Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Man Iodmucios aiskinimai panasus i Putino, siais metais matytas, kai jis dave Austru zurnalistui interviu. Na bet panasumas stiliuko, superinis. Viskas aplinkui per aplinkui, i melas akivaizdus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 18, 18:52)
tiesiog žudikė, žudantis tiesiog paveiksliukas, nu nu nu man smile.gif
O tas kitas nuorodas nukopijavot? Kuri žvaigždelė baisesnė? smile.gif 
O raudoną suknelę į avatarą dėtis galima? Gi primena raudoną armiją smile.gif

Paštininke, gal prieš keičiant avatarą įdėsiu jums, jūs nuspręsite galiu dėtis ar ne ir bus jums ramu? Sutariam? 4u.gif

O paciai yra kas sventa?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 19:14)
Man Iodmucios aiskinimai panasus i Putino, siais metais matytas, kai jis dave Austru zurnalistui interviu. Na bet panasumas stiliuko, superinis. Viskas aplinkui per aplinkui, i melas akivaizdus.

Putinas yra patyres KGB karininkas. Nenuvertink priesu bekikendama.

Brexitas vyksta, Trumpas isrinktas, Sirijoje isitvirtino rusai. Ziurek esme, o ne teatra publikai
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 19:14)
Papildyta:
O paciai yra kas sventa?

Nu vat 21 val. per LRT bus, visas muntes, paštininkes ir panašias - kviečiu pažiūrėt ir įkirst mirksiukas.gif ir nepamiršt, kad kadaise ir pačios ten būt galėjot, siela gi nemari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 18, 20:17)
Putinas yra patyres KGB karininkas. Nenuvertink priesu bekikendama.

Brexitas vyksta, Trumpas isrinktas, Sirijoje isitvirtino rusai. Ziurek esme, o ne teatra publikai

Esme susitikims su Japonja, del Kurilu salu. Jau dabar rusai saukia kad jas ketinama atiduoti Japotnijai.

Ekonomika ritasi i praraja, krimnas jau zmoniu neveikia, kyla masinis sujudimas, del pensiju padidinimo.

Civilizuotame pasaulyje jo niekas negerbia. Sustikime Prancuzijoje tai puikiai iliustruoja. Trumpas atsauke suplanuota susitikima Prancuzijoje.

Kaukaze siuo metu vyksta suirute, del Ingusetijos ir Cecenijos sienu perbraizymo. Ir tai visai nepabaiga, ingusai savo zemiu neatiduos, cia jau principinis reikalas.

Krenta naftos kaina...

Tai kam is musu reikia giliau ziureti?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 18, 20:20)
Nu vat 21 val. per LRT bus, visas muntes, paštininkes ir panašias - kviečiu pažiūrėt ir įkirst mirksiukas.gif ir nepamiršt, kad kadaise ir pačios ten būt galėjot, siela gi nemari smile.gif

As klausiu ne apie siela. O kas paciai svarbu ir brangu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 19:45)

Ekonomika ritasi i praraja, krimnas jau zmoniu neveikia,

Tai labai gerai, kad nors tiek gerai.

Nereikia visai kaimyno monstro. Bet tai nereiskia, kad galima atsipalaiduot ir nusivaziuot.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 18, 20:47)
Tai labai gerai, kad nors tiek gerai.

Nereikia visai kaimyno monstro. Bet tai nereiskia, kad galima atsipalaiduot ir nusivaziuot.

Na sugebek tu taip, kaip niekur nieko, pripezejes nesamoniu, atseit zinovas, didis ekspertas situacijos, izvalgumo genijus... Cia visi jam nelygis, nemokantys nei mastyti, su ribotu akiraciu.

kam tas tavo veidmainiskas gerumo patvirtinimas reikalingas, ar del to buvo parasytas tekstas?
Kam tas mentorinis pamokslas? Slepkis po lapais, neva vientitelis tikros situacijos zinove, izvalgusis tu musu.

Kaip suratau ruskai tau patogiau https://www.youtube....h?v=lv7-x6Vzn-o
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 lapkričio 2018 - 20:07
QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 19:46)
As klausiu ne apie siela. O kas paciai svarbu ir brangu?

nesuprantu ko nesuprantat? pasiskaitykit apie filmą - protėvių palikimas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 18, 21:18)
nesuprantu ko nesuprantat? pasiskaitykit apie filmą - protėvių palikimas

As nenoriu nieko interpretuoti, nes tai bus mano interpretacija todel ir klausiu, konkreciai, kas paciai svarbu/brangu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 19:01)
Su jais  rimtai diskutuoti negalima. As cia anskciau su jais "poloneza sokau", Is serijos: - ne, jus neteisus, jusu arguemtas toks ir toks, yra alogiskas ten ir ten.

