Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(vilnera @ 2019 01 28, 13:46)
Nuolatinis rašymas, kaip viskas blogai ir blogiau nėra problemos įvardinimas. Inžinerinį kūrybinį darbą dirbantis asmuo detalizuotų, o ne postringautų abstrakčiai, pvz: jei yra Holzma staklės, ir kažkas stringa, nesakys, kad tos staklės šūdas. Jis sakys - tarkim, sudilo guolis, reikia keisti, stringa programa, reikia perinstaliuot ir pan..

dar ir kaip sakys, mums stringa musu sukurta VM sistema ant apple komiuteriu tai sakom ,kad apple sudas, dauguma naudojam linux lotuliukas.gif

bet tai jus rimtai nematot , konkreciu ivardintu problemu?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 15:45)
Na kad tema tikrai tam dekinga.
Ir pasnekovu suvokimas. Sakyciau - polnyj otstoj.

Kaip manot, gal jums labiau patiktų bendraut kokioje bendraminčių grupėje? Kur visi draugiškai linksniuotumėt, kaip viskas blogai, negerai, beviltiška, nu išvis, gyvent kaip neįmanoma..?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 28, 15:53)
dar ir kaip sakys, mums stringa musu sukurta VM sistema ant apple komiuteriu tai sakom ,kad apple sudas, dauguma naudojam linux lotuliukas.gif

bet tai jus rimtai nematot , konkreciu ivardintu problemu?

Daugiausia matau emocijas, o ne konkrečiai įvardintas problemas. Parašymas ,,vaikų teisės blogai siaubingai dirba'' nėra problemos įvardinimas. Problemos įvardinimas būtų pvz: ,,nepakankami lydimieji įstatymo teisės aktai'' - ir tą ne viena oponentė rašė, ir su tuo sutinku. Bet šalia to yra ir gerų tos tarnybos veiklos aspektų. Idomučia išvis - jam VISKAS blogai. Tai ar čia valstybės/visuomenės, ar asmeninės problemos įvardinimas?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 01 28, 13:38)
Ką bendro su laime turi valdžia? Čia tik jums valdžia leidžia arba neleidžia būti/nebūti laimingais. smile.gif

pala pala. Tai ko nebuvote laimingos prie ruso?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 15:13)

Ar žmonės gali būti laimingi kalėjime?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 16:13)

Nelabai pamenu, bet man regis, prie ruso buvau mažiau laiminga. Žinot, vaikystėj prisikuri problemų, viską vertini jabai jautriai.. Pastebėjau, su amžium mano laimės jausmas auga.. Gal suprantu, kad gyvenimas - vienas, ir tik nuo mano pasirinkimo priklauso, ar verksiu, ar mėgausiuos juo..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2019 01 28, 14:02)
Kaip manot, gal jums labiau patiktų bendraut kokioje bendraminčių grupėje? Kur visi draugiškai linksniuotumėt, kaip viskas blogai, negerai, beviltiška, nu išvis, gyvent kaip neįmanoma..?   

Papildyta:

Daugiausia  matau emocijas, o ne konkrečiai įvardintas problemas. Parašymas ,,vaikų teisės blogai siaubingai dirba'' nėra problemos įvardinimas. Problemos įvardinimas būtų pvz: ,,nepakankami lydimieji įstatymo teisės aktai'' - ir tą ne viena oponentė rašė, ir su tuo sutinku. Bet šalia to yra ir gerų tos tarnybos veiklos aspektų.  Idomučia išvis - jam VISKAS blogai. Tai ar čia valstybės/visuomenės, ar asmeninės problemos įvardinimas?

1. Bendraminciai nekartoja savaime suprantamu dalyku. Jie eina tolyn. Kaip isvengti REZIMO zalos, kaip pasinaudot REZIMU, kur reikia planuot gyvenima ir t.t.

