Mano mama ir sesuo žino, kad bandysim šį mėnesį gandriuką prisišaukti. O kiti tik žino kaip faktą kad planuosim, nes jau klausinėjo kada antras vaikelis atsiras.
Mano mama ir sesuo žino, kad bandysim šį mėnesį gandriuką prisišaukti. O kiti tik žino kaip faktą kad planuosim, nes jau klausinėjo kada antras vaikelis atsiras.
Su pirmu ilgai vargot?
Merginos, kada pradedat daryt ov testus? Kelintą cd? Mano ciklas kaip ir 28d, nors praitas buvo 26d. Tai mastau 12 cd pradėt. Ar anksčiau? Lygu ov paskutinį syk buvo 16-17 cd.
Aš pradedu 15 cd ;), mano ciklas apie 30-34 d.
Kai stimuliavaus 16-17 OT rėkdavau. Natūraliam cikle praeitą mėn. buvo 18 cd. O šį mėn kol kas 18 cd ir nieko...
Aš pradedu 15 cd ;), mano ciklas apie 30-34 d.
Kai stimuliavaus 16-17 OT rėkdavau. Natūraliam cikle praeitą mėn. buvo 18 cd. O šį mėn kol kas 18 cd ir nieko...
Uj koks ilgas ciklas. Aš net nudžiugau šį kart tom 26 dienom. Bijau, kad zapadlo nebūtų man ov ant gk tyrimo šį mėn 🙄
Su pirmu ilgai vargot?
Pastojau iš pirmo karto. Baigiau KT gerti ir pastojau
Pastojau iš pirmo karto. Baigiau KT gerti ir pastojau
Eh, baltas pavydas 😊 linkiu, kad ir su antru taip
labas rytas
Mimozza- sveika prisijungusa- linkiu igia neuzsibut cia
Mano pora draugiu zino kad pradejau planuot. Seimai nesakiau, bet vistiek visi zino nes kai skyriausi su vyru, sakiau, kad kai tik surasiu nauja meile- is karto planuosiu tai va, su nauja meile jau metai laiko, tai kaip ir visi zino kad bet kada gali sulaukt labai tikiuosi kad viskas greitai pavyks kol kas esu labai optimistiskai nusiteikus
oj, ir as noreciau Keldas sutikt jau butu pati geriausi dovana
Eh, baltas pavydas 😊 linkiu, kad ir su antru taip
Oj, kad tie žodžiai tiesiai D į ausį 😊
labas rytas
Mimozza- sveika prisijungusa- linkiu igia neuzsibut cia
Ačiū už priėmimą ir linkėjimus
Manau kitos savaitėlės pradžioje jau pradėsiu naikinti NT testus. Kažin kelintas parodys II brūkšnelius, pirmą kartą tik ketvirtas ir net nevaiduokliavo prieš tai kiti. Tai kai pamačiau du nepatikėjau ir bėgau HCG darytis, o jis parodė kad laukiuosi apie 4 savaites 😊 O man net keli skirtingi ginekologai iš skirtingų miestų sakė, kad bus sudėtinga pastoti be jokių intercencijų. Tai kai savo ginei parodžiau lapą su HCG tai net pašoko nuo kėdės ir stipriai apkabino 😀
Oj, kad tie žodžiai tiesiai D į ausį 😊
Ačiū už priėmimą ir linkėjimus
Manau kitos savaitėlės pradžioje jau pradėsiu naikinti NT testus. Kažin kelintas parodys II brūkšnelius, pirmą kartą tik ketvirtas ir net nevaiduokliavo prieš tai kiti. Tai kai pamačiau du nepatikėjau ir bėgau HCG darytis, o jis parodė kad laukiuosi apie 4 savaites 😊 O man net keli skirtingi ginekologai iš skirtingų miestų sakė, kad bus sudėtinga pastoti be jokių intercencijų. Tai kai savo ginei parodžiau lapą su HCG tai net pašoko nuo kėdės ir stipriai apkabino 😀
haha, super si karta irgi bus greitai
kaip persalau balso neturiu visai jokio, dingo besnekant per keles minutes.. atrodo kad prageriau ir plaucius baigiu iskoseti
Labas mergaitės tikiu Kalėdiniais stebuklais linkiu Hal ir kitoms šaunuolėms nebesulaukti mm .. Tikėti . Mūsų ketvirtoji dukrelė juk uzkibo Kūčių naktį 😁
Senai bebuvau nes įtampoje gyvenu tyrimai visokie o dabar laukia už kelių dienų VVT bet tikim kad viskas mūsų lėlytei gerai . Gera čia užsukti kur visko Pradžia su jumis 😏😍