Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

Pas mane turbut taip pat, kaip pas tave ten tos normos :D as antejoj dariausi

Taip taip taip!! Yra 😊 į tas savaites nereguok, nerašo ten mažiukų tokių. Pagavai pačią pradžią tik po implantacijos 😊 rekomenduoju nusipirkt vichi fresh su citrinom, pats geriausias daiktas prieš pykinimą, ir slyvų, paskui turbūt suprasi kam 😂😂

Atsakyti

Yra yra :) tylus sveikinimai  :4u: visgi pasiteisino mano nuojauta.

Na o mano HCG šian 3571 nuo penkt padidėjo nuo 438,8. Tai matau augu, šeštadienį pas ginę, gal jau ka matys  :yahoo:​ 

Uuj kaip augi 😊 aš nusprendžiau nekartot. Na jei blogas hcg nieko nepakeisiu, jei prg blogas tepliotų. Nusprendžiau palikt viską ramybėj ir nediorgint savęs. Nors smalsu išties! Norėčiau vien dėl įdomumo tuos tyrimus kaadien daryti 😁 

Atsakyti

Taip taip taip!! Yra 😊 į tas savaites nereguok, nerašo ten mažiukų tokių. Pagavai pačią pradžią tik po implantacijos 😊 rekomenduoju nusipirkt vichi fresh su citrinom, pats geriausias daiktas prieš pykinimą, ir slyvų, paskui turbūt suprasi kam 😂😂

Man tai jokiu slyvu nereik, su tuliko reikalais super viskas. Tik sysiot daznai.

Jo su dariau tyrimuku, bet manaj užteks, auga ramiau :) prg dar laukiu ats :)

Atsakyti

Man tai jokiu slyvu nereik, su tuliko reikalais super viskas. Tik sysiot daznai.

Jo su dariau tyrimuku, bet manaj užteks, auga ramiau :) prg dar laukiu ats :)

Kaip pavydžiu! Aš nemėgstu slyvų.. Tai valgau per prievartą. Yr kažkokie miltukai, bet juos ant tuščio skrandžio reik gert ir dvi valandas nevalgyt. Nusivemčiau juodai dvi val nevalgius 🙈 man vis knieti dar pasidaryti, bet paskui nusiraminu 🙈

Atsakyti

Nu merginos, užpūskite mums virusą  :wub: 

Neeiline, sveikinu labai 😘

Atsakyti

Nu merginos, užpūskite mums virusą  :wub:

Neeiline, sveikinu labai 😘

Na o kaip tu? Gal nt dar gadinai ar lauksi mm d?

Atsakyti

Daugiau negadinau, be šeštadienio maximinio. Ryt jau mm diena, jeigu nesulauksiu gal reikės pagalvoti  :rolleyes: 

Atsakyti

Neeilinė, sveikinimai dar kartelį.

Nu nerealiai gruodis vaisingas :) Prašom dabar pūsti mums dar daugiau virusiukų 😊 

Finy, kaip tu? Gal jau gavai HCG atsakymą? Kada echo kartos?

Atsakyti

Mačiau jau yra suukurta supermamoj 2019 m rūgpjūtinukų temutė :) tai va galėsite ir ten paplepėti :) bet tikiuosi mūsų nepaliks ir toliau virusiukus mėtysit :)

Atsakyti

Mačiau jau yra suukurta supermamoj 2019 m rūgpjūtinukų temutė :) tai va galėsite ir ten paplepėti :) bet tikiuosi mūsų nepaliks ir toliau virusiukus mėtysit :)

Įmeskit man kas linką 🤦‍♀️ aš lebeda nerandu 🙈

Atsakyti

19,2 :hmm:

Didžiausi sveikinimai!  :nestuke​ 

Atsakyti

Įmeskit man kas linką 🤦‍♀️ aš lebeda nerandu 🙈

https://www.supermam...kai/?p=72298442

Atsakyti