Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 04 29, 20:28)
Treciame puslapyje atsibodo ir isjungiau. Beprociai tokius nuobodzius daro

Geri geri, o kaip kitaip žinot? labai daug laiko atimtų pastovus jų 'darbelių' sekimas.
Man 51 proc. Mazuronis, o Šimonytė mažiausiai biggrin.gif velnio boba ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 04 29, 21:49)
Tikslai tai ju vienodi valdzia ir turtai, lyginti reikia tuos, kas uz ju stovi, kokie ju interesai.  biggrin.gif

tu ir vėl teisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 29, 21:29)

Reiškia labai tikslus testas.
Atsakyti
Na as tai tokios nesidaryciau, bet ideja del t
reklamos gera biggrin.gif
https://m.facebook.c...p;id=1140642231
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 04 29, 22:29)
Geri geri, o kaip kitaip žinot? labai daug laiko atimtų pastovus jų 'darbelių' sekimas.
Papildyta:

tu ir vėl teisi 4u.gif

Man Mazuronis irgi gavosi artimiausias, tik nesuprantu kodelnes esminia klausimai visai skirtingi, o siaip visi panasiai gavosi, keistas testo apibendrinimas, klausimu formulavimas irgi toks keistokas kai kuriu, nelabia eina atsakyti aiskiai.

Dar keista, kad kai kurie kandidatai mano, kad Lietuva turi palaikyti jav, Es ir Jav konfiktuose, jie isivaizduoja kas yra Es dalis ar Jav dalis?

vienu zodziu dar paklajosim 40 m po dykumas, o gal ir realiai dykumas padarys LIetuvoje....
Atsakyti
Skvernelis jau matuojasi prezidentines regalijas ir savąjį postą užleidžia Matijošaičiui. Matijošaitis jau įsijautęs į caro premjero vaidmenį viešai auklėja Roką Masiulį. Štai kas būna kai milicini kų kolūkis perima valdžią.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 04 30, 22:53)
Skvernelis jau matuojasi prezidentines regalijas ir savąjį postą užleidžia Matijošaičiui. Matijošaitis jau įsijautęs į caro premjero vaidmenį viešai auklėja Roką Masiulį. Štai kas būna kai milicini kų kolūkis perima valdžią.

Klausimas kas baisiau Skvernas ar tas kauno chamas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 01, 07:23)
Klausimas kas baisiau Skvernas ar tas kauno chamas.

Baisiausia tandemas.
Atsakyti
Pgalvojau, kad ka besirinktu bus gerai, visi tik zada gerus dalykus, visi dirbs Lietuvos naudai, kurs mums sviesu rytoju ar ne taip ? bigsmile.gif
Atsakyti
Konvulsijos prasidėjo. Karbauskis : jei Skvernelis nelaimės, premjeru irgi nebebus. Karbauskis: jei prakišim ir prezidento ir EP rinkimus, eisim į opoziciją. Cha cha cha. Be isterijos kėlimo dyrpti nemoka.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 05 02, 17:07)
Konvulsijos prasidėjo. Karbauskis : jei Skvernelis nelaimės, premjeru irgi nebebus. Karbauskis: jei prakišim ir prezidento ir EP rinkimus, eisim į opoziciją. Cha cha cha. Be isterijos kėlimo dyrpti nemoka.

O jums nereiktu del to dziaugtis, ko vel dejuojat? bigsmile.gif Laimes Simonyte ir gris i valdzia konservatoriai ura draugai biggrin.gif Paisdizaukim gi ir gyvensim kaip Skandinavijoje, nu kada nors tai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 02, 17:10)
O jums nereiktu del to dziaugtis, ko vel dejuojat?  bigsmile.gif Laimes Simonyte ir gris i valdzia konservatoriai ura draugai  biggrin.gif

Paisdizaukim gi ir gyvensim kaip Skandinavijoje, nu kada nors tai tikrai...

Dejuojate tik jūs trys. Mano žinutė yra džiaugsminga. Tegu eina anie pasilsėti, pavargo jau.

Šimonytė geriausia, labai tikiuosj kad laimės.

Keiskite plokštelę. Gyvename puikiai. Teko pagyventi Suomojoje ir Švedijoje, pabūti Norgėje ir Danijoje. Nuostabios valstybės, myliu jas, širdį visada trauks. Lietuva daugelyje sričių yra lygiavertė partnerė, nenusileidžia. Manęs niekada nepalaikė prastesnd, nei kompetencijose nei galimybėse. Blogio LT per akis, bet svarstyklių lėkštę ženkliai sveria gerumas gyventi Lietuvoje.
Atsakyti
Nu kaip nedejuojat, pasiziurekit i savo postus..
tai ir sakau pasidizaukim, koks skirtumas tas prezidentas gyvenimas puikus. Prezidentas tik vienas zmogus.

Tai zinoma laimes Simonyte kam is vis tie rinkimai nesuprantu, popieriaus gadinimas tik.
Atsakyti