Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 14:46)
Paties kontrarumente, nera parasyta nieko konstruktyvaus, tik nepagristas etikeciu klyjavimas, ka ir daro propagnadistai.

Kaip pastininkes, visos izvalgos, teiginiai, pagristi argumentais. Ar atkreipei demesi, ji net tau etikeciu nelebudijo, o kalbejo kaip su sau lygiu t.y. kulturingu, protaujanciu zmogumi. Bet ir to nesugebejai ivertinti. Tiek to, tu nesuprasi.

Prisiklausiau tokiu "argumentu" sovietijos laikais.
Visi laikrasciai sovietijoje vadinosi Tiesa (Pravda).
Komjaunimo Tiesa, Kauno Tiesa ir t.t.

Vemti vercia, kai praejus beveik 30 metu nuo Sajudzio, vel kazkas sapalioja apie "tiesas"

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 18, 13:18)
Koks avataras buvo?

Taip, avataras buvo įkeltas su sovietine simbolika.

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 18, 14:52)
Ir šiaip, įdomiai gana jos ta šeima... Tiek nukentėję, o broliai medikais išsimokę? O jei kas nukentėjęs nuo medikų, gali tada jos šeimos nekęst? smile.gif

Taip, mano du broliai yra medikai. Ir ką? Gal galite pasakyti, kas ir kada nuo jų nukentėjo? Kitaip tai yra šmeižtas, dėl kurio galima kreiptis į teismą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 lapkričio 2018 - 16:43
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 18, 14:40)
Tipiskas isplautu smegenu pavyzdys... SSSR taves butu laukus puiki propogandistes karjera

(Net nesuvoki PROBLEMOS, kad joks rezimas neturii teises i tiesos monopoli. Nes jis issigimsta, pradeda ginti savo trukumus)

Propagandistė galiu būti kuo puikiausia dabar, čia, Lietuvoje, skleisdama faktus ir formuodama nuomonę. Jūs net nesuprantate propagandos termino, teigdamas kad tai blogis. Visi režimai propaguoja savą ideologiją. Bet vieni remiasi faktais, o kito fake naujienomis.
Dabar prašom faktą į studiją, kur pasirėmiau fake naujiena. Nes aš galiu ištisas citatas krauti ubuntės melo

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 18, 14:56)
Prisiklausiau tokiu "argumentu" sovietijos laikais.
Visi laikrasciai sovietijoje vadinosi Tiesa (Pravda).
Komjaunimo Tiesa, Kauno Tiesa ir t.t.

Vemti vercia, kai praejus beveik 30 metu nuo Sajudzio, vel kazkas sapalioja apie "tiesas"

Naciai sugadino saulės simbolį, sovietai visą terminą " tiesa". Ar dėl to nebeliko saulės, ar dėl to nebeliko tiesos? Arba jūs neatskiriate kas yra kas, bet labiau panašu kad trolinate . Eilinis trolis
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2018 11 18, 16:42)
Taip, avataras buvo įkeltas su sovietine simbolika.
Taip, mano du broliai yra medikai. Ir ką? Gal galite pasakyti, kas ir kada nuo jų nukentėjo? Kitaip tai yra šmeižtas, dėl kurio galima kreiptis į teismą.

jums negera...
kur jūs čia pvz. sovietus minint matote?
https://techflourish...er-clipart.html
https://www.zazzle.c...243197804262168

nenusibodo tas kliedesys kas kartą? aną kartą įkęėliau - nutilot, praėjo pusmetis ir vėl? paūmėja jums ar ką? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 18, 17:25)
jums negera...
kur jūs čia pvz. sovietus minint matote?
https://techflourish...er-clipart.html
https://www.zazzle.c...243197804262168

nenusibodo tas kliedesys kas kartą? aną kartą įkęėliau - nutilot, praėjo pusmetis ir vėl? paūmėja jums ar ką? unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 18, 17:12)
Nes aš galiu ištisas citatas krauti ubuntės melo

Naciai sugadino saulės simbolį, sovietai visą terminą " tiesa". Ar dėl to nebeliko saulės,

Nedomina Ubuntiene, ir i nesamones tiesiog nekreipiu demesio, nes viskas girdeta. Zinau net kur.

Na gerai, tai nuo "saules" reklamavimo ir pradekit, siulau nuvaziuot i Vokietija, o dar geriau i Izraeli. Ten jums paaiskins, tai gal cia "tiesos" nebandysit kisti

Saule jei ka "atveze" ir is Stalino Maskvos, ne tik "tiesa".

Visi diktatoriai ir baisus rezimai megdavo save sutapatinti su saulemis tiesomis ir net dievais.

Atsakyti
tiesiog žudikė, žudantis tiesiog paveiksliukas, nu nu nu man smile.gif
O tas kitas nuorodas nukopijavot? Kuri žvaigždelė baisesnė? smile.gif
O raudoną suknelę į avatarą dėtis galima? Gi primena raudoną armiją smile.gif

Paštininke, gal prieš keičiant avatarą įdėsiu jums, jūs nuspręsite galiu dėtis ar ne ir bus jums ramu? Sutariam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 18, 17:41)
Nedomina Ubuntiene, ir i nesamones tiesiog nekreipiu demesio, nes viskas girdeta. Zinau net kur.

Na gerai, tai nuo "saules" reklamavimo  ir pradekit, siulau nuvaziuot i Vokietija, o dar geriau i Izraeli. Ten jums paaiskins, tai gal cia "tiesos" nebandysit kisti

Saule jei ka "atveze" ir is Stalino Maskvos, ne tik "tiesa".

Visi diktatoriai ir baisus rezimai megdavo save sutapatinti su saulemis tiesomis ir net dievais.

