Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(paštininkė @ 2019 05 03, 13:56)
pasaulinės krizės kontekste...

O galėjo būti (Jūsų variantai):
1)
2)

nu ir kas, kad pasaulio krize? reikia pasinaudoti ir prasukti aferas? Grybaite padejo, Simonyte padare ir turi zmones skola 2 mlj DIDESNE, nei galejo tureti.
tai kur tas protas, kur tas gerumas jos? Suprantu klaidu gali visi padaryti, bet tai jei jau tokios klaidos, neaiskinkit bent kokia ji protinga, kokia gerasirde...aferiste ir tiek, kaip ir drauge jos Grybauskaite.

Islandijoje nuteise visus bankininkus, kurie prisidejo prie krizes, o pas mus tokius i prezidentus renka doh.gif krize is dangaus nenukrto, ja sukure zmones, politikai, bankininkai ir dabar 2 prie to prisideje kandidatai i prezidentus doh.gif ir trecias kur pakelese stovejo ir pinigus rinko doh.gif super duper trijule, tiesiog sventa trejybe, ka isrinksi, nepagandinsi kaip sakant... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 gegužės 2019 - 13:04
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 03, 13:03)
nu ir kas, kad pasaulio krize? reikia pasinuadoti ir prasukti aferas? Grybaite padejo, Simonyte padare ir turi zmones skola 2 mlj DIDESNE, nei galejo tureti.

Faktus ant stalo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 03, 14:02)

aš ne šlovinu, aš renkuosi. Ilgai buvau už Nausėdą.

jusu mintis: Šimonytė yra už visus kandidatus žmogiškesnė, brandesnė, atsakingesnė ir, atleiskit, intelektualesnė 5 galvom.
tiesiog tautos motina lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 03, 14:05)
Faktus ant stalo smile.gif

tai neskaitet tyrimo isvadu, kuris perduotas porkuraturai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 03, 13:05)
jusu mintis: Šimonytė yra už visus kandidatus žmogiškesnė, brandesnė, atsakingesnė ir, atleiskit, intelektualesnė 5 galvom.
tiesiog tautos motina lotuliukas.gif

Ne, ne tautos motina, bet Prezidentės ir yra ne tokios funkcijos. Ir taip: ji yra intelektualesnė, žmoniškesnė ji už visus, mano požiūriu. Nes man žmogiškumas visada yra atsakingumas: nežadu to, ko negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 gegužės 2019 - 13:11
Nu taip ,kad gudri , nepaneigsi, mokejo prasisukti jos, tik gaila, tas protas naudojamas tik egoistiniem tikslam, O ZMOENS NUO JU PROTO LABAI NUKENTEJO.

"...prezidentė Dalia Grybauskaitė blokavo iniciatyvą skolintis iš Tarptautinio valiutos fondo už 2-3,5 proc. metinių palūkanų, todėl skolintasi iš kitur. Palūkanos - net iki 10 proc. tarptautinėse rinkose ir iki 9,2 proc. vidaus rinkoje. Taip jau sutapo, kad ir pati prezidentė paskolino per milijoną litų, tad pasipelnė iš šalį krėtusio sunkmečio.
Dar būdama kandidate į prezidentus D.Grybauskaitė ne kartą pareiškė, kad vyriausybės, kurios skolinasi iš TVF, demonstruoja politinę impotenciją. Turbūt nenorėdamas pasirodyti tai demonstruojantis tuometinis premjeras A.Kubilius palaikė D.Grybauskaitę, o pastarąjį savo ruožtu palaikė tuometinė finansų ministrė Ingrida Šimonytė..."

https://www.ve.lt/na...lninga-1664189/
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 03, 15:03)
nu ir kas, kad pasaulio krize? reikia pasinaudoti ir prasukti aferas? Grybaite padejo, Simonyte padare ir turi zmones skola 2 mlj DIDESNE, nei galejo tureti.
tai kur tas protas, kur tas gerumas jos? Suprantu klaidu gali visi padaryti, bet tai jei jau tokios klaidos, neaiskinkit bent kokia ji protinga, kokia gerasirde...aferiste ir tiek, kaip ir drauge jos Grybauskaite.

