Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 27, 22:27)
Kam taip ziaauriai?

As matau kad labai tiks i pora su Belorusijos vadovu. Juk kaimynine salis ir bendra istorija

Aha, tikrai labai žiauriai parašiau, net nepatogu. Bet juk nemeluosiu nei sau nei kitam.

Tiks. Vieno mąstymo, tas pačias kalbas mokantys, užstrigę tam pačiam laikmetyje, tokio pačio mentaliteto. Su krykštaujančiais vaikučiais pašonėje.
Atsakyti
Skvernas pasirodė visu durnumu, bwt kaip bus baisu, kai/jei regionai prabalsuos už jį.... 😱
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 28, 08:39)
Skvernas pasirodė visu durnumu, bwt kaip bus baisu, kai/jei regionai prabalsuos už jį.... 😱

pala, gi teigiate, kad visai fai toje mūsų tėvynėje, viskas labai tvarkosi, į priekį einam, normaliai gyvenam, kas nori turi labai daug, su korupcija galima lengvai susitvarkyti, tarnybos visos dirba ir t.t.
Tai ko bijote vieno žmogaus? Ar pas mus prezidentas tiek daug galių turi? Nepastebėjau kažkaip.
Iš kur tada tiek to baisumo? Nemanau, kad jis norėtų karo su rusais ar be karo atsiduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 09:58)
pala, gi teigiate, kad visai fai toje mūsų tėvynėje, viskas labai tvarkosi, į priekį einam, normaliai gyvenam, kas nori turi labai daug, su korupcija galima lengvai susitvarkyti, tarnybos visos dirba ir t.t.
Tai ko bijote vieno žmogaus? Ar pas mus prezidentas tiek daug galių turi? Nepastebėjau kažkaip.
Iš kur tada tiek to baisumo? Nemanau, kad jis norėtų karo su rusais ar be karo atsiduoti smile.gif

Gėda prieš visą pasaulį būtų toks prezidentas. Ir liaudis buka, išsirinkusi tokį.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 09:58)

kaip Tau gerai, kad Tu nematai skirtumo, koks tas žmogus bus Prezidentūroje
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 01 28, 09:06)
kaip Tau gerai, kad Tu nematai skirtumo, koks tas žmogus bus Prezidentūroje

skirtumas kažkoks būtų, bet ar tikrai toks baisus?
man tai baisiau, kai seimas durnas, jų žymiai daugiau nei vienas prezidentas (nu ok, su patarėjais dar)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 10:10)
skirtumas kažkoks būtų, bet ar tikrai toks baisus?
man tai baisiau, kai seimas durnas, jų žymiai daugiau nei vienas prezidentas (nu ok, su patarėjais dar)

o Tu įsivaizduok, kad tą durną seimą dar palaiko Prezidentūra, visoms seimo durnacijoms-žalią šviesą. Dar žiniasklaida po padu, ir Tu matai tokį gražų vaizdelį, kokį mato tokios santvarkos įkaitai huilostane.
https://www.google.l...
Atsakyti
nieko, jei prie Kubyyyliaus nemirėme biggrin.gif tai ir dabar nemirsime, atsigausite jūs visos prie Gabrieliaus, nia? Juk visos pas jį facebooke esate, tai jumis tikrai pasirūpins, o aš ir toliau galėsiu bumbėt, nes nesu jo drauguose biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
p.s. bet gražu pažiūrėti, kai jūs virkaujate; vis aš ne viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 08:58)

Prezidentas yra šalies veidas. O man būtų gėda jį tokį turėti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 28, 09:23)
Prezidentas yra šalies veidas. O man būtų gėda jį tokį turėti.

O man pofig, tegu renka Grazuli ar koki Mineda. Tai galas. Siuo metu nera jokios vilties kad reikalai judes gera kryptimi. Niekur pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 28, 10:21)
nieko, jei prie Kubyyyliaus nemirėme biggrin.gif tai ir dabar nemirsime, atsigausite jūs visos prie Gabrieliaus, nia? Juk visos pas jį facebooke esate, tai jumis tikrai pasirūpins, o aš ir toliau galėsiu bumbėt, nes nesu jo drauguose biggrin.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
p.s. bet gražu pažiūrėti, kai jūs virkaujate; vis aš ne viena biggrin.gif

Tai junkis prie Gabrieliaus, ir tavimi pasirūpins.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 28, 10:43)
O man pofig, tegu renka Grazuli ar koki Mineda. Tai galas. Siuo metu nera jokios vilties kad reikalai judes gera kryptimi. Niekur pasaulyje.

Šiaip tai mokslininkai sako, kad dabar kaip niekada pasaulyje yra saugu gyventi. Ir ta tendencija tik gerės.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 01 28, 10:03)
Tai junkis prie Gabrieliaus, ir tavimi pasirūpins.

tai kad bio laukai nesutampa
Atsakyti