Tai ir nesikiškite su savo pamokslais, ką ir kada turiu rašyti asmeniui, dergiančiam mano šalį. Jums neįdomu, o man tai sktualu. Aš neleisiu dergti.
.....
Dar kartą . Faktus į studiją. Kur parašiau netiesą. Ar šmeižiate kaip eiliniam troliui pagal pareigas priklauso, ar dalyvaujate normalioje diskusijoje?
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 18, 18:04)
Dar kartą . Faktus į studiją. Kur parašiau netiesą.

Nepykit, bet jums tiesiog truksta sugebejimo mastyti. Manot kad ir kitiems truksta.

Pavyzdys.
Koks Ivanas parasytu:
"Rusijoje gyvena laimingi zmones. Lietuvoje zmones zudomi ir patys nusizudo."

Po to paklaustu: "O kur parasiau netiesa?"

Aisku Rusija didele ir daug laimingu zmoniu, to nepaneigsi.
Lietuvoje taip pat yra nuzudymu ir savizudybiu - irgi tiesa, kurios nepaneigsi.

Manipuliuot galima ir tiesa...Todel neklauskit, kur netiesa.

Taip Rusijoje galima apkliuti i kalejima uz tiesos pasakyma. Ir taip, Lietuvoje baudzia uz smeizima.

Problema, kad jus ne ten sudedate akcentus, manot, kad kiti kazkokie primityvai ir pasimaus ant jusu primityviu isvedziojimu.

Visai nenoriu pradet polemikos, kad sakysim Rusijoje ir Lietuvoje nevienodai, zinau. Bet tai nereiskia, kad bent vienoje is tu saliu yra viskas blogai ar viskas gerai. Rusija dar ne Siaures Koreja, o Lietuvai iki laisvos salies dar irgi toli grazu.
Dar karta. Nelyginu. Neverta. Bet taai neresikia, kad turit teise uzsiiminet liaupsemis vienai pusei ir pastoviai keikti kita... Viskas sudetingiau...

Papildyta:
Tiesiog igriso sovietines propogandos primityvumas: "Kaip Sovietijoje gyvena laimingi tarybiniai zmones ir kaip vakaruose kencia darbininkai"

Gerbkite zmones kurie kovojo uz jusu laisve, na gal ne kazkokia, bet jau tikrai kur kas didesne, nei buvo tada ir nepurvinkit viso to primityviomis tiesomis, kaip vienur gerai o kitur labai blogai.

Net kartais atrodo, kad tai tycia daroma situacija padaryti atgrasia ir baisia.
Atsakyti
Idomucia, diskutuojate į šoną. Jei trolis rašo nesąmones, specialiai painioja istorinius faktus, šmeižia svarbius Lietuvai asmenis, o jūs čia jam advokataujate, tai jūsų, o ne mano problema. Jūs esate tapatinamas daugeliu aspektų su ubunte ir Monteverte, jūs esate kaip trojka. Ir bandymas suprimityvinti oponento poziciją, tik glaudžiau sieja jus .
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 18, 19:46)
Idomucia, diskutuojate į šoną. Jei trolis rašo nesąmones, specialiai painioja istorinius faktus, šmeižia svarbius Lietuvai asmenis, o jūs čia jam advokataujate, tai jūsų, o ne mano problema. Jūs esate tapatinamas daugeliu aspektų su ubunte ir Monteverte, jūs esate kaip trojka. Ir bandymas suprimityvinti oponento poziciją, tik glaudžiau sieja jus .

Jis to nesupras, neva per giliai masto, o ir platus neva akiratis trukdo pagauti esme 4u.gif O realiai sliuzas mintantis glite ir tiek.

Su jais rimtai diskutuoti negalima. As cia anskciau su jais "poloneza sokau", Is serijos: - ne, jus neteisus, jusu arguemtas toks ir toks, yra alogiskas ten ir ten.

Dabar supratau, kad su troliais reikia elgtis taip kaip jie nusipelno. Man patinka Nakvisos elgesys, bent jau man yra ko siekti. Panasia klaida dare ir vakarai su chamu Putinu, tas chamavoja, o tie vis bando su juo civilizotai klabeti. Man asmeniskai labai patinka rytieciai, kad ir paskutinis pvz. Putino viesnage Singapure. Superinis elgesys, kaip jis nusipelne ir ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 18, 18:46)
Idomucia, diskutuojate į šoną. Jei trolis rašo nesąmones, specialiai painioja istorinius faktus, šmeižia svarbius Lietuvai asmenis, o jūs čia jam advokataujate, tai jūsų, o ne mano problema.

As jam NEADVOKATAUJU. Priesingai - nurodau tiksliai kur jo teiginiai sutampa su tam tikros priesiskos valstybes propogandiniais naratyvais.

O jus, deja, tokiems PADEDAT. Ir labai gudriai sakyciau, ar kvailai. Zodziais lyg uz Lietuva, bet rezultatai tokiu primityviu postingu deja priesingi deklaruojamiems tikslams.

Gal Ubuntiene pagavo jusu trukumus ir jumis naudojasi? Raso nesamones i kurias protingas zmogus nereaguos. Paraso ir protingu dalyku.
O jus sovietiniu propogandisto stiliumi atskleidziat visa "zavesi"?
Kartais galvoju, gal jus kazkoki cia eksperimenta atliekate.

Dar Sovietu laikais armijoje buvo pasakojamas tikras anekdotas. Kaip karinio konflikto su Kinija metu, sovietu kariams transliavo anie propaganda:
"Bekite i musu puse, mes jums kas diena duosim 100 g ryