Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Tai reikia galvoti taip, kad nepartinis kandidatas, kuris i Seima ejo su konservatoriais, kuri konservatoriai iskele kandidatu i prezidentus, yra nekaip su jais nesusijes. Nu niekaip. lotuliukas.giflotuliukas.gifTada busi protingas. Gerai, kad mano aplinkoje tokiu proto bokstu nera. Yra tokiu, kurie balsuos uz SImonyte, bet puikiai supranta, kas uz jos yra ir to net neneigia.

Ji susijusi su konservatoriais, bet as nemanu, kad vykdys ju programa. As ja matau kaip pakankamai stipria stoveti uz savo isitikinimus. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 04, 16:05)
Ji susijusi su konservatoriais, bet as nemanu, kad vykdys ju programa. As ja matau kaip pakankamai stipria stoveti uz savo isitikinimus. </p>

Vat būtent, ir mjforever labai gerą Savukyno straipsnį ta tema pacitavus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 04, 16:05)
<p></p><blockqp>Ji susijusi su konservatoriais, bet as nemanu, kad vykdys ju programa. As ja matau kaip pakankamai stipria stoveti uz savo isitikinimus. </p>

As manau, kad vykdys ir labai palaikys ateinanciuose Seimo rinkimuose.
Atsakyti
Ingridos Šimonytės rinkiminę kompaniją sudaro ir rinkiminę kampaniją vykdo išskirtinės asmenybės. Kitaip ir būti negali, ji šalia savęs buria asmenybes, toks tokį traukia. Vadovauja buvęs Versli Lietuva generalinis direktorius Paulius Lukauskas. Iš posto buvo pasitraukęs kai Birutė Vėsaitė tapus ūkio ministre vykdė savąją misiją žlugdyti verslą Lietuvoje, jis neparsidavė, nepasilenkė ir nenusilenkė bobai, kuri buvo pasiruošusi Lietuvą parduoti rosatomui. Norvegijoje dirbanti Giedrė Balčytytė, dirbusi ir Pasaulio banke. Yra buvusi Maisto banko vadovė Deimantė Žebrauskaitė. Small Planet Ailines buvusi direktorė Karina Dirvonskienė. Ją palaiko Algirdas Kaušpėdas, Aušrinė Armonaitė, Alfredas Bumblauskas, Martynas Starkus, Erika Jenings, Liudas Mažylis, Aidas Giniotis, Valdas Rakutis, Linas Kunigėlis, Giedrius Uždavinys, Saulius Urbonavičius ir daug kitų žinomų asmenų. Visi turi argumentų. Vienijanti linija sąžiningumas sau ir kitiems, nemelavimas ir nepakanta durnystėms, kai sprendžiami svarbūs klausimai. Yra laikad taurę vyno pakelti ir padainuoti ir yra reikalas susikaupti ir efektyviai padirbėti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 05 04, 14:56)
Šimonytė yra tikrai stipri viskuo, bet vieną minusą turi, kuris gali sukliudyti laimėti rinkimus -ją palaiko konservatoriai. Šianddien dvi drauges sutikus buvau, labai protingos, balsuotų už Šimonytę, bet kadangi ją palaiko konservatoriai, balsuos už Nausėdą. Ir daug tokių, už bet ką, tik ne konservatorius. Ir joks argumentas, kad ji nepartinė, netinka, aiškina kad vis vien šoks pagal Landsbergio dūdelę. Ir dar daug kas ją su Grybauskaite tapatina, nors man jos panašios tik tuo, kad abi moterys.

o man tas panašumas ir yra privalumas. Aš nesakau, kad su Grybauskaite yra viskas gerai. Tas jos kietumas tarpais virsdavo į žalingą hemarojų. Bet Lietuvoje ji turėjo kur tą kietumą ir užsiauginti : socdemų nomenklatūra, darbo partijos teismai, valstiečių blūdas, dar rusiškas teroras. Ji atlaikė labai svarbius vertybinius frontus ir aš, šiaip jau jos nemėgstanti, labai džiaugiausi jos buvimu Prezidente. Šimonytė, mano požiūriu, visa tai irgi turi, ir turi daugiau širdies. Jeigu ji šoktų pagal Landsbergio dūdelę, tai man būtų tik pliusas jai: man jie labai protingi žmonės atrodo, kai jų klausausi. Bet Landsbergiai ir savo partijoje nepašokdina-ten pilna prieštaringų veikėjų ir veiksmų. O jei kas galvoja, kad Šimonytė šoks, tai tie žmonės gana atitrūkę nuo politikos.
Atsakyti
R. Karbauskiui – sarkastiška V. Landsbergio pastaba lotuliukas.gif

„Būsiu nekorektiškas. Lietuvai vadovauja Vytautas Landsbergis. Tai pasakė dabartinis Seimo vadovas R.K.“, - įrašą socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo pirmasis faktinis atkurtos Lietuvos vadovas. „Žodis „nekorektiškas“ netinka tokiam balos burbului apibūdinti. Rasčiau kitų žodžių, bet liksiu korektiškas. Metanas iš dugno tėra metanas - nei trąša, nei energetika. Nebent sapropelis pašarui. O veikiausiai - mėginimas gaivinti priešiškumą tariamam SSRS kolūkių griovėjui ir tuo kažkaip padėti, pridėti balsų savo kandidatui. Dieve, padėk, tai yra, dievaiti Perkūne“, - feisbuke sarkastiškai rašė V. Landsbergis.

