visai gera analize:
Tai kad ne. Forumas yra toks, koks yra. Ir konkrečios temos yra tokios, kokios yra. Problema tik, kad Jūs aktyviose temose būdama ne vienerius metus su savo mistinėmis "super galiomis" konkrečios auditorijos neatpažįstate. Todėl ir neturite autoriteto. Tik tiek
dar kakzur buvau skaiciusi moters pasisakyma, kaip jis nesaziningai skirste lesas suristas su sprotu, nepamenu jo posto tuo metu tiksliai...
Nori kad visus aptraciua?
Kažkur kažkada nepamenu. Šprotų lėšas skirstė. Reiškia netinkamas. Išbraukta.
Verčiau neaptraciua, nereikia. Nes savąjį kandidatą skandinate su tokiu palaikymu.
Tokie aptraciua žvėriškai nepakenčia protingesnių. Užtai jiems Šimonytė kaip buliui skuduras, puola į šonus nesižvalgydami, seiles tik taško, o argumentų nėr. Geriausias bajeris tai krizės suvertimas ant Šimonytės galvos. Būtų Jakeliūnas tuo metu finministru, tai Lietuva būtų bankrutavusi. Taip kaip subankrutino jis taupkasę, o dabar matote tyrimams vadovauja ir teisia žmogų, nukėlusį nuo bedugnės. Pasaulį buvo ištikusi krizė, bet tai ne blogiausia. Blogiau kai ištinka jakeliūnas.
Signalas , ka tik pradedama kibti prie gramatikos, vadinasi argumentai baigesi nera kaip apginti savo Tautos Mama, kuri i aferas isilndusi, Landsbergio peske matyt ir jum nuo tu aferu nubyra, kad tai parsiai ja ginat
Geras O kas Jums čia tokį signalą pasiuntė?
Ir, beje, neįžeidinėkit: nubyra... Ne! Man viskas subyra, o ne nubyra
Iš kostmoso signalai pareina.
jo jo troliai sveskit dziaukites isrinks jusu bite motinele, bites motineles ipedine galesit toliau tranauti
Juk gerai ar prie tu ar prie tu gi geras gyvenimas Lietuvoje visiem, tai ko parinates tiek? ko taip sujudot sukrutot, kai Simonytes aferas paminejau? kad tik apie ta klausima nesneketi, idomu kokiu dabar sugalvosit postu, kad ta tema nueitu uzmarstin?
aš taip kaip vyriausia trolienė, karūnuota iškilmingai Trolio Trolymosimo XII-ojo, norėčiau Jūsų paklausti: o kokios ten buvo aferos? Konkrečiai? Jos teismo patvirtintos, ar kaip?
Uch, koks sunkus tas mano trolienės darbas, niu nygaliu
Man nesunku, galiu vel ikelti aferas jusu superheroju
"...prezidentė Dalia Grybauskaitė blokavo iniciatyvą skolintis iš Tarptautinio valiutos fondo už 2-3,5 proc. metinių palūkanų, todėl skolintasi iš kitur. Palūkanos - net iki 10 proc. tarptautinėse rinkose ir iki 9,2 proc. vidaus rinkoje. Taip jau sutapo, kad ir pati prezidentė paskolino per milijoną litų, tad pasipelnė iš šalį krėtusio sunkmečio.
Dar būdama kandidate į prezidentus D.Grybauskaitė ne kartą pareiškė, kad vyriausybės, kurios skolinasi iš TVF, demonstruoja politinę impotenciją. Turbūt nenorėdamas pasirodyti tai demonstruojantis tuometinis premjeras A.Kubilius palaikė D.Grybauskaitę, o pastarąjį savo ruožtu palaikė tuometinė finansų ministrė Ingrida Šimonytė..."
<span>Dar būdama kandidate į prezidentus D.Grybauskaitė ne kartą pareiškė, kad vyriausybės, kurios skolinasi iš TVF, demonstruoja politinę impotenciją. Turbūt nenorėdamas pasirodyti tai demonstruojantis tuometinis premjeras A.Kubilius palaikė D.Grybauskaitę, o pastarąjį savo ruožtu palaikė tuometinė finansų ministrė Ingrida Šimonytė..."</span></p>
Kaip galite pagrįsti informacijos autentiškumą?
Kaip galite pagrįsti informacijos autentiškumą?
? o jus galite paneigti, kad taip nebuvo, kai faktai akis bado? taigi Simonytes paklauskit, ji gi neneigia, kad skolinosi brangiau, nei Grybauskaite neneigia, tik sako,kad tai buvo geriausia, nu ka daugiau sakys jau dabar.....
gal uzteks kvailiuka ijungus cia rasineti?
Uch, koks sunkus tas mano trolienės darbas, niu nygaliu
Kam buduliams teismo sprendimai? Jie ir be jų viską ŽINO . Teismai gi nupirkti, o jų šaltiniai tyri, iš pačių žemės gelmių