Jaučiuosi gana keistai , bet nepriskyriu kažkam, nes šiandien blogai miegojau
kaip tavo savijauta, ar jauti kokius simptomus? 😊
Kaip smagu, kad pagaliau daugiau kam pavyko . Barstykit virusiukus ir likusioms
O aš nežinau, ką šį mėnesį daryt. Antibiotikų negeriu, bet tai vienoki vaistai nuo kosulio, gerklės, tai kitokie. Gal nieko baisaus ir planuot toliau, ar čia praleisti??? Jau kelinta naktis be miego, nes kosulys pjauna.
Kaip smagu, kad pagaliau daugiau kam pavyko . Barstykit virusiukus ir likusioms
O aš nežinau, ką šį mėnesį daryt. Antibiotikų negeriu, bet tai vienoki vaistai nuo kosulio, gerklės, tai kitokie. Gal nieko baisaus ir planuot toliau, ar čia praleisti??? Jau kelinta naktis be miego, nes kosulys pjauna.
As tai planuociau.. bet ziurek, kaip pati jauti
Kokius tyrimus reikėtų pasidaryt pirmą? Galvojau, gal jau laikas pasižiūrėti
3-5 dieną rekomenduoja pasidaryti FSH, LH, E2. Aš šitų nepasidariusi, nes mm niekaip nesulaukiu dėl PKS, bet ginė sakė man jų ir nesidaryti, nes ir taip aišku kad man PKS. Aš pati dariausi testosteroną, SBGH, TTH, FT4, FT3, ATPO. Viršijo norma testo ir labai stipriai viršijo ATPO, ryt eisiu pas endokrinologą. Dar dariausi PRG ir PRL, juos reikėtų darytis 21 cd. jei ciklas trunka 28. Aš dariausi 27 cd. nes mano ciklas truko 34 d. Taigi PRG buvo stipriai per žemas, gavau dhufastono.
O tai OV niekam nereik? Kokia 10vnt padovanociau
Aš gal paimčiau niekad nebandžiau, bet pasižaisčiau, įdomu kada ta mano ovuliacija vyksta, nes šį mėnesį toks vaizdas buvo, kad ji taip ir neįvyko pilnavertiškai, nes nei išskyru, nei skausmų nebuvo. Tai jei niekam nereikia, aš paimčiau aš iš Kauno. Už siuntimo išlaidas galiu sumokėti