Pameni aš tau sakiau, kad nuojauta dėl tavęs turėjau?? Dar niekad dėl nėvienos taip netikėjau. Kaop džiaugiuos, tikiuoa HCG patvirtins
Bandysiu ryt nuvaziuot pasidaryt. Sumasinot cia mane
Aš šian buvau pas gina. Nu tragiška buvo 🤦♀ vizitas turėjo būt vakar, bet nuvykus sako gydytojas bus ryt ateik 14.30. Ateinu, ten gyva eilė. Mane priėmę 17h ir skyrė 5 min. Pamaigė, padarė echo. Nieko dar nesimato, taškas ir tiek. Nei pasakė kada kartot, nei spėjau kada paklaisut. Nu vien žo, atsedėjau tiek laiko veltui 🙄
nu pipi*c, o tu visad pas ji eidavai ar cia pirmas kartas? Kaip sunervintu mane !! Tai ka dabar???
Pirmą kart pas jį, nes super puper išgirtas daktariūkštis 🤦♀ nieko, laukt.. sausio 4 eisiu pas saviškę.
Nu va, matai.. tikrai kad “super puper”
7savaites ir 5dienos. Gine sako turi matytis. Ar jis mazesnis arba nesivystantis. Tai sake po sav echo pasidaryt ir hcg. Tai siandien pasidariau ir pirmadieni darysiu ziuresim ar auga ar ne
Gal tikrai dar per maziukas? Laikysim spygas uz tavo zirni, kad paaugtu greiciau ir pasirodytu.
As paziurejau savo kudikio pirma nuotraukyte, tai 7 sav 0 dienu dar tik 9mm
Screenshot_20181214-133236_Gallery.jpg 60,64KB 0 Parsiųsta kartų
Lokysta, pastebėjau. O kiek tau jau laiko?Man tik 4+5. Žinojau, kad nematys, bet nesitikėjau tokios nepagarbos.. Sako tu testą pasidaryk. Nu blem lyg dūra būčiau.. šian kaip tik kartojau, ryškus belekaip. Dėl kraujo irgi kažką pezėt pradėjo kai pasakiau kad dariau.. Vien žo nuotaika sušiko ilgam..