Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

7savaites ir 5dienos. Gine sako turi matytis. Ar jis mazesnis arba nesivystantis. Tai sake po sav echo pasidaryt ir hcg. Tai siandien pasidariau ir pirmadieni darysiu ziuresim 

Nepasiduok liūdesiui, suprantu sunku, bet dar reik palaukti..Laikom kumštukus, kad gyd klystų ir, kad augtų. 😘

Man jau neramu, noris anksčiau pas ginę... 22užsirašiau jaučiu nieko nematys. betmoo to šventės...

Atsakyti

Finy, tikiuosi kad dar per anksti ir dėl to matosi tuščia puslytė. Linkiu, kad kitą savaitę žirniukas pasimatytų. 

Atsakyti

Super !!  :wub:

Sveikinu! 

Finy, linkiu stiprybės ir sveikatos  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikutes :) ka veikiat? Kaip savaitgaliaujat?

as nulekiau pasidaryt kraujo, o pasirodo 10min pavelavau, kad siandien gauciau ats :D nu bet jau kad nuvaziavau, tai vistiek pasidariau, o ats bus pirmadieni. Bus ziauriausia, jei iki tol memes pramus :D 

Atsakyti

Sveikutes :) ka veikiat? Kaip savaitgaliaujat?

as nulekiau pasidaryt kraujo, o pasirodo 10min pavelavau, kad siandien gauciau ats :D nu bet jau kad nuvaziavau, tai vistiek pasidariau, o ats bus pirmadieni. Bus ziauriausia, jei iki tol memes pramus :D

Nepramuš jau 😊

Atsakyti

Nepramuš jau 😊

Siandien dariausi nt, tai tuscias visiskai, uztai taip sakau :D 

Atsakyti

Šiandien abi su dukrele pasidarėm smagią dieną, pasipuošėm ir išlėkėm į miestą, paskui kavinukėje pasisėdėjom. Tai taip smagiai pasibuvom abi :) 

Neeilinė, manau jau tikrai nepramuš. Juk vaiduokliukų tikrai be reikalo nemėto. Ovšiandien NT nedarei?

Atsakyti

Kažkuri sakėt įdomu kaip nt dabar, man vakar turėjo mm prasidėt. Tai testas po minutės toks

Priedas  20181215_152455.jpg   18,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

1544880231[/url]"]_mimozza_, 15 Gru 2018 - 15:23, parašė: Šiandien abi su dukrele pasidarėm smagią dieną, pasipuošėm ir išlėkėm į miestą, paskui kavinukėje pasisėdėjom. Tai taip smagiai pasibuvom abi :) Neeilinė , manau jau tikrai nepramuš. Juk vaiduokliukų tikrai be reikalo nemėto. Ovšiandien NT nedarei?
Kaip faina :wub: mes irgi siandien buvom pasišopint, nupirkom i kaledini karnavala smutkes princesei, kurpaites... :D mamukas irgi biski sventem pasipuost apsipirko. Tai vat, kad dariausi ir visai tuscias... neina net seselio iziuret. Nu bet siandieninis jau ne ankstyvas tas, bandysiu ryt daryt dar

Pridėta:

Atsakyti

Kažkuri sakėt įdomu kaip nt dabar, man vakar turėjo mm prasidėt. Tai testas po minutės toks

attachicon.gif20181215_152455.jpg

Cia man idomu :D nu grazu :wub:  :nestuke 

As sianakt sapnavau, kad 6 nt pasidariau skirtingus ir visi teigiami :D ir tipo tik padarau, iskart ryskiai dazosi abi juosteles :D as iskart fotkinu ir jums keliu.. :D 

Atsakyti

http://perinatology....ors/betahCG.htm

HCG augimui  :4u:​ 

Atsakyti

neeiline tai kad as matau ir tam kitam vaidokli, nesuprantu kaip tu nematai...

Atsakyti