Islandijoje nuteise visus bankininkus, kurie prisidejo prie krizes, o pas mus tokius i prezidentus renka doh.gif krize is dangaus nenukrto, ja sukure zmones, politikai, bankininkai ir dabar 2 prie to prisideje kandidatai i prezidentus doh.gif ir trecias kur pakelese stovejo ir pinigus rinko doh.gif super duper trijule, tiesiog sventa trejybe, ka isrinksi, nepagandinsi kaip sakant... doh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 03, 13:19)

kokių objektyvių šaltinių citatos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 03, 14:23)
kokių objektyvių šaltinių citatos biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ner prie ko prikibti kibsi pire slatinio, dabar apie tai vsia zinaisklaida kalba, bet kuriam saltinyje gali rasti, neapsimes sapais, tikiusoi porkuratura galiausiai istirs vsias sias aferas, kartu ir duju terminalo sukeltas kainas, sukelats duju kainas ir t.t. ir kas ten dar uz ju slepiasi...
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 05 03, 14:20)

tu tas tai is vis kazkoks nelabai adekvatus , gal kaip zmogus ar destytojas geras, nezinau,asmeniskai nepazystu, bet kaip prezidentas kazkokias pievas nuolat sneka...
dar kakzur buvau skaiciusi moters pasisakyma, kaip jis nesaziningai skirste lesas suristas su sprotu, nepamenu jo posto tuo metu tiksliai...
Nori kad visus aptraciua? lotuliukas.gif

sakau ka bepasirinks zmones bus kaip ir visada gerai ant Lietuvos , neikas nesikes, nesijaudinkit, drakonas nugaletas, slove drakonui, kol kas pokyciam nematau kritines mases ismintingu zmoniu ...ne prezidentai ka keicia...
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 03, 13:31)
kas ten Tau iš pakampių lenda, jau kaip ir Karbauskiui haliucinacijos prasidėjo? Išvada, kad nei trąšos, nei žolės psichinės sveikatos netaiso.

Tu pirma pradėjai raudoti čia dėl tau nepatinkančios rinkiminės akcijos, nors tai yra absoliučiai normalu ir visi visur taip daro. Reklama nėra draustina. Juk viskas mūsų šalyje geriausia, geriausia ir dar kartą geriausia biggrin.gif gi jokios reklamos kontrolės nėra, jeigu jiani bent kiek padori.
Taigi jei kam tvarkytis su savimi reikia, tai Tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 03, 13:36)
Aha bigsmile.gif  Lendam, kad parodyt jūsų vietą: nepraeis SM jūsų "idiologiniai tankai" biggrin.gif  Su "super galiomis" bent jau auditoriją pažintumėt , o dabar - grauduma mirksiukas.gif

Iš esmės, stebint rinkimų kampaniją (ne tik debatus) yra taip: Šimonytė yra už visus  kandidatus žmogiškesnė, brandesnė, atsakingesnė ir, atleiskit, intelektualesnė 5 galvom. Kažkaip gaila Nausėdos, nes susimovė ne vieną kartą. Apie kitus nekalbu - gailu...

tai čia tipo tik jūsų auditorija galima? išrinktųjų forumas? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 03, 14:02)
aš ne šlovinu, aš renkuosi. Ilgai buvau už Nausėdą.

ania? korupcingas elgesys traukia? kokį parkelį jūs apstatėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 03, 14:41)
porkuratura galiausiai istirs vsias sias aferas, kartu ir duju terminalo sukeltas kainas, sukelats duju kainas ir t.t. ir kas ten dar uz ju slepiasi...

Va, kai ištirs, tada ir kalbėsim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 03, 14:55)
ania? korupcingas elgesys traukia? kokį parkelį jūs apstatėte? 4u.gif

ar tikrai atsakingai parašėte man šį postą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 gegužės 2019 - 15:08
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 03, 16:06)
Va, kai ištirs, tada ir kalbėsim mirksiukas.gif

Tai seimo komitetas jau istyre, cia faktai, kad skolinosi uz brangiau ir zmones buvo pirversti skolintis uz brangiau, ar ta neigsit bukai?
prokuratura gal iskels baudziamaja byla, aisku, jei nebus vsiaks nugesinta..

ka ir sakiau apie Simonyte, kaip konservatoriu seske, tai kas balsuoja uz ja balsuoja uz Landsbergi, taigi apie jos asmenines savybes , visai nera ko sneketi, kaip pasakys taip ri darys, kaip ir krizes metu... ;

Žinią, kad faktinis Lietuvos vadovas Vytautas Landsbergis kartu su būsima prezidente Ingrida Šimonyte dalyvavo viešame renginyje, socialiniuose tinkluose išplatino TS/LKD. Tuo šios partijos "gudručiai" pasakė , kad p. Ingridai jos sėkmės atveju butų skirtas tik formalus vaidmuo. Ir toliau realiai, strategiškai valdytų V.Landsbergis.

https://www.minfo.lt...nkimai-nekeicia
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 03, 15:13)
Tai seimo komitetas jau istyre,

koks Seimo komitetas ištyrė?
Atsakyti