Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(Aimeja @ 2019 05 04, 11:31)
o ne apie viena tylim, nes patinka.

Nebūtinai, dėl tokių personažų, kaip Puteikis, Juozaitis beigi Puidokas net klavišais barškinti ar burna orą virpinti neverta.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 04, 12:15)

Tau patinka SImonyte ir tu noretum, kad visiems taip butu. Buvau susitikime su ja. Nuomone nepasikeite. Nebalsuosiu.

Patinka, ar mazesnis blogis - koks skirtumas
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 05 04, 13:15)
Nebūtinai, dėl tokių personažų, kaip Puteikis, Juozaitis beigi Puidokas net klavišais barškinti ar burna orą virpinti neverta.

Kaip ir pritariu tam, bet tada isetu, kad del Skvernelio tai verta. Laikot stipriu kandidatu?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 04, 13:15)
Isskirtinis tavo bruozas, kad varai kaip uzsukta savo tiesa ir jei ji nesutampa su kitu, tai tau labai nepatinka.

Tau patinka SImonyte ir tu noretum, kad visiems taip butu. Buvau susitikime su ja. Nuomone nepasikeite. Nebalsuosiu. Bet su manim ejo zmogus visiskai ja palaikantis, isejo nusivyles.
Labai gaila, kad sie rinkimai tokie prasti. Nera uz ka balsuoti.

tai tu taip pat elgiesi. Nepatinka, kad memento nepatinka kiti kandidatai ir apie tai netyli !? Svarbiau, ar tokia diskusija yra argumentuota ir konstruktyvi. O kam jau kam, o memento to neprikiši.
Atsakyti
Bronislovas Matelis. Karbauskio ir Skvernelio sutartis nustos galioti po prezidento rinkimų. Ir abu tai žino

https://www.lrt.lt/n...PNllv7R9-75ujyM
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 04, 13:33)
tai tu taip pat elgiesi. Nepatinka, kad memento nepatinka kiti kandidatai ir apie tai netyli !? Svarbiau, ar tokia diskusija yra argumentuota ir konstruktyvi. O kam jau kam, o  memento to neprikiši.

Man nepatinka, kad mato tik juoda arba balta. Na prisikalbejo Skvernelis su tuo savo namu. Vajetau memento nepatingejo sukurt net punktais apie tai. Kai tuo tarpu Nausedos zmonos pareiskimas neuzkliuvo niekaip. O jei taip but pasakius Skvernelio zmona arba jis pats? Galiu tik issivaizduoti reakcija. smile.gif
As ziuriu esme- Skvernelis nemoka daug ko, be patirties. Nauseda be jokios krypties. Nesuprantu as jo. SImonyte pilka, neidomi, tokia tiesiog- jokia. Juos visus vienija tai, kad visi trys yra silpni buti prezidentais. Stipriu pusiu nera nei pas viena. Bet kadangi vistiek prezidento reikia, tai kazka isrinks. Bet tai bus silpnas prezidentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 04 gegužės 2019 - 12:26
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 04, 13:25)
As ziuriu esme- Skvernelis nemoka daug ko, be patirties.

Gal reikia issilavinimo ir gabumu? Manai Minsko milicijos mokykla ruosia prezidentus?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 04, 13:33)
Kaip ir pritariu tam, bet tada isetu, kad del Skvernelio tai verta. Laikot stipriu kandidatu?

Taip, juk bent jau pagal reitingus jis tarp lyderių
Atsakyti
Šimonytė yra tikrai stipri viskuo, bet vieną minusą turi, kuris gali sukliudyti laimėti rinkimus -ją palaiko konservatoriai. Šianddien dvi drauges sutikus buvau, labai protingos, balsuotų už Šimonytę, bet kadangi ją palaiko konservatoriai, balsuos už Nausėdą. Ir daug tokių, už bet ką, tik ne konservatorius. Ir joks argumentas, kad ji nepartinė, netinka, aiškina kad vis vien šoks pagal Landsbergio dūdelę. Ir dar daug kas ją su Grybauskaite tapatina, nors man jos panašios tik tuo, kad abi moterys.
Atsakyti

Šimonytė yra tikrai stipri viskuo, bet vieną minusą turi, kuris gali sukliudyti laimėti rinkimus -ją palaiko konservatoriai. Šianddien dvi drauges sutikus buvau, labai protingos, balsuotų už Šimonytę, bet kadangi ją palaiko konservatoriai, balsuos už Nausėdą. Ir daug tokių, už bet ką, tik ne konservatorius. Ir joks argumentas, kad ji nepartinė, netinka, aiškina kad vis vien šoks pagal Landsbergio dūdelę. Ir dar daug kas ją su Grybauskaite tapatina, nors man jos panašios tik tuo, kad abi moterys.

As nesu konservatoriu gerbeja, bet nesuprantu uz ka ant ju taip pyksta. Jei neklystu, jie valde du kartus, abu - per krize. Bet del visu bedu LT kalti konservatoriai ir Landsbergis. Kazkokiu mistiniu budu. 

As jau prabalsavau.  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 04, 15:09)
As nesu konservatoriu gerbeja, bet nesuprantu uz ka ant ju taip pyksta. Jei neklystu, jie valde du kartus, abu - per krize. Bet del visu bedu LT kalti konservatoriai ir Landsbergis. Kazkokiu mistiniu budu. </p><p></p><p>As jau prabalsavau.  smile.gif​ </p>

Man irgi keista. Kažkokia potologiška neapykanta. Aš taip pat nesu už konservatorius, nors jei neatsiras normalios liberalios partijos iki kitų Seimo rinkimų, tai gal ir balsuosiu už konservatorius. Pirmą kartą.
Tikiuosi, teisingai balsavai biggrin.gif
Atsakyti
Tai reikia galvoti taip, kad nepartinis kandidatas, kuris i Seima ejo su konservatoriais, kuri konservatoriai iskele kandidatu i prezidentus, yra nekaip su jais nesusijes. Nu niekaip. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tada busi protingas. Gerai, kad mano aplinkoje tokiu proto bokstu nera. Yra tokiu, kurie balsuos uz SImonyte, bet puikiai supranta, kas uz jos yra ir to net neneigia.
Atsakyti