Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Ingrida jėga! Suoer varo, visa galva aukštesnė.
Atsakyti

Nu tai matau, kad pati ir ne ką tesidomite šia sritimi biggrin.gif
Tu domiesi, rasai komentarus drasiai, bet tik iki tol, kol paklausia konkreciai, ar ne. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 06 gegužės 2019 - 05:17
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 06, 06:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72426339" data-time="1557071558"> Nu tai matau, kad pati ir ne ką tesidomite šia sritimi vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Tu domiesi, rasai komentarus drasiai, bet tik iki tol, kol paklausia konkreciai, ar ne. 

Nu tai Ašaka irgi pati skaičių sugalvojo.
Tai davai dabar aš. Aš sakyčiau, kad kokie 50 iš 100, gal net daugiau biggrin.gif
Atsakyti

Nu tai Ašaka irgi pati skaičių sugalvojo.
Tai davai dabar aš. Aš sakyčiau, kad kokie 50 iš 100, gal net daugiau biggrin.gif

O tu nesupratai, kad tave patrolino? Parase tavo stiliumi, tik ji juokais, o tu va rimtai taip rasai. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 06, 08:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72426598" data-time="1557122126"><div><p>Nu tai Ašaka irgi pati skaičių sugalvojo.
Tai davai dabar aš. Aš sakyčiau, kad kokie 50 iš 100, gal net daugiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tu nesupratai, kad tave patrolino? Parase tavo stiliumi, tik ji juokais, o tu va rimtai taip rasai. </p>

Kiekviename juoke yra tiesios. Ji savo neva juoke, gerokai numažino realybę.
Taigi tai jau kaip ir ne juokas, o bandymas išsukti
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 05, 22:59)
Ingrida jėga! Suoer varo, visa galva aukštesnė.

o man ji vakar užkliuvo. Rinkimų išvakarėse sausai kalbėti, kad algos dydis ( gaisrininkams) priklauso nuo "kontrakto su mokesčių mokėtojais" ir visų valstybės įsipareigojimų, nėra patrauklu, nors ir teisinga. Bet nebūtų melo, jei būtų atsakiusi, kad visada planuose turi būti kelti gerbūvį, kitaip tariant atlyginimą.
O dabar vėl tas "atsakingumas už savo žodžius" prieš piktą ir besirenkančią visuomenę, kuri būtent naują prezidentą sieja su gerbūvio lūkesčiu.
Vakar iš jos išlindo sausas ekonomistas, o ne prezidentas, vilties prezidentas, ne kokio protesto, revanšo, kaip Ukrainoje, o gerbūvio vilties, todėl ji turėtų daugiau žadėti.
Ir pernelyg susikibirkščiavo su Mazuroniu, pati stačiokiškai pasakė ir nemokėjo nepiktai iš situacijos išeit.
Bet vis tiek, aišku, jos tie ufonautai, senjorai ir narcizai visi kartu paėmus neužgožė.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 05, 19:08)
per lnk prezidentiniai debatai...  unsure.gif  kažkokia nesąmonė

Apie 9 vakaro isijungiau, nezinau ar tie. Bet Simonyte nereali, Mazuronis slyksciai bande prisikabinet su " kale", bet ana taikliai ir aiskiai uzciaupe biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 05, 19:42)
kokie būsimi prezidentai, tokie ir debatai, viskas atitinka biggrin.gif

Bet ten ir tavo lenka rode.
Bet tu gi neziurejai. Nes balsuot neeisi. Tau bile cia painkst.
Papildyta:
--------------------------

Apie Simonyte
https://m.facebook.c...100000431278034
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

nu jo, nepasiruošęs savo nuomonės neišreikšti.
Atsakyti
Čia rimtai taip skamba klausimas ant biuletenio??? Perskaičiau 1 kartą ir nesupratau...Kokio proto reikia būti, kad tokio sudėtingumo pateikti???

QUOTE(mjforever @ 2019 05 06, 11:49)
vartotojo įkelta nuotrauka

nu jo, nepasiruošęs savo nuomonės neišreikšti.

Atsakyti
bet aš ir neįsivaizduoju, kaip to įstatymo esmę sukišti į vieną aiškų klausimą....
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 06, 13:14)
bet aš ir neįsivaizduoju, kaip to įstatymo esmę sukišti į vieną aiškų klausimą....

Pakankamai aiskus klausimas, tik daug bereikalingu raidziu, butu uzteke tos pastraipos su straispsnio turiniu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 05 06, 14:05)
Čia rimtai taip skamba klausimas ant biuletenio??? Perskaičiau 1 kartą ir nesupratau...Kokio proto reikia būti, kad tokio sudėtingumo pateikti???

Kokie beraščiai projektą rašė? Ką reiškia "pasirinktos <...> valstybės"? Kaip tos valstybės bus renkamos?
Atsakyti