as linkiu mums visoms jauciu varau ir as OV testu nusipirkti nepatrukdys gi
kaip persalau balso neturiu visai jokio, dingo besnekant per keles minutes.. atrodo kad prageriau ir plaucius baigiu iskoseti
Sveik mieloji arbata medus citrina ir tt
Turiu klausimėlį, man nėra taip buvę tad klausiu ar normalu, kad skauda vieną kiaušidę Jau apie dvi valandas vis sugnybia skaudžiai ir vėl atleidžia. Po kurio laiko vėl tas pats.
O kelinta cd Jums? Jei ciklo vidurys tai tiesiog Ovuluacija gali vykt.
Man pagaliau OT teigiamus parodė tai jau Turkijoj nd darom
Motiejus, smagu tave matyti. Kiek savaičių jau? tikiu, kad viskas bus gerai su mažiuky
Kaip sakant viliuosi labai
O šiaip reikalinga, vyras išvyko į užsienį tik prieš metus. O jei negeriu KT tai nesergu ir ciklai labai labai ilgi būna po 60 ir daugiau dienų. Esu nesirgusi net ir 3 mėnesius. O tai nėra gerai organizmui. Tai KT gėrimas ilgalaikis man. Nes spiralės dėtis negaliu dėl kitų jau problemų.
Deja nelemtasis Prisca parodė rizika didelę na nipt ne mūsų kišenei 😩 Jokių blogų minčių čia tik teigiamom 😉 Naujokių turite nemažai bet ir senbuviu neviena dar vis na reik lyst mėn puslapių atgal žiūrėt kas pas jus gero .. Laikas taip greitai bėga
Man taip pat buvo su tuo nelemtuoju prisca. O VVT parode, kad viskas gerai. Tikiu, kad ir jums taip bus