Jeigu pastojot 6d, tai tiketina, kad gali buti ir implantacinis. Tik tas implantacinis kraujavimas labiau isimtis is taisykles, nei taisykle... lasas sviezio rausvo kraujo. VBS taip sako, pati nemaciau nei girdejau.
O aš šian pasiemiau kalną ov testų 😁 per klaidą atsiuntė vietoj 10 visą 20 😁 tai jau laukiu kada galėsiu išbandyt 😁
Gėriau kažkada šalavijus, tai atsibodo.
Pas mane jau 17 cd, o OT tušti...atostogos pagaliau prasidėjo, tai gal ant Turkijos O pareis
Tai susirgau 🙄 prisiminiau, kad vandenuko su vitaminu c buvau pagerus, ir nusivelino matyt. 😐
Tai susirgau 🙄 prisiminiau, kad vandenuko su vitaminu c buvau pagerus, ir nusivelino matyt. 😐
Sveikos, jungiuosi ir aš prie planuojančių Paskutinės mm buvo 09.30, sekančios 10.28. Tikiuosi jos neateis dėl o ne dėl PKS, mat gaudom iškart po KT gėrimo, tad tikiuosi kad pavyks. Jaučiuosi keistai jau nuo trečiadienio vakaro. Pasidarė labai jautrūs speneliai lietimui, atrodo adatėlėm bado, bei ėmė mausti pilvo apačią. Nesuprantu savo pojūčių iš tikro Ar tai rodo, kad O nes ketvirtadienį vakare ir penktadienį iki pietų tokių tasių skaidrių gleivių buvo. O dabar tos išskyros pasidarė balkšvos. Kai laukiausi pirmojo nieko panašaus nebuvo. Krūtinė sureagavo tik kai būvau nėščia apie 4 sav. ir tik tada NT parodė, kad laukiuosi. Na teks dar savaitę gerą palūkėti ir darytis testuką.
Pirmas ciklas kaip planuojat?
Panasu i ovuliacija. Man per ovuliacija buna jautrus speneliai. Tiesa, ne kiekviena karta. Kol neplanavau, tai net nebuvau atkreipus demesio.
O pilve maudimai buna nuo ovuliacijos iki pat mmm. Viena karta didesni, kita mazesni. Ir labai skirtingi pojuciai kas menesi. Ta irgi pastebejau tik pradejusi planuoti .
Panasu i ovuliaciją.
Ir aš taip manau, kad ovuliacija galėjo būti. Pilvo maudimas kaip ir aprimo, tik va speneliai tai labai dar jautrūs. Gal Inofolic padėjo jai taip stipriai išsireikšti 🤔 nes pirmą syk jį mėginu.
Pirmas ciklas kaip planuojat? Taip pirmas Tikiuosi pavyks ir šį syk per pirmąjį pastoti. Nes jei ne, tada bus galimybė bandyti tik gruodį ir vėl gerti KT, o taip norėtųsi pailsėti nuo jų gėrimo. Nesusergu be jų ir pastoti būtų sudėtinga. Jei negeriu mm turiu kokius 4-5 kartus per metus ir taip nuo pat pirmųjų mėnesinių.
Ir aš taip manau, kad ovuliacija galėjo būti. Pilvo maudimas kaip ir aprimo, tik va speneliai tai labai dar jautrūs. Gal Inofolic padėjo jai taip stipriai išsireikšti 🤔 nes pirmą syk jį mėginu.
Taip pirmas Tikiuosi pavyks ir šį syk per pirmąjį pastoti. Nes jei ne, tada bus galimybė bandyti tik gruodį ir vėl gerti KT, o taip norėtųsi pailsėti nuo jų gėrimo. Nesusergu be jų ir pastoti būtų sudėtinga. Jei negeriu mm turiu kokius 4-5 kartus per metus ir taip nuo pat pirmųjų mėnesinių.
O stimuliuotis nebandėt? Tada būtų keli ciklai iš eilės bandymams
O stimuliuotis nebandėt? Tada būtų keli ciklai iš eilės bandymams
Ne nebandžiau. O dabar ir nebūtų prasmės. Nes vyras grįš tik gruodį trims savaitėms, o paskui tik pavasį trumpam. O tada tik vasaros atostogoms.
Ne nebandžiau. O dabar ir nebūtų prasmės. Nes vyras grįš tik gruodį trims savaitėms, o paskui tik pavasį trumpam. O tada tik vasaros atostogoms.
Tada šiek tiek sunkoka planuoti :/