Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(paštininkė @ 2018 10 02, 20:33)
Gabrielius Landsbergis gimęs 1982 metais. Į prezidentus galima kandidatuoti sulaukus 40 metų.
Monteverte, puikiai demonstruojate savo politologinę erudiciją rolleyes.gif

taigi aš kaip ir jis - dar per jauna kandidatavimui, dar nerūpi man tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 09:16)
taigi aš kaip ir jis - dar per jauna kandidatavimui, dar nerūpi man tai biggrin.gif

Tai kodėl tada klausi?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 10 04, 09:18)
Tai kodėl tada klausi?

tai sakau, nesidomėjau amžiumi plačiai. Iš patirties buvau girdėjusi, kad reikia nuo kažkelių metų, ir maniau, kad gal tas skaičius ir yra nuo 40. Pasakiau tai garsiai darbe, o vienas dundukas (taip išeina) užginčijo, sako ne ne, galima ir anksčiau, ir nuo 35 metų. Maniau, kad jei tvirtina, tai žino žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 10:35)
tai sakau, nesidomėjau amžiumi plačiai. Iš patirties buvau girdėjusi, kad reikia nuo kažkelių metų, ir maniau, kad gal tas skaičius ir yra nuo 40. Pasakiau tai garsiai darbe, o vienas dundukas (taip išeina) užginčijo, sako ne ne, galima ir anksčiau, ir nuo 35 metų. Maniau, kad jei tvirtina, tai žino žmogus smile.gif

Cha cha cha, zinok visi patikejom. Jau ka moki, tai issivartyt. Kai zmogus tikrai zino, jo niekaip neveiks kitu tvirtinimai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 04, 10:31)
Cha cha cha, zinok visi patikejom. Jau ka moki, tai issivartyt. Kai zmogus tikrai zino, jo niekaip neveiks kitu tvirtinimai.  biggrin.gif

tvirtai reikia žinoti pvz. daugybės lentelę, bet ar šitą dalyką reikia būtinai tvirtai žinoti? Tau, kaip blokuotai ir susišpraudusiai į rėmus galbūt, man tai nebūtinai smile.gif
Vat užsinori, parašai į forumą ir atsako žinovai. Kokios problemos? Ko viską juodai dabar čia matai? biggrin.gif
Atsakyti
Senas straipsnis: http://www.respublik...5_metu/,print.1
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 11:35)
, bet ar šitą dalyką reikia būtinai tvirtai žinoti?

Tikrai nebutinai, daug dalyku nebutina zinoti, bet yra toks dalykas kaip bendras isprusimas. Jis pas tave labai silpnas. Uzkabina ne tai, kad nezinai, o tai kad paskui vartaisi, vietoj pasakymo, kad nezinojai, nes tikrai nezinojai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 04, 10:43)
Tikrai nebutinai, daug dalyku nebutina zinoti, bet yra toks dalykas kaip bendras isprusimas. Jis pas tave labai silpnas. Uzkabina ne tai, kad nezinai, o tai kad paskui vartaisi, vietoj pasakymo, kad nezinojai, nes tikrai nezinojai.  biggrin.gif

Tu tai tikrai nežinai ir nežinosi ką aš žinojau ar nežinojau. O gal aiškiarege patapai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 09:35)

😂😂😂
Ale ot tas " darbo dundukas" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 04, 10:49)
😂😂😂
Ale ot tas " darbo dundukas" mirksiukas.gif

tavo gi groAžio darbe irgi didelio intelekto nereik, bele gražiai karpo ar maliavoja, ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 04, 11:04)
tavo gi groAžio darbe irgi didelio intelekto nereik, bele gražiai karpo ar maliavoja, ne? biggrin.gif

Tu tiesiog atrodytum protingiau, jei parasytum, " ai, nu nezinojau ir tiek". O kai pradedi vartytis - is to juokas ir ima biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 04, 11:11)
Tu tiesiog atrodytum protingiau, jei parasytum, " ai, nu nezinojau ir tiek". O kai pradedi vartytis - is to juokas ir ima biggrin.gif .

nu juokas tikrai nebeima, kai ateini tu, iš paskos Aimeja ir bandote sušikti paskutinę dar neapdergtą forumo temą.
Susimąstyk kaip neprotingai atrodai ir kaip imt atrodyt protingiau
Atsakyti