2. Jus bandote primesti kazkokius savo sprendimus. Jei kazkokia istaiga yra tikrai bloga, tai reikia siusti kareivius i ta istaiga, liepti viska isdauzyti, vadovus surakinus suguldyti ant grindu, po to imesti i kalejima pusmeciui, o jei dar bandys su advokatais kazka tai sujudyti su kaliniais.

Va tada bus rezultatas kazkoks - kiti jau bijos blogai dirbti.

Dirbu UK ir ten teko gincytis. Sakysim kazka susitari, bet kiti nesilaiko susitarimo ir aiskina del ko. Su tokiais reiskiniais kovoti galima tik kitais budais, kai uz piktybini nesiskaityma kaltininkai skaudziai nukencia. Sakysim jei as pasidejau kazka sandelyje, tai reiskia, kad negali to liesti.
Kad ta suprastu, tai ispeju, kad jei rasiu kazka kita mano vietoje padeta (per klaida ar nebuvo daugiau kur), tai SUDAUZYSIU. Nes sakau virsininkui, jus tik tokia anglu kalba suprantat.
Kaip ir keliuose. Puse anglijos vazinetu be draudimu ar nesumokeje mokesciu ar be technikines. Bet kai zino, kad gali buti nuvezti i arestine o ju auto nukeliaut i matalo loma, tai PAGALVOJA.

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 28, 14:16)

Visi mes esame kalejime, kuris vadinasi Zemes planeta.
Prie ruso tas kalejimas buvo kiek mazesnis ir sudare lyg sestadali planetos su ne paciom geriausiom vietom.
Atsakyti
Šiaip aš tiesiog prisiminiau kaip Įdomučia rašė, jog nėra pasaulyje nei vienos jam geros valstybės (ar kažkas tokio). Na, jei žmogui pasaulyje nėra vietos, kur jis jaustųsi gerai, vadinasi, bėdos jo viduje. Tai elementaru. Ar tiesiog toks kritiškas žmogaus būdas. Man atrodo, kad labai sunku taip gyventi, kai nuolat akcentuojiesi ties problemomis ir sunkumais, o ne ties sprendimais ir gyvenimo energija bei galimybėmis.
Lutuke vis bando varyti kaip čia kažkas užsideda rožinius akinius ir nemato realybės.
Mano aplinkoje irgi yra žmonių, kuriems visada KAS NORS negerai. Visada. 90 proc laiko tie žmonės randa dėl ko nors pasiskųsti, ką nors pakritikuoti, su kuo nors pakonfliktuoti ar dėl ko nors padejuoti. Kitas kritikuoja ir dejuoja 50 proc laiko. Tai kur ta viena realybė? smile.gif
Pamatot kokią blogą antraštę delfi ir pasileidžiat mintimis paskui ją. Nes gėris yra tooooks nuobodus. O kurti bei daryti kažką sudėtingo savo gyvenime siekiant tikslų yra labai sunku. Lengviau pasileisti kaip nuo kalniuko bėdavojantis.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 28, 14:16)

tai ir sakau - valdžia dar ir kaip lemia mūsų laimę
juk ne aš ginčijuos
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2019 01 28, 14:19)
Nelabai pamenu, bet man regis, prie ruso buvau mažiau laiminga. Žinot, vaikystėj prisikuri problemų, viską vertini jabai jautriai..  Pastebėjau, su amžium mano laimės jausmas auga.. Gal suprantu, kad gyvenimas - vienas, ir tik nuo mano pasirinkimo priklauso, ar verksiu, ar mėgausiuos juo..

niekas iš mūsų čia esančių neverkia. Jei kuris nors pastoviai verktų - nelabai gebėtų čia rašyti.
Tiesiog, vieni įvardija daugiau problemų, o kiti prisiklausę amerikietiškų secretų tuoj ginčija: stay positive.
Tik toks ir skirtumas
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 28, 14:30)
Šiaip aš tiesiog prisiminiau kaip Įdomučia rašė, jog nėra pasaulyje nei vienos jam geros valstybės (ar kažkas tokio). Na, jei žmogui pasaulyje nėra vietos, kur jis jaustųsi gerai, vadinasi, bėdos jo viduje. Tai elementaru.

