Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Aciu uz sveikinimus, mergaites :wub: dar kazkaip sunku patiket, kad TIKRAI JAU. 

Gaudykit visos virusiukus :4u: 

pegile, bandyk ta ankstyva, man jis vienintelis patikimas is visu, kuriuos dariau. Jei kibo, tai tikrai parodys, o tie maximiniai tai isvis s... siandieninis kazkoks isvis su juodais taskiukais

laikom spygas dabar uz tave !!! :4u: 

reikes gal jungtis i ta nauja temute, bet nepaliksiu ir jusu, kazkaip labai jauku cia :wub: 

Atsakyti

Gavau PRG ir neramu, kad nukrito gal kuri ką žinot kodėl ar reik sunerimt? 

Penktadieni 128.86

Pirmadienį (šiandien) 110.92

Atsakyti

Penktadieni 128.86

Nusiramink, as skaiciau, kad jis neturi kilt. Jis svyruoja ir cia viskas ok. Reikia nerimaut, kai buna zemiau normos.

:4u: 

Atsakyti

Penktadieni 128.86

Tikrai viskas gerai su prg, jis svyruojantis hormonas tad nedidelis pakitimas viskas ok :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:

as kaip visada nuo pat ryto drumsciu ramybe, nu bet taip norejau pasidziaugt, kad pagaliau kazkas matosi be akiu zlibinimo :D  :wub:

pegile, daryk nt, laukiam tavo prisidavimo !!!

Pridėta:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

as kaip visada nuo pat ryto drumsciu ramybe, nu bet taip norejau pasidziaugt, kad pagaliau kazkas matosi be akiu zlibinimo :D  :wub:

pegile, daryk nt, laukiam tavo prisidavimo !!!

Labas rytas, net gražu žiūrėti  :wub:​ 

Atsakyti

kokios fainos naujienos! sveikinimai  :4u:  :4u:  :4u:   sis menesis vaisingas buvo  :B   tikiuosi tokiu paciu tempu eisim toliau  :rolleyes:​  

Atsakyti

woww <3  kaip gražu! Aš dar susiturėsiu ir lauksiu iki ryt :D

Atsakyti

As irgi labai linkiu visoms apnestet ir uzleist sita temute kitoms planiukems :wub: 

pegile, o kaip pati jauties? 

Atsakyti

woww <3  kaip gražu! Aš dar susiturėsiu ir lauksiu iki ryt :D

Lauksim ryt tada. Bet vienas geras ženklas yra :) mmm dar neatėjo 😊

Atsakyti

Labas rytas :)

Kaip smagu rytais paskaitinėti jūsų džiugesius, geras užtaisas visai dienai  :4u: 

Labai džiaugiuosi už kiekvieną iš jūsų, nuostabu, kad planai ir norai pildosi  :nestuke   lengvų jums simptomų pirmus mėnesius! 

Pas mane tuoj prasidės naujas planavimo mėnesis, mėnesinės jau baiginėjasi, taigi kibsim į darbus su vyru. Tik kad pastaruoju metu esu labai irzli, bet man visada taip prieš didžiąsias šventes būna. Kažkokia šventinė depresija užslenka  :unsure:  Bus mūsų realiai antras planavimo mėnesis, vaisingos dienos prieš/per naujus metus, tai gal pagausim naujametinį šūvį  vaisingą  :D​  

Atsakyti

Sange, to ir linkiu, kad nauju metu naktis butu nepamirstama ir vaisinga !🍾☺

Ot darysi? Bkt matuosi?

man is tikro patiko bt matuotis, labai idomu buvo stebet, kas ten vyksta pas mane

Atsakyti