Ir šalavijus galima iki ov vartoti, kiek skaičiau 😊
Žalia arbata yra mano pagrindinis gėrimas aš vietoj kavos ją maukiu
Oh, ne aš viena! 😀 pas mane ir japoniškų, ir lietuviškų ir marokietiškos visokių kokių, ir reik dar dar dar 😁
Sveikos. Paskutinis sirgimas buvo rugsėjo 20-24d., nuo to laiko nesisaugojom, buvo ir per vaisingas dienas spalio 3,4,6. Ciklas 28dienos. Vakar 18d turejau susirgti, bet buvo tik patepliojimas vienkartinis. Per nakti nieko nei laso. Siandien vel nieko. Testa dariaus 17d juostele neigiamas, siandien Pregna kasete irgi neigiamas. Kazin ar dar verta laukti ir darytis ar del kitu priezasciu nesergu? 🤔 Ciklas kaip laikrodis pas mane. ☺️ Ar testas, jei teigiamas 100proc tureru rodyti?
Sveikos. Paskutinis sirgimas buvo rugsėjo 20-24d., nuo to laiko nesisaugojom, buvo ir per vaisingas dienas spalio 3,4,6. Ciklas 28dienos. Vakar 18d turejau susirgti, bet buvo tik patepliojimas vienkartinis. Per nakti nieko nei laso. Siandien vel nieko. Testa dariaus 17d juostele neigiamas, siandien Pregna kasete irgi neigiamas. Kazin ar dar verta laukti ir darytis ar del kitu priezasciu nesergu? 🤔 Ciklas kaip laikrodis pas mane. ☺️ Ar testas, jei teigiamas 100proc tureru rodyti?
gal buvo per anksti testui bandykit dar karta
na ka merginos, linkiu visoms vaisingo savaitgalio
Vaisingo visom! 🌷
Labai tikejaus, kad galejau,, uzkibt''. Ar teisingai mastau, kad jei per vaosingas dienas, t. Y men pradzioje pastojau, dae gali nerodyt, o sitas patepliojimaa galejo buti omplantacija? Ar tik guodziu save? 🙄🙈