Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(sazininga @ 2018 11 19, 08:55)
durne tu, ar nors kuri rase, kad Lietuvai 100m??? jei tavo durnai galvai sunku isiminti, kad tai nepriklausomybes atkurimo svente, uzsirasyk ant delno, ir karts nuo karto pasiziurek i ji
ir paverk dar. Vakar latviai irgi svente savo nepriklausomybes 100 meti. Estai svente vasari.
Moonte, jos giminaiciu netreme. manau jos gimines buvo tie, kurie atsikrauste i istremtuju namus.

vaje kokia grazi jusu kultura, kaip mokat argumentuotai sneketi biggrin.gif , bet tai gal diskusijos pardzia paskaitykit, ka rasiau, kaip uzsienieciai mato ta musu svente, gal kas dasils ka sneku, nors abejoju...

Kokia jus visgi slykstyne, jau kas kas, bet jus cia trys tai tikrai is tu ,kuriom rankos nesudrebetu kazka apskust ir istremt, itariu panasioje organizacioje ir dabar dirbat...

Jei tikeciau, kad kremliui labai rupi sis nykstantis forumas, ir egzistuoja relaus agentai cia - tai jus su pastininke ir memento butumete idealus kandidatai, idealiasniu dar nesu maciusi. Jus labai idejiskai neigiat visas LIetuvos bedas, o tos bedos kam naudingiausiso aisku musu priesam, tai kuo ju daugiau bus , kuo Lietuva silpnesne, tuo kremliui smagiau, tai kad netvarkyti bedu, reikai jas neigti ir jos savo griaunanti darba jau daro, galit dziaugtis jusu rubliukai atsiperka..gerai dirbat mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 19, 11:20)
aš atskiriu, kur yra tikros vertybės ne taip, kaip kai kurie
tai be tremties daugiau nieko baisaus nebuvo Lietuvoje ir aplinkui? Ką, dekalogo žinove? mirksiukas.gif

lotuliukas.gif sakau ji uzstrigus tame, nei pries tai niekas neegzistavo, nei dabar niekas nebeegzistuoja, rimtai gal reikia ismirti keliom kartom, nes suluosinti zmones , jie kazkaip is to niekaip nesugeba islipti kai kurie... doh.gif

ir tremtis jom egzistuoja tik i Sibira... pasualyje jokiu kitu tremciu nebuvo ir neegzistuoja ir agresoriu irgi ir tik jei daugiausiai nukenteje zmones is visu , yapc tie, kurie realiai tos tremties nei nemate doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 lapkričio 2018 - 13:02
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 19, 13:15)
nesupratau jūsų minties. Tai reiškia kas buvo seniau jums nusispjaut, svarbu kas buvo tik ne taip seniai ir ką tėvai pasakojo? Vadinasi nekęsti turime tik ruso, o kitų mus naikinusių jau nė neprisiminti?
tai pagal tokią logiką tada, jei lietuvis būtų užmušęs mano mamą, turėčiau visų lietuvių nekęsti, juk tai man šviežiausia...
...?

Man i nieka nenusispjauti. As isvis nelinkusi preparuoti, kaip jus, vienas periodas svarbus, kitas maziau, be islygu man svarbu VISKAS.

Cia pagal jusu logika. As gi manau, kad ne tautybe yra smerkiama, o santvarka, ideologija. Ir tai buntina prisiminti, nes jei uzmirsi,yra didele tikimybe kad kartosis. O as to savo ainiams nelinkiu, nors nematysiu kaip jie gims, ir kokia ju isvaizda, bet man svarbu kad jie to isvengtu.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 13:52)
bet tirkai kazkas atsitiko tavo suvokimui doh.gif

TAip, taip, su mano suvokimu tikrai kazkas negeraui tik JUms, Montevertei, Idomuciai ir burbanciai kyla problemos. Kiti kazkaip nesiskundzia. Itariu, jei as pradesiu rasyti kad jums keturiems bus suprantama, kiti, didzioji dauguma manes nesupras. TAi geriau jau as liksiu suprast zmoniu kuriu nuomone man isties svarbi, tad ir noras buti suprasta Ju yra suprantamas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 14:00)
vaje kokia grazi jusu kultura, kaip mokat argumentuotai sneketi  biggrin.gif

Kaip sauksi, taip ir atsilieps.
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2018 11 19, 13:58)

Atsiminiau šviesaus atminimo John McCain žodžius apie tai kaip reikia elgtis  : kai pažvelgiau į akis putinui, ten pamačiau tik tris raides:  KGB.  Įžvelgę meilę kitiems, pridarė neatitaisomos skriaudos, matome Siriją, Ukrainą, Sakartvelą, Moldovą. Matome nuodijimus ir uždaužymus, grasinimus.

4u.gif
Tos uzgrobtos teritoijos, tai juodos demes pasaulio zemelapyje, kur gyvena beteisiai zmones. Jie neturi atstovu nei vienoje tarptautineje organizacijoje, kurie galetu isreiksti ju nuomone, apginti, nuo ten esancios okupantu "pastatytos" valdsios savivales.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 19, 12:58)
kai pažvelgiau į akis putinui, ten pamačiau tik tris raides:  KGB.

Na o ka jus noretumet ten izvelgti? Gailestingu Samarieciu zenkla?

Atidziau pazvelgus iszvlegsite dar kai ka akyse: $$$$. KORUPCIJA IR GODUMAS.

Dabar pazvelkit i kitu politiku akis...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 19, 14:18)
Dabar  pazvelkit i kitu politiku akis...

Tai taip. Nes taip teisinas tik vaikezas, kai ji motina uztinka prisirukiusi, jis teisinasi "Mama, as neitraukiau i plaucius, tik siaip sau, va kiti berniukai tai..."

Na glumina, kai suauges vyras, argumentuoja kaip vaikas, kuris bando savo atsakomybe uz veiksmus permesti kitam.

Juk kalba ejo apie okupacija, bet ne ispreparuojamas vienas teksto segmentukas, nurasant tikra esme, kuria akcentavo oponentas, niekams. Ir bandoma neva argumentuoti.

Eilinis tusciazodziavimas, kitaip tariant metyti pėdas. Is serijos, as labai gilus jus mane niekada nesuprasit, neturite loginio mastymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 lapkričio 2018 - 13:34
stai man o informacijos saltiniai kam labai idomu tuo paciu apie klestinti fasizma Ukrainoje:

https://www.youtube....h?v=_tJphAe9h0w

o jei kas nores, ka parasyti, tai prasau argumetnu i rnormalios kalbos, tusti pasispjaudymu nuodais neidomu mirksiukas.gif

parodykit, kad nesat kremliaus agentes ar siaip troliai, nors kazka vardan tevynes padarykti - pamatykit realybe. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 14:00)
- tai jus su pastininke ir memento butumete

aciu, man didele garbe buti prilygintai prie siu nariu. dar labai patinka Moonte, is siu dienu diskusiju, neabejoju, kad pamirsai ja irasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 19, 14:33)
stai man o informacijos saltiniai kam labai idomu tuo paciu apie klestinti fasizma Ukrainoje:

https://www.youtube....h?v=_tJphAe9h0w

o jei kas nores, ka parasyti, tai prasau argumetnu i rnormalios kalbos, tusti pasispjaudymu nuodais neidomu mirksiukas.gif

parodykit, kad nesat kremliaus agentes ar siaip troliai, nors kazka vardan tevynes padarykti - pamatykit realybe.  mirksiukas.gif

Ubunte, Sani, Liutuke, tu rimtai galvoji, kad esi kam nors autoritetas? Tave supranta tik 3 zmones, be tave pacios.

