QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 23, 12:35)
Taip man zinok atsibodo, moteru rasymai apie ta simtmeti as pasakiau savo pozicija ir poziuri, o kad jos raso ir raso, tai man irgi zinok atsibodo, bando irodyti, kad viskas gerai, man visgi nuomone nepasikeite ir nepasikeis
svesti galima ka nori kaip nori, visokias datas, bet saukt per pasalui Lietuvai 100 man sizofrenija dabar laukui saukiniu LIetuvai 30
Papildyta:
Ania? Tau atsibodo? Kad zinok ne taip yra. Cia tu visam forume, visose temose varai ta pati per ta pati - siki ant Lietuvos ir tos 100 metu nepriklausomybes sventimo. Jei tema apie kazka, tai tu ta tema butinai iskraipysi su savo tom paciom vienodom Sani- Ubuntu - lutuke sirozferinen rasliavom. Kas, kad nicus pakeitei? Ar tu kazka parasai idomaus ar naujo?
Na ir koks galu gale reikalas kas ka svencia ir kaip svencia? Tau nuo to sikna skauda ar kokios problemos??? Nesventi, tai nesvesk. Man pvz irgi visai neidomu kada kazkokia nupusele ubuntiene gime, bet jei parasysi, kad pvz balandzio 30 d tavo gimtadienis, nieks nesiplesys tiek puslapiu ar tu svesi ar ne. Dasuto?
Tema apie prezidento rinkimus. Savo nuomone jau issakei, visi suprato. O dabar ciuozk is cia, nepilus purvo.