Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Jaučiuosi gana keistai :D, bet nepriskyriu kažkam, nes šiandien blogai miegojau  :hmm: 

kaip tavo savijauta, ar jauti kokius simptomus? 😊

Atsakyti

Nu man tik krutine jautri, buna karstis ismusa momentais, sleikstulys is ryto, daugiau kaip ir nieko nejauciu.. 

o tau tas keistumas tai kaip pasireiskia?☺

Atsakyti

Kaip smagu, kad pagaliau daugiau kam pavyko :). Barstykit virusiukus ir likusioms :)

O aš nežinau, ką šį mėnesį daryt. Antibiotikų negeriu, bet tai vienoki vaistai nuo kosulio, gerklės, tai kitokie. Gal nieko baisaus ir planuot toliau, ar čia praleisti??? Jau kelinta naktis be miego, nes kosulys pjauna.

Atsakyti

Pranešu jau sąrašiuką :(, parėjo mm:

12.07 _mimozza_ labai laukia mmm 

12.25 Gintare0820 nelaukia mmm- laukia kaledines dovanos 

01-05 Garbanelele nelaukia mmm 

01.07 -hal- nelaukia mmm

01-12 LoyalWarrior nelaukia mm 

01.12 Sange nelaukia mmm

01.14 pegile laukia II

Atsakyti

O tai OV niekam nereik? Kokia 10vnt padovanociau :)

Atsakyti

Kokius tyrimus reikėtų pasidaryt pirmą? Galvojau, gal jau laikas pasižiūrėti :hmm: 

Atsakyti

Pegile :4u:  :4u:

bet saunuole, kad pasirasei, jog lauki II😀👍man suveike !

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neeilinė: 18 gruodžio 2018 - 11:47

Kaip smagu, kad pagaliau daugiau kam pavyko :). Barstykit virusiukus ir likusioms :)

O aš nežinau, ką šį mėnesį daryt. Antibiotikų negeriu, bet tai vienoki vaistai nuo kosulio, gerklės, tai kitokie. Gal nieko baisaus ir planuot toliau, ar čia praleisti??? Jau kelinta naktis be miego, nes kosulys pjauna.

As tai planuociau.. bet ziurek, kaip pati jauti

Atsakyti

Kokius tyrimus reikėtų pasidaryt pirmą? Galvojau, gal jau laikas pasižiūrėti :hmm:

3-5 dieną rekomenduoja pasidaryti FSH, LH, E2. Aš šitų nepasidariusi, nes mm niekaip nesulaukiu dėl PKS, bet ginė sakė man jų ir nesidaryti, nes ir taip aišku kad man PKS. Aš pati dariausi testosteroną, SBGH, TTH, FT4, FT3, ATPO. Viršijo norma testo ir labai stipriai viršijo ATPO, ryt eisiu pas endokrinologą. Dar dariausi PRG ir PRL, juos reikėtų darytis 21 cd. jei ciklas trunka 28. Aš dariausi 27 cd. nes mano ciklas truko 34 d. Taigi PRG buvo stipriai per žemas, gavau dhufastono. 

Atsakyti

matyt nereikia  :D   paimciau, bet ne lietuvoj randuosi  :rolleyes:​  

Atsakyti

Hm. Gal ir reiktų vėliasniam laikui, net gal yra kam dabar jie praverstų  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš gal paimčiau :) niekad nebandžiau, bet pasižaisčiau, įdomu kada ta mano ovuliacija vyksta, nes šį mėnesį toks vaizdas buvo, kad ji taip ir neįvyko pilnavertiškai, nes nei išskyru, nei skausmų nebuvo. Tai jei niekam nereikia, aš paimčiau :) aš iš  Kauno. Už siuntimo išlaidas galiu sumokėti :)

Atsakyti