Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Nu kaip nedejuojat, pasiziurekit i savo postus..
tai ir sakau pasidizaukim, koks skirtumas tas prezidentas gyvenimas puikus. Prezidentas tik vienas zmogus.

Tai zinoma laimes Simonyte kam is vis tie rinkimai nesuprantu, popieriaus gadinimas tik.

Nebalsuok :).

Tavo ankstesnis komentaras apie Skandinavija parode, kad rinkimais ir kandidatu idejomis tu is tiesu nesidomi. Simonyte kalbejo apie Svedijos modelio pritaikomuma Lietuvoje. Jeigu nebutum uzsiblokavusi ties ja del vaiku nebuvimo, zinotum, ka ji ta tema mano. Dabar belieka skleisti tiesos neatitinkancia informacija. Savo fantazijas, kitaip tariant.

Atsakyti
bet tai skvernelis pazadejo didesnes pensijas ir vaiko pinigus. Tai kaip dabar uz ji nebalsuot??? Ir visai nesvarbu, kad tai praimo reikalas, o ne prezidento biggrin.gif bet tai tooookie pazadai grazus wub.gif
Atsakyti

Nausėdos ir ultros gražiausi 🤗 čia lrt studijoj. 

Atsakyti

Skvernelis dirbs tik su viena sąlyga-jei taps lietuvių išrinktuoju 🍝

Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 05 02, 19:26)
bet tai skvernelis pazadejo didesnes pensijas

Surinks balsu vargsu pesinyku saskata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 gegužės 2019 - 22:05
QUOTE(mjforever @ 2019 05 02, 22:43)
<p>Nausėdos ir ultros gražiausi 🤗 čia lrt studijoj. </p>

Man tai patinka kaip buvę broliai dvynai Puteikis su Puidoku kapojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 02, 19:30)
Nebalsuok smile.gif.
</p><p></p><p>Tavo ankstesnis komentaras apie Skandinavija parode, kad rinkimais ir kandidatu idejomis tu is tiesu nesidomi. Simonyte kalbejo apie Svedijos modelio pritaikomuma Lietuvoje. Jeigu nebutum uzsiblokavusi ties ja del vaiku nebuvimo, zinotum, ka ji ta tema mano. Dabar belieka skleisti tiesos neatitinkancia informacija. Savo fantazijas, kitaip tariant.
</p>

Kaip malonu zmoniu rupestim manim ir patarimai, ka daryti biggrin.gif

O kas tau sake, kad as Simonyte turejau omeny, kai snekejau apie Skandinavija??? ir is vis koks skirtumas, ka ji masto, ko nori. Siaip skaiciau as tas jos mintis ir kaip ji nebenroi ju igyvendinti. Ji tik 0, tik irankis ar turi vaiku ar neturi, as apalmai tu vaiku neakcentavau , o santyki su kitu zmogum, jei atidziau skaitytum mano mintis, nerasytum tokiu tusciu zinuciu man. O ji, jei taps prezidente, ji tik vykdys konservatoriu valia ir tu kas stovi uz ju...
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2019 05 02, 20:26)
bet tai skvernelis pazadejo didesnes pensijas ir vaiko pinigus. Tai kaip dabar uz ji nebalsuot??? Ir visai nesvarbu, kad tai praimo reikalas, o ne prezidento  biggrin.gif bet tai tooookie pazadai grazus  wub.gif

nu va ka ir sakau, uz ka nebalsuosim bus gerai biggrin.gif jei ne viena kita padidins, duos, isdalins, sutvarkys.... biggrin.gif ir rytoj rytoj tikrai bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Lialia supyko, treptelėjo kojele. kad jei jūs taaaaip, tai aš susirenku savo žaisliukus ir einu iš smėlio dėžės biggrin.gif Vien jau už tą galimybę reiktų balsuoti prieš Skvernelį biggrin.gif
Šimonytė puikiai kaip visada pasirodė, Skvernelis pademonstravo neišmanymą, palyginęs nekilnojamojo turto vertę su kostiumu, Nausėda neblogai, visi kiti blyškuma ir tamsuma, dėl mazuronio dar ir svetimo gėdos jausmas apėmė, koks atgrasus ir nemandagus tipas, šlykštukas toks.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 03, 07:52)
Lialia supyko, treptelėjo kojele. kad jei jūs taaaaip, tai aš susirenku savo žaisliukus ir einu  iš smėlio dėžės biggrin.gif Vien jau už tą galimybę reiktų balsuoti prieš Skvernelį biggrin.gif
Šimonytė puikiai kaip visada pasirodė, Skvernelis pademonstravo neišmanymą, palyginęs nekilnojamojo turto vertę su kostiumu, Nausėda neblogai, visi kiti blyškuma ir tamsuma, dėl mazuronio dar ir svetimo gėdos jausmas apėmė, koks atgrasus ir nemandagus tipas, šlykštukas toks.

visiskai pritariu. tik bijau, kad lialia tik pagasdino, bet niekur jis neis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2019 05 03, 08:53)
visiskai pritariu. tik bijau, kad lialia tik pagasdino, bet niekur jis neis  biggrin.gif

Lialia pasakė gi, kur matėt, kad nesilaikyčiau žodžio? Va ir tikiuosi, kad lialia eis von smile.gif
Atsakyti
"Balsavimas už bet kurį kitą kandidatą, o ne Saulių Skvernelį, reiškia, kad konservatoriai laimės Prezidento rinkimus"

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=81069717

nu menkystėlė, Paksiaus analogas. mažai kas prisimena, kad tie konservatoriai apskritai valdžia buvo, bet jie vis valdo biggrin.gif gydytis tam neužaugai reikia skubiai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 03, 12:53)
"Balsavimas už bet kurį kitą kandidatą, o ne Saulių Skvernelį, reiškia, kad konservatoriai laimės Prezidento rinkimus"

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=81069717

nu menkystėlė, Paksiaus analogas. mažai kas prisimena, kad tie konservatoriai apskritai valdžia buvo, bet jie vis valdo  biggrin.gif  gydytis tam neužaugai reikia skubiai.

Bet ir paprasti žmogelai tą patį kartoja. Už Šimonytę nebalsuos, nes konservatoriai remia. Nu pipiec. Už puteikius, puidokus balsuos blink.gif . Aš klausausi ir kraupstu, už bile ką, kad tik ne konservatorių. Sakau, taigi ji ne konservatorė. Atsakas, kad vis vien pagal konservatorių dūdelę šoks. Tai geriau pagal Karbauskio dūdelę lai šoka blink.gif
Atsakyti