Palaukit. Kuo jus skiriates nuo Sovietu? Na gerai prie sovietu pasaulis sudare sestadali planetos, bet zmogui gal turetu uztekti sestadalio planetos surast savo vieta?
O jei nesurasdavo tai sovietai paskelbdavo toki psichiniu ligoniu ir siusdavo priverstiniam gydymui.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 01 28, 15:30)
Šiaip aš tiesiog prisiminiau kaip Įdomučia rašė, jog nėra pasaulyje nei vienos jam geros valstybės (ar kažkas tokio). Na, jei žmogui pasaulyje nėra vietos, kur jis jaustųsi gerai, vadinasi, bėdos jo viduje. Tai elementaru. Ar tiesiog toks kritiškas žmogaus būdas. Man atrodo, kad labai sunku taip gyventi, kai nuolat akcentuojiesi ties problemomis ir sunkumais, o ne ties sprendimais ir gyvenimo energija bei galimybėmis.
Lutuke vis bando varyti kaip čia kažkas užsideda rožinius akinius ir nemato realybės.
Mano aplinkoje irgi yra žmonių, kuriems visada KAS NORS negerai. Visada. 90 proc laiko tie žmonės randa dėl ko nors pasiskųsti, ką nors pakritikuoti, su kuo nors pakonfliktuoti ar dėl ko nors padejuoti. Kitas kritikuoja ir dejuoja 50 proc laiko. Tai kur ta viena realybė? smile.gif
Pamatot kokią blogą antraštę delfi ir pasileidžiat mintimis paskui ją. Nes gėris yra tooooks nuobodus. O kurti bei daryti kažką sudėtingo savo gyvenime siekiant tikslų yra labai sunku. Lengviau pasileisti kaip nuo kalniuko bėdavojantis.

tai jau išsityrė forume, kad tik taip susilaukia daugiausia dėmesio. Dėl to groja kaip Šustauskas išvien tą pačią plokštelę.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 16:39)
niekas iš mūsų čia esančių neverkia. Jei kuris nors pastoviai verktų - nelabai gebėtų čia rašyti.
Tiesiog, vieni įvardija daugiau problemų, o kiti prisiklausę amerikietiškų secretų tuoj ginčija: stay positive.
Tik toks ir skirtumas

Bingo. Jei nors vienai iš pergyvenančių būtų išties skauda dėl tų problemų - tuomet verktų. Dabar gi - vaizdas, kad mėgaujamasi, atkapsčius kažką blogo. Maitvanagiai taip daro - randa dvėseną, ir džiūgauja.

Spėju, tame ir priežastis, kad Lt daug savižudybių - tas negatyvas, kuris nemaža dalimi dirbtinis, puoselėjamas ir kurstomas, nepriklausomai nuo to, kiek tam yra realaus pagrindo. Atsargiai su tom problemom, neužsižaiskit, kad nenutiktų, kaip tam posaky apie bedugnę - jei nuolat į ją žiūri, ir ji ima žiūrėti į tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 28 sausio 2019 - 14:52
QUOTE(vilnera @ 2019 01 28, 14:49)
Spėju, tame ir priežastis, kad Lt daug savižudybių - tas negatyvas, kuris nemaža dalimi dirbtinis, puoselėjamas ir kurstomas, nepriklausomai nuo to, kiek tam yra realaus pagrindo.

Na rimtai, jusu mastymas, tai kaip sovietu politruku. Ne koncentruojamasi i esme, o bandoma kazkokias teorijas suburti, kaip cia viskas savaime atsitinka. Aisku, sovietijoje negali buti blogai tai kazkas dirbtnai apjuodijo, kokie imperelizmo agentai
Atsakyti