Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. spalį (181 tema)

QUOTE(Lokysta @ 2018 10 17, 14:03)
<p>Aš ateinančiu ciklu irgi tikiu kažkaip 😊 vyras liūtės nori palei horoskopą, tai žiūrėk ir padarys 😀</p><p>Tiesa, kokios mintys jūsų apie sveiką mitybą? Draugė kuri bandė pastot du metus, pradėjo keist mitybą ir šast užkibo 🤔</p>

aha , o paskui nesusitvarkys biggrin.gif biggrin.gif mes Liutukes baisiai stiprios moteros isaugam ax.gif

QUOTE(lucci @ 2018 10 17, 17:31)
<p><strong>-hal-</strong>
</p><p><strong></strong>Taip taip, puikiai supratai  biggrin.gif As dabar galvoju...As visgi ne apie O pilnavertiskuma kalbejau, o apie ankstyva nestuma. Na, kai vos ne mm diena daromas hcg ir prg is smalsumo, tai zemesnis nei 30nmol prg jau skambina garsiais pavojaus varpais. Niekaip nepamenu is kur kitur galejau istraukti ta skaiciu...  hmm.gif Seniai nebuvo tie mano pirmieji planavimo metai, kai skendau ovuliaciniuose testuose ir tyrimu ataskaitose  biggrin.gif </p>

as jau nuo savo vaiku irgi nieko nepamenu, klausineju visko kaip varna.. rolleyes.gif

QUOTE((miliviki) @ 2018 10 18, 04:10)
<p>Labas rytas, </p><p>planuojam ir mes jau kuri menesi smile.gif vakar pamaciau teste viena ryskia viena vaiduokliuka smile.gif šiandien kartosiu vel smile.gif labai daug darbo ir sunkiai, bet tikimes kad jau yra smile.gif </p><p>beto gal kam dar reikia pregnacare conception 8 kapsuolyciu, ir INOFOLIC naujo pakiuko net nepradeti smile.gif </p>

mes visos foto laukiam ax.gif
Atsakyti

Viską troškinta, nekepta aliejuj, be džiūvėsėlių visokių, atsisakė praktiškai cukraus, naudojo steviją vietoj jo, daug prieskonių atsisakė, padažų, bulkų. Valgė daug daržovių. Aš vis pamenu kai su ja pietaudavom ir ji lukštendavo valgykliniys karbonadus iš kiauto 😂

Aš nežinau, bet nenoriu tikėti, kad sveika mityba daro stebuklus. Tikiu, kad stebuklus daro nusiteikimas ir teigiamas mąstymas, ir saviitaiga. Nors galiu patvirtinti, kad sveikai maitinantis esi daug kūdesnė ir geriau jautiesi:D

Šiandien tokį malonų sapną sapnavau, kad net diena malonesnė :D. Sapnavau, kad teste pamačiau II juosteles. Tikrai malonus jausmas buvo, dar ir dabar smagu prisiminti. Tikiuosi bus pranašingas :D

Atsakyti

Hal vat ir bijau, kad su liūtais bus bėdų mum 😀

Atsakyti

sveikos! oj kiek cia pozityvo prisiskaiciau  :angel_not:   merginos optimistiskai nusiteike, kitos jau vaiduokliukus mato  :4u:   taip ir toliau!  Gal pramus pagaliau  :rolleyes:  

del mitybos tai visiskai sutinku kad pakeitus i sveika lengviau pastot. Kai valgom riebiai, saldziai- rugtinam organizma. musu kuno PH tampa rugstus. O tokia terpe labai greitai nuzudo spermotozaoidus.. nesulaukia jie kiausinelio arba nepajegia dasigaut iki jo. Darzoves- sarmina organizma. PH tampa labai tinkamas spermotozoidams isgyventi kelias paras  :angel_not:   taip kad valgom daugiau darzoviu, jokiu saldumynu, miltiniu patiekalu ir riebalu ir viskas bus gerai  :rolleyes:   

aha, liutukes geros moteros  :hihihi:  :clap_1:  :nail:​ 

Atsakyti

sveikos! oj kiek cia pozityvo prisiskaiciau  :angel_not:   merginos optimistiskai nusiteike, kitos jau vaiduokliukus mato  :4u:   taip ir toliau!  Gal pramus pagaliau  :rolleyes:  

del mitybos tai visiskai sutinku kad pakeitus i sveika lengviau pastot. Kai valgom riebiai, saldziai- rugtinam organizma. musu kuno PH tampa rugstus. O tokia terpe labai greitai nuzudo spermotozaoidus.. nesulaukia jie kiausinelio arba nepajegia dasigaut iki jo. Darzoves- sarmina organizma. PH tampa labai tinkamas spermotozoidams isgyventi kelias paras  :angel_not:   taip kad valgom daugiau darzoviu, jokiu saldumynu, miltiniu patiekalu ir riebalu ir viskas bus gerai  :rolleyes:   

aha, liutukes geros moteros  :hihihi:  :clap_1:  :nail:​ 

Ir skaičiau valgydama snikerį.. 😂 uh sunkiai man su sveika mityba..

Atsakyti

Ir skaičiau valgydama snikerį.. 😂 uh sunkiai man su sveika mityba..

skanaus  :D  :D  :D   as pakentesiu su Snickeriais sia savaite  :ax:   bet mielai irgi suryciau gabaleli  :essen:​  

Atsakyti

As tai nakvisu aliejaus kapsules geriu :). Sako padeda ar bent jau nekenkia :). Dar kazkokiu zoliu nusipirkau. Dabar neprisimenu, gal salaviju... Bandysiu :).

Atsakyti

Aš šį mėnesį ir šalavijų arbata gėriau, bet kokia skani :D

Atsakyti

Aš baltą arbatą geriu 😁 antioksidantų daug, mažai kofeino 😁 šiaip esu paišus dėl žalios arbatos, turbūt turiu 40-50 rūšių..

Atsakyti

Žalia arbata yra mano pagrindinis gėrimas :D aš vietoj kavos ją maukiu :D

Atsakyti

Merginos, su nakvisu aliejum atsargiai - galima vartoti tik iki ovuliacijos  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Lokysta @ 2018 10 18, 07:43)
<p>Hal vat ir bijau, kad su liūtais bus bėdų mum 😀</p><p></p>

a ha ha ha tikrai bus!!! biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(lucci @ 2018 10 18, 17:29)
<p>Merginos, su nakvisu aliejum atsargiai - galima vartoti tik iki ovuliacijos  smile.gif </p>

unsure.gif kodel?? nezinojau.. as geriu be sustojimo.. ax.gif
Atsakyti