Panasia klaida dare ir vakarai su chamu Putinu, tas chamavoja, o tie vis bando su juo civilizotai klabeti. Man asmeniskai labai patinka rytieciai, kad ir paskutinis pvz. Putino viesnage Singapure. Superinis elgesys, kaip jis nusipelne ir ne daugiau.

Pritariu.

Singapūre tai pamoka buvo kaip reikiant. Galvojo, kad car i bog, o pastatė į vietą.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 18, 19:10)
As jam NEADVOKATAUJU. Priesingai - nurodau tiksliai kur jo teiginiai sutampa su tam tikros priesiskos valstybes propogandiniais naratyvais.

O jus, deja, tokiems PADEDAT. Ir labai gudriai sakyciau, ar kvailai. Zodziais lyg uz Lietuva, bet rezultatai tokiu primityviu postingu deja priesingi deklaruojamiems tikslams.

Gal Ubuntiene pagavo jusu trukumus ir jumis naudojasi? Raso nesamones i kurias protingas zmogus nereaguos. Paraso ir protingu dalyku.
O jus sovietiniu propogandisto stiliumi atskleidziat visa "zavesi"?
Kartais galvoju, gal jus kazkoki cia eksperimenta atliekate.

Esate vienis, ta troika. Tik kai ubante, anakupre ar dar kažkaip labai jau tiesioginį kontaktą įdeda, tada išsiginate jos, atseit nepažįstat tų draugų. Bet jei ji apvelka šydu savo ruską propagandą, tai trise unisonu giedate, nelabai ir atrinksi kur viens pradeda, o kitas pabaigia.

Ji sąmoningai rašo, tikslingai, pagal programą. Su mini intarpais apie rožes. Su advokatų pagalba vis dar čia ir riogso. Advokatų, kurie siūlo su niekšu glostinėtis.

Atlieku. Ir rezultatas ne jūsų naudai.

sovietinės atliekos labai garbina sovietinį rojų ir tuo pačiu alogiškai bando kitiems, tos sistemos griovėjams įpiešti sovietinį polinkį. Pulna media pavyzdžių. Idomucia, jūs su tuo įpiešinėjimu , tiesiogiai pasirodėte kaip trolyno atstovas.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 18, 22:00)

sovietinės atliekos labai garbina sovietinį rojų ir tuo pačiu alogiškai bando kitiems, tos sistemos griovėjams įpiešti sovietinį polinkį.

Geriausia viska diskredituoja ne protingi priesai, o kvaili draugai.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 18, 13:12)
ačiū, patvirtinote, kad esate visiškai nerimta, juokinga netgi, kuri paveiksliukuose knisinėjasi biggrin.gif kai aš paprasčiausiai radau policininkės avatarą ir tiek žinių biggrin.gif nu bet jei jūs policijos priešas, tai ok, jūsų pasirinkimas. Gal jūs pati krūtesnė už policiją biggrin.gif
Papildyta:
Prie ko čia Idomucia? Jinai konspektuoja Lutuke123 ir mano seną avatarą su policininkės kepure, dėl kurio niršta ir nors puikiai mato, kad aš tuos avatarus nuolat keičiu ir nesu prisirišusi prie kažkurio vieno ir jo simbolikos. Nu visai proto reikia netekus būt, kad prisikabinti prie tieisog paveikliuko, kuriame policininkės kepurė biggrin.gif
Papildyta:
o, žiū, dabar aš irgi su kepure (koks sutapimas biggrin.gif ) ir jinai dar blizga. Gal kas nors Sovietų sąjungoje irgi blizgėjo? Pvz. eglės žaisliukai? Būū, gal vėl kažką savo blizgučiais įžeidžiau, pažeidžiau?
Nu ar tai protingai skamba? smile.gif

bet tai kaip gyvenimo netureti doh.gif lotuliukas.gif taip gaila man tu moteriskiu pasidare, isivizduok, save isitikino kazkokiom savom tiesom ir nesilenda is virtualios erdes, nes ta iliuzija sudustu is kart...

nu jei VTAT darbuotojam tinka fasistine simbolika, tai neisivaizduoju, kas gali buti uzdrausta Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 18, 23:53)
bet tai kaip gyvenimo netureti doh.gif lotuliukas.gif taip gaila man tu moteriskiu pasidare, isivizduok, save isitikino kazkokiom savom tiesom ir nesilenda is virtualios erdes, nes ta iliuzija sudustu is kart...

nu jei VTAT darbuotojam tinka fasistine simbolika, tai neisivaizduoju, kas gali buti uzdrausta Lietuvoje.

O tu turi ka nors tau svento/brangaus? Moteverte issisukineja bijo parasyti, o tu...
Atsakyti