Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Įsiterpsiu į Jūsų "malonią" diskusiją su prašymu nešerti daugiau trolio. Juk akivaizdžiai matote, kad ji trokšta dėmesio, tai ir rašo kuo bjauriau, kad tik jai būtų atsakyta. Jau kelias dienas ta ypata lieja savo pasipiktinimą valstybingumo 100-mečio šventimu. Kas norėjo, jau pasisakė, ką apie tai mano, gal jau laikas būtų nebereaguoti į jos tolesnes variacijas šia tema? Lai ji toliau lieja savo neapykantą šaliai, kurioje gimė, atsakinėti ir su ja diskutuoti šia tema, mano galva, tikrai nebūtina: na, nekenčia ji šalies, kurioje ji gimė (negi kam nors dar neaišku, kodėl?), tegul, Lietuva nuo to nepasidarys nei menkesnė, nei prastesnė. Taip rašydama, neturiu omenyje akivaizdaus melo skleidimo - jį kontargumentuoti, mano supratimu, būtina.

O šiaip, visus kareivius, karininkus, savanorius ir šaulius (nepriklausomai nuo lyties, savaime aišku) ir jų šeimų narius sveikinu su atkurtos Lietuvos kariuomenės 100-mečiu!!!

Per amžius budėję, laisvę laimėjom per aukas ir pasišventimą
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 11 23, 19:00)
lieja savo pasipiktinimą valstybingumo 100-mečio šventimu.

MELAS , JUMS ARBA SUVOKIMO SUTRIKIMAI ARBA LIETI PURVA ANT ZMONIU JUSU PROFESIJA
Atsakyti
Prisidedu prie Ašakos.
Ilgiausių Metų mūsų Tėvynės sargams ir gynėjams ! Kariuomenė, šauliai, savanoriai yra labai vertinami, jų reitingai vis auga, kas labai džiugina.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2018 11 23, 20:00)
Įsiterpsiu į Jūsų "malonią" diskusiją su prašymu nešerti daugiau trolio. Juk akivaizdžiai matote, kad ji trokšta dėmesio, tai ir rašo kuo bjauriau, kad tik jai būtų atsakyta. Jau kelias dienas ta ypata lieja savo pasipiktinimą valstybingumo 100-mečio šventimu. Kas norėjo, jau pasisakė, ką apie tai mano, gal jau laikas būtų nebereaguoti į jos tolesnes variacijas šia tema? Lai ji toliau lieja savo neapykantą šaliai, kurioje gimė, atsakinėti ir su ja diskutuoti šia tema, mano galva, tikrai nebūtina: na, nekenčia ji šalies, kurioje ji gimė (negi kam nors dar neaišku, kodėl?), tegul, Lietuva nuo to nepasidarys nei menkesnė, nei prastesnė. Taip rašydama, neturiu omenyje akivaizdaus melo skleidimo - jį kontargumentuoti, mano supratimu, būtina.

O šiaip, visus kareivius, karininkus, savanorius ir šaulius (nepriklausomai nuo lyties, savaime aišku) ir jų šeimų narius sveikinu su atkurtos Lietuvos kariuomenės 100-mečiu!!!

Per amžius budėję, laisvę laimėjom per aukas ir pasišventimą

Tikrai taip!

Su Lietuvos kariuomenes 100meciu!
Atsakyti
Ašaka, jūs nereali. Konkrečiai ir aiškiai. Visad argumentuotai ir kartu mandagiai, niekad neįžeidžiančiai, net su troliais. Lenkiu galvą prieš tokias SM nares.
Prisidedu prie sveikinimų visiems kariams, tiek dabartiniams, tiek atitarnavusiems.
Atsakyti
dabar ir kariuomenei 100m beliko doh.gif, o kazin kieno kariuomene laimejo Zalgirio musi doh.gif unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 24, 13:57)
dabar ir kariuomenei 100m beliko doh.gif, o kazin kieno kariuomene laimejo Zalgirio musi doh.gif  unsure.gif  blink.gif

Laukiau šito klausimo biggrin.gif LDK, aišku. Kitas klausimas?
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 11 23, 20:49)
Tikrai taip!

Su Lietuvos kariuomenes 100meciu!

Su švente! lithuania.gif Kas dalyvavote šiandien šventiniame parade Vilniuje?Aš taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2018 11 24, 14:32)
Laukiau šito klausimo biggrin.gif LDK, aišku. Kitas klausimas?

Gal aną labiau jaudintų Oršos mūšis. Jei tik būtų apie tokį girdėjusi. Tai tuoj pritartų 100- ui metų, pamirštų apie LDK.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 24, 17:32)
Gal aną labiau jaudintų Oršos mūšis. Jei tik būtų apie tokį girdėjusi. Tai tuoj pritartų 100- ui metų, pamirštų apie LDK.

Neforsuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 11 24, 17:31)
Su švente!  lithuania.gif  Kas dalyvavote šiandien šventiniame parade Vilniuje?Aš taip.  smile.gif

Pavojinga! Nebent tanku vaziuot. Labai daug auku

https://www.delfi.lt...s.d?id=79679453

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 24, 18:45)
Pavojinga! Nebent tanku vaziuot. Labai daug auku

https://www.delfi.lt...s.d?id=79679453

Ir aš porą kartą vos neišsitiesiau ant šaligatvio doh.gif doh.gif
Atsakyti