Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 19, 20:16)
Kas ta "Šimonytę"? Na koks skirtumas kas uzims ta posta? Uzims - atbus kadensija, niekas jau nesikeis, nebet isores salygos ka pakeis.

Kiek suprantu ta kandidate yra maziausias blogis. Tai to ir tikimasi

Tikro, giliai mastancio, plataus akiracio, o svrbiausia, visur geriausiai matancio esme, piliecio pozicija. Bet tuomet kuo ji skiriasi nuo mankurto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 lapkričio 2018 - 19:21
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 19:21)
Tikro, giliai mastancio, plataus akiracio, o svrbiausia, visur geriausiai matancio esme, piliecio pozicija. Bet tuomet kuo ji skiriasi nuo mankurto?

Na rimtai, kaip tokie kandidatai, tai besmegenio nuomone bus ne ka prastesne nei genijaus.
Ner is ko rinkti. Nei Adamkaus, nei Lozoraicio lygio politiku NERA.
Svarbu, kad i posta neateitu koks konkretus psichas ar priesisku valstybiu statytinis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 19, 19:16)
Kas ta "Šimonytę"? Na koks skirtumas kas uzims ta posta? Uzims - atbus kadensija, niekas jau nesikeis, nebet isores salygos ka pakeis.

Kiek suprantu ta kandidate yra maziausias blogis. Tai to ir tikimasi

Yra skirtumas. Paksas vs Adamkus. Brazauskas vs Grybauskaitė. Ir kitaip galima poruoti.

Ši kandidatė nepalanki trolyno finansuotojai. Pradžioje Nausėdą taršė, dabar dar nepalankesnė kanditatūra. Taškysis dumblais troliai
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 19, 19:26)
Taškysis dumblais troliai

Nemanau...

Jie veikia pagal tam tikras komandas.
Dabar jiems uzduotis ivesti Lietuvoje Maskvos laika (pavadinus ji vasaros laiku). Nerealus aktyvumas.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 19, 19:05)
Dienos anekdotas. Kas atspės kur "pas juos "  mokėsi neminėtina?
Visi durniai ir neišsimokslinę aplink.

Visa tryda nukreipta prieš trolių siaubą Šimonytę.  Laukiau to posūkio, ilgai pratempė, kol pritempė.

gerai jus partineje mokykloje ismoke, visi kas ne su mumis, vadinasi pries mus - vrag naroda mirksiukas.gif vis apoliitka siu deinu ant to statoma biggrin.gif

man dzin ar Simonyte, ar Nauseda, ar Skverenelis, nemanau kad bus kokie esminia pokyciai is esamu kandidatu, gal kas dar atsiras nezinau, kol kas nematau nei vieno, galu gale zmoniu samoningumas, daugumos jauciu ,kaip tamstos, ta ka su tokaisi gali pakeisti doh.gif jums gi viska sgerai ar ne? bigsmile.gif

Va Usackas butu buves nros diplomatas, nors siek tiek kulturos, etiketo moketu, o cia like, nu vagrgelis, Nauseda gal dar kulturingesnis, bet tai kad ten vanago nagai i save lenkti, jam dauguma lietuviu psichiniai ligoniai.. kazkam vis agentai, kakzam ligoniai, kaip sakiau toks poziuris daug ka pasako...
Atsakyti
nebloga šiandien diskusija buvo laidoje "yra kaip yra" biggrin.gif

Užgavusi Gitaną Nausėdą Aušra Maldeikienė atsiėmė su kaupu

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy

Patinka man Maldeikienės požiūris, bet tai, kaip jinai savo idėjas pateikia, yra visiškai chamiška. Per daug paniekos pas ją viskam, su kuo ji nesutinka.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 11 19, 21:41)
nebloga šiandien diskusija buvo laidoje "yra kaip yra"  biggrin.gif

Užgavusi Gitaną Nausėdą Aušra Maldeikienė atsiėmė su kaupu

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy

Patinka man Maldeikienės požiūris, bet tai, kaip jinai savo idėjas pateikia, yra visiškai chamiška. Per daug paniekos pas ją viskam, su kuo ji nesutinka.

Del sios priezasties ji negali buti prezidente. Kas bus jei ji reprezentuos Lietuva. zmogus savo naturos pakeisti negali.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 13, 19:06)
gaudykit bajerį:
Susitinka Rusijos Federacijos prezidentas Putinas ir Lietuvos prezidentas Puteikis biggrin.gif
skamba, ne? mirksiukas.gif

Bet yai koks debilu jiokelis...Jauciu tik ubunte snuki su sypsena deda...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 13, 19:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72262981" data-time="1542125210"><div><p>gaudykit bajerį:
Susitinka Rusijos Federacijos prezidentas Putinas ir Lietuvos prezidentas Puteikis vartotojo įkelta nuotrauka
skamba, ne? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>:lol:</p>

Bingo. Ka galvojau😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 18:06)
O kur as rasiau apie prezidento galias, ar dar ka nors panasaus?
Klausimas buvo uzduotas visai apie kitka.

Išsisukinėjate, o kaipgis, gi čia jūsų sritis, maudotės kaip vandenyje joje smile.gif
Parodykit pavyzdį kaip reikia atsakyti į klausimus ir atsakykit į manąjį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 18:49)
Man apmaudu, kad musu prezidente nesudalyvavo iskilmese.

man tai atrodo, kad ji save jau praktiškai ex prezidente laiko, tai kam čia jau ir plėšytis jai, ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 12:59)

Man patinka zmones su stuburu. Bent jau tapati Monteverte, bent jau man neperdag simpatiskas personazas SM, itariu kad ir as jai ne perlabiausiai, bet bent jau turi savo testinuma, konkrecia pozicija. Nekeicia jos kaip kojiniu,

Nekeicia vien todel, kad yra naturali ozka. Nu kaip baranas tupas, taip ir menkverte nepripazins klydusiml, geriau nusidraskys iki kraujo nerviskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 11 19, 20:41)

turbūt SM išminties semiasi šia tema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 19, 21:18)
Nekeicia vien todel, kad yra naturali ozka. Nu kaip baranas tupas, taip ir menkverte nepripazins klydusiml,  geriau nusidraskys iki kraujo nerviskai  biggrin.gif

labas vakaras, kaip ten durnyne? vėl netą įjungė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 19, 22:17)

Parodykit pavyzdį kaip reikia atsakyti į klausimus ir atsakykit į manąjį biggrin.gif

Kas i durnes ir mazvaikes klausimus gali atsakinet? Normalus zmones senai su tavim nediskutuoja, o atitinkamai bendrauja.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 19, 22:21)
turbūt SM išminties semiasi šia tema biggrin.gif
Papildyta:

labas vakaras, kaip ten durnyne? vėl netą įjungė? 4u.gif

Labas, gluske. Pilna veganu ir baranu ir karviu aplink.

Antra kart goa, bet uzkniso civilizacijos nebuvimas. Tau tiktu - galetum ne tik savo ciuciaus apsiktas letenas laizyt, bet ir buivolu subines 4u.gif
Atsakyti