Atsakyti
Šiaip įdomu pasidarė, o kaip jūsų aplinkiniai balsuoti žada, giminės, draugai, kolegos? Ar tai dažna jūsų diskusijų tema? ax.gif
Atsakyti

Šiaip įdomu pasidarė, o kaip jūsų aplinkiniai balsuoti žada, giminės, draugai, kolegos? Ar tai dažna jūsų diskusijų tema? ax.gif

Diskusija ne dažna, išsiaiškinom kartą pažiūras ir viskas. Mano šeimineje aplinkoje veik visi už Šimonytę. O darbe linkę už nausėdą. Argumentas-moteris tokioje valdžioje yra blogai. Čia pagrinde moterų nuomone. Ir ką tu tokiems rinkėjams pasakysi. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 04, 17:20)
Šiaip įdomu pasidarė, o kaip jūsų aplinkiniai balsuoti žada, giminės, draugai, kolegos? Ar tai dažna jūsų diskusijų tema?  ax.gif

Man svarbūs asmenys, kuriais aš žaviuosi, didžiuojuosi ir džiaugiuosi turėdama galimybę bendrauti vienareikšmiškai šiuo metu už Šimonytę. Buvo keletas už Nausėdą, bet persimetė. Yra kolegų, kurie balsuos už Skvernelį, nes nu visi vagei aplink ir reikia padaryti tvarką. Yra kaimynas kuris balsuos už bet ką, bet tik ne už bobą, nes boboms ne vieta valdžioje, tai mylimuko nėr pasirinkęs, dilemą sprendžia vis dar.
. Tema diskusijose labai dažna. Bet mes diskutuojame apie daug ką ir dažnai. Su tolimesniais giminėmis apie politiką nekalbame.
Atsakyti

Diskutuojam. Artimiausi balsuos uz Simonyte ir uz dviguba pilietybe. FB matau, kad is kaimo ir maziau issilavine palaiko Juozaiti. Sako, vertybes ju atitinka. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 04, 19:20)
Šiaip įdomu pasidarė, o kaip jūsų aplinkiniai balsuoti žada, giminės, draugai, kolegos? Ar tai dažna jūsų diskusijų tema?  ax.gif

Šeima visa, tiek tėvas, sesuo, vaikai balsuos už Šimonytę, draugai, bendradarbiai pagrinde už Nausėdą (vienetai už Šimonytę, Andriukaitį, Puidoką). Obettačiau, vaikštau sportuot į Impulsą, po treniruočių pusvalandžiui einu į infroraudonųjų spindulių pirtį, tai besėdint visokios diskusijos kyla, kartais ir apie rinkimus. Tai visko prisiklausau. Ir už Puidoką ir už Puteikį ir už Juozaitį. Ir pagrinde už juos blink.gif . Ir daugiausia taip šneka pensijinio amžiaus žmonės. Paklausiau ar žiūri kada debatus. Aišku ne, bet žino, kad viskas blogai ir konservatoriai dėl to kalti biggrin.gif
Papildyta:
Dėl dvigubos pilietybės nuomonės per pusę išsiskaido. O dėl Seimo narių skaičiaus tai dar negirdėjau nė vieno pasisakiusio prieš, kai kas tik dėl to į rinkimus eis, kasd nubalsuotų už Seimo narių skaičiaus mažinimą.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 05 03, 19:28)
Kodėl tu matai tik tai kas blogai, dauguma teisėjų dorai atlieka savo darbą. Aišku, šaukštas deguto statinę medaus sugadina, bet visumoj jei nepasitikėti teismais, tai kuo tada, yotubu?
O tai jei nebalsuosim, tai kaip, prezidento nebus biggrin.gif ?

pasidomėk kiek yra visiškai kardinaliai skirtingai pertiriama bylų po pirmos instancijos teismų "darbo"
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 04, 10:11)
Kad Skvernelis per silpnas buti prezidentu, tai supranrama. Bet jau ta neapykanta jo atzvilgiu yra tikrai vemt vercia. Kaip jums neatsibosta. Diena is dienos. Toks jausmas, kad blogai net jei jis kvepuoja. Ieskot prisikabinti prie bet kokiu smulkmenu, narstot kiekviena pirstelejima. Nuosirdziai-slykstu.Ir tai daro save labai protingomis ir tolerantiskomis laikancios moterys. unsure.gif

jos ir yra tie troliai smile.gif
Atsakyti