Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 23, 12:35)

Taip man zinok atsibodo, moteru rasymai apie ta simtmeti as pasakiau savo pozicija ir poziuri, o kad jos raso ir raso, tai man irgi zinok atsibodo, bando irodyti, kad viskas gerai, man visgi nuomone nepasikeite ir nepasikeis  mirksiukas.gif
svesti galima ka nori kaip nori, visokias datas, bet saukt per pasalui Lietuvai 100 man sizofrenija  biggrin.gif dabar laukui saukiniu LIetuvai 30  biggrin.gif
Papildyta:

Ania? bigsmile.gif Tau atsibodo? bigsmile.gif Kad zinok ne taip yra. Cia tu visam forume, visose temose varai ta pati per ta pati - siki ant Lietuvos ir tos 100 metu nepriklausomybes sventimo. Jei tema apie kazka, tai tu ta tema butinai iskraipysi su savo tom paciom vienodom Sani- Ubuntu - lutuke sirozferinen rasliavom. Kas, kad nicus pakeitei? Ar tu kazka parasai idomaus ar naujo?
Na ir koks galu gale reikalas kas ka svencia ir kaip svencia? Tau nuo to sikna skauda ar kokios problemos??? Nesventi, tai nesvesk. Man pvz irgi visai neidomu kada kazkokia nupusele ubuntiene gime, bet jei parasysi, kad pvz balandzio 30 d tavo gimtadienis, nieks nesiplesys tiek puslapiu ar tu svesi ar ne. Dasuto?
Tema apie prezidento rinkimus. Savo nuomone jau issakei, visi suprato. O dabar ciuozk is cia, nepilus purvo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 23, 13:28)

lotuliukas.gif
biski neisikomandavai, ko kitom neaiskini,kad cia tema apie prezidento rinkimus, jas vargsiukes kazkas verci arasyti ne i tema? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2018 11 23, 13:26)

manei nemaciau tu visu logo? lotuliukas.gif

ka tuom norejai pasakyti, kad suomiai
irgi tokie pat glusi? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 lapkričio 2018 - 13:42
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 23, 14:43)
lotuliukas.gif
biski neisikomandavai, ko kitom neaiskini,kad cia tema apie prezidento rinkimus, jas vargsiukes kazkas verci arasyti ne i tema?  biggrin.gif
Papildyta:

Cia tu viena vargse forume. Ligone. Zek, kiek gauni i marmuze, kiek tave is forumo ismetinejo - nu jauti tu pasitenkinima nors tu ka. Na dar sesike turi, tai abi kaip nusmirdusios hienos lakstot is vienos temos i kita, palaikot viena kita. Anoji tai irgi ziauriai kvailai atrodo, plesosi, tarabailyja be jokios sveikos nuovokos, bile savo pirmine pozicija palaikyt( kuri dazniausiai buna klaidinga).
Visi nariai sneka i tema. Atsivelki tu, pradedi " za zdravija", baigi " za upokoj". Jau nesvarbu ka, svarbu tarski.
Nei tu dalyvausi prezidento rinkimuose, nei tu reiskis cia. Aciu diev tokie kaip tu LT paliko.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 23, 13:43)

unsure.gif Ok... tiek to.
Atsakyti
Na jei Lietuvos TSR uzskaitant uz Lietuva, tai aisku galima tada svest. Kitu atveju - valstybe atkurta 1990
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 16:09)
Na jei Lietuvos TSR uzskaitant uz Lietuva, tai aisku galima tada svest. Kitu atveju - valstybe atkurta 1990

Ateities kartos 2090 kovo 11 irgi sves 100 eti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 15:09)

ai, tu nieko nesupranti, tai atkure ja gi daug kartu, ir labai labai savrbu tuos atkurimus svesti, nes siaip kaip atkurimus, bet kaip gimtadienius, kai esi naujoje sajungoje lotuliukas.gif
Tau manau reiktu svesti savo sykrybas su ex ir tai paskelbti kaip gimtadieni, ir ziurek tavo visos bedos issispres, busijaunas grazus, neantrarusis mirksiukas.gif bus idomuciai atkurtam 20
Atsakyti
Bet visgi kokia nenormali moteriske... Neduok paest - duok palot ta pati per ta pati...
Gili uzuojauta ja supantiems realybes zmonems...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 23, 15:39)
ai, tu nieko nesupranti, tai atkure ja gi daug kartu, ir labai labai savrbu tuos atkurimus svesti, nes siaip kaip atkurimus, bet kaip gimtadienius, kai esi naujoje sajungoje lotuliukas.gif
Tau manau reiktu svesti savo sykrybas su ex ir tai paskelbti kaip gimtadieni, ir ziurek tavo visos bedos issispres, busijaunas grazus, neantrarusis  mirksiukas.gif bus idomuciai atkurtam 20

tai kad po to dar reikejo atsikratyti draugiu... Todel man daugiau neei 10 metu. Iki to - viskas nubraukta kaip ir dera ortodoksui
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 23, 15:46)
tai kad po to dar reikejo atsikratyti draugiu... Todel man daugiau neei 10 metu. Iki to - viskas nubraukta kaip ir dera ortodoksui

nu va su tuo ir sveikinu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 23, 14:43)

manei nemaciau tu visu logo? lotuliukas.gif

Tu dar karta i Lietuvos logo paziurek ir visas visas raideles perskaityk, negluse...

Jo ir suomiai glusi, ir latviai, estai, lenkai, reikejo gi jiems, gluseliams, pasitart su nevykele emigrante is Lietuvos, kuri Airijoj paraziuota, va ji geriau viska zino. Tikrai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 11 23, 16:21)
Jo ir suomiai glusi, ir latviai, estai, lenkai

man idomu ar Lietuva nuo Suomijos ta sparnuota ideja nusiziurejo ar atvirksciai visi nuo Lietuvos nusiziurejo? ar cia duota tokia komanda buvo? hmm.gif

Jei mase kazka daro, vadinasi tai teisinga? unsure.gif labai gilus ismastymas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 lapkričio 2018 - 17:42