Zinant tavo ideologine pakraipa, kam gali buti idomios tavo nuorodos?
Ir po viso sito, tu veidmainiskai teigsi, kad tu nesi putino valdzios gerbeja? Juk tokius kliedesius ziuri ir siulo ziureti kitiems tik gerbejai. Tu negali ziureti i pagyvenusios moters veida, nes jis neva yra subjaurotas chirurgu t.y. smurtas pries zmogu, o si mesla ziuri, siulai ziureti ktiems. Kur tavo minties, teiginiu testinumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 lapkričio 2018 - 13:38
QUOTE(mementoo @ 2018 11 19, 12:58)

Atsiminiau šviesaus atminimo John McCain žodžius apie tai kaip reikia elgtis  : kai pažvelgiau į akis putinui, ten pamačiau tik tris raides:  KGB.  Įžvelgę meilę kitiems, pridarė neatitaisomos skriaudos, matome Siriją, Ukrainą, Sakartvelą, Moldovą. Matome nuodijimus ir uždaužymus, grasinimus.

jus cia rimtai? blink.gif aisku tada pas jus kokios vertybes....
sitas? blink.gif ir jis dar kazka drista kalbeti apie ssaliskuria susbombardavo? zinot, kas salia jo?zinot jus visus jo darbelius?
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 19, 11:52)

Ir ko visos moralizuotojos dabar tyli kaip Dalytė latviukus apvylė? biggrin.gif Nausėdukas kaip puikiai tuo pasinaudojo, sakė dviratuką būtų minęs biggrin.gif https://www.youtube....h?v=Ce-CQX6dWq0
Plia, komikai didieji mūsų biggrin.gif

lotuliukas.gif pestute butu nubeges , o musu dalyte ant visu padejus lotuliukas.gif zmones uzliuliuoti
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 12:08)
Ir aciu dievui, spjaudykis toliau, nes ir toliau bus neidomu.

Manau, tu idomus tik dviem tavo minciu draugems. Niekam negaila kad jus visi trys puikiai sutariat. Pasakyk kas tavo draugas... TAigi, keista, tik tu pastoviai bandai tai neigti.

Oi, koks man didis smugis, kad Idomucia... Nejuokink.

nu o kam tu idomi, kitom 3 kremlinem? lotuliukas.gif nes niekam be kremliaus toks fanatiskas bukumas nereikalingas...ai nu jo dar ir jav pravercia tokius avinelius valdyti ir isnaudoti, kai prireiks unsure.gif

suprask viena,bet nesuprasi, mes 3 tai nors ir mastom skirtingai kartais, bet sugebam diskutuoti, mastyti, nesispjaudyti nuodais vien apie ta pati be joku argumentu, todel gal vienas kita ir suprantam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 19, 12:15)
nesupratau jūsų minties. Tai reiškia kas buvo seniau jums nusispjaut, svarbu kas buvo tik ne taip seniai ir ką tėvai pasakojo? Vadinasi nekęsti turime tik ruso, o kitų mus naikinusių jau nė neprisiminti?
tai pagal tokią logiką tada, jei lietuvis būtų užmušęs mano mamą, turėčiau visų lietuvių nekęsti, juk tai man šviežiausia...
...?

manau beprasmiska pas jas kelias logikos ieskot, jo rusai bloieciai, o vokeiciai gerieciia nu ir kas ,kad be veik tuo pat metu zude, o lietuviai is vis angelai lotuliukas.gif

kas man patinka - tai airiai, nevaro ant anglu, bendradarbiauja ir kuriasi gera gyvenima,o ne verda kazkokiom pyktyje ir neuzmirsutose nuoskauduose...kai vis tiek tos praeities neis pakeisti, tai koks to tikslas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 11 19, 09:55)
durne tu, ar nors kuri rase, kad Lietuvai 100m??? jei tavo durnai galvai sunku isiminti, kad tai nepriklausomybes atkurimo svente, uzsirasyk ant delno, ir karts nuo karto pasiziurek i ji

ir paverk dar. Vakar latviai irgi svente savo nepriklausomybes 100 meti. Estai svente vasari.

