zu. Nebeprisimenu senosios anketos slaptazodzio.
Sveikos mergaites. Labai seniai cia neberasiau, nes buvau jau rankas nuleidusi. Bet vis dar ziuriu esiu planuojanciu sarasiuke Pries pora dienu, nesulaukiau mm. Siandien nusprendziau sliauziodama mieste nusipirkti nt ir sugadinti, nes man nebudinga 37 temp. neramino. Vandeny geriu kibirais ir baisiai visur karsta. Valgyt negaliu nustot, o pavalgius negera pasidaro. Tai, va turiu vaiduokliuka ir bijau dziaugtis.
P.S Mano nicas sarasiuke Gintare Zu. Nebeprisimenu senosios anketos slaptazodzio.
Rodykit vaiduokliuką
Nezinau kaip ykelti nuotrauka
[URL=http://www.part.lt/perziura/e5ef7a3a0cc97b8981fba3d0b0846442208.jpg][/URL]
Koks gražus vaiduoklis! Manau galima sveikint
Siandien mm diena, ar jis neturetu buti ryskesnis?
Su sunum buvo daug ryskesnis.
Oj mergaites, emocija net nezinau tikejausi is saves kitokios emocijos (dziaugsmo asaros), vis del to metai laiko planuojam, bet kazkoks nerimas ir baime apeme.
Viskas bus gerai mergyt ❤❤ Ryskes testukas dar uz keliu dienu, jai dariai per pietus bus blankesnis. Jai darysi anksti ryte bus ryskesnis. Nepergyvenk del nieku!