Moonte, jos giminaiciu netreme. manau jos gimines buvo tie, kurie atsikrauste i istremtuju namus.

Dekui uz malonius zodzius, ir man garbe priklausyti tam tariamam ura patriotu buriui.

Na matot, diletantizmas akivaidus. Jau rodos, moteriskes paaiksino, bet vel timt uz vadziu ir vel is pradziu.

Ubuntu, Sani, Liutuke, kai as nesugebanti logiskai mastyti, turinti siaura mastyma, ir abjotinas istorines zinias (tai rasau, kad sekanti karta praleistum eilini opusa apie oponentu protinius sugebejimus) nedrasiai noriu dar karta paaiskinti.

1795 metais tokia salis, kaip Lietuva nustojo egzistuoti, nes ja okupavo Rusijos iperija.
1918 metais, Lietuva t.y visos baltijos salys, tame tarpe ir Lenkija atgavo savo nepriklausomybe. Nuo to isties labai svarbaus musu saliai, o ir kitoms salims laikotarpio praejo 100 metu. Tai sudetinga suprasti? Kam tusciazodziauti.

Sakai 1000metu svariau skamba, tai koncentruokimes vien i sia data. Bet juk esme ne skaiciu kiekyje, o turinyje, kas svenciama. Na pajung gi ta savo pacios isliaupsnita logini mastyma, platu poziuri. NUO 1795 METU TOKIOS SALIES KAIP LIETUVA NEEGZISTAVO TARPTAUTINEJE ARENOJE. TAd manau, visai desninga kad svenciamas atkurimas, kaip ne kaip daugiau nei 200 metu nelaisves, kai tuo laikotarpiu buvo bandoma pradanginti lietuviu kalba, tautiskuma, kitaip tariant zmoniu identiteta, o kiek anuomet kovotoju uz Lietuvos laisve zuvo...
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2018 11 19, 13:36)
aciu, man didele garbe buti prilygintai prie siu nariu. dar labai patinka Moonte, is siu dienu diskusiju, neabejoju, kad pamirsai ja irasyti  4u.gif

nu ir daug kremlius moka, ar jus naturaliai tokios bukos?

ne, Moonte tik siaip plaukioja kazkur, jai siek tiek truksta dar iki kremliaus trolio... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 14:01)
1795 metais tokia salis, kaip Lietuva nustojo egzistuoti, nes ja okupavo Rusijos iperija.

Suvalkieciai jau tamstelei ne Lietuva ar kaip cia? Nes suvalkieciu tada Rusijos imperija neokupavo.

Net smuklmenose visur akcentuoji Rusija, nors Zhecpospolita dalinosi TRYS grobuonys
Atsakyti
Nugis, geda Sani, Ubunte, Liutuke, pasimauti ant melo, ant kurio buvo pasimovusi Zahcarova, o svarbiausia ne viena karta. Si nuotrauka jau senai apskriejo visa pasauli, sukele ne pasipiktinima, kurio tu tikiesi, o juoka, nes nuotrauka sufrikuota. TAs buvo apdaryta ir su Klinton nuotrauka. O zAcharova kaip ir tu, dabar, nepraleido progos patyleti, isreike pasipiktinima ne savo o valstybes vardu. Taigi, pagiezingos juokdares.

Ir dar as abejoju, kad esi IT specialsite, net nuotraukos parametru nesugebi suvaldyti. Iskraipei visa SM puslapi.

Sani, Ubuntu, Liutuke, o kodel tu manai, kad as rasau tau ir kitiems tavo salininkams?

O siap rusai sako. Smeh bez prichiny priznak durachiny. (juokas be priezasties yra kvailumo pozymis.

BEtn isgirs atsakyma, pradziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 lapkričio 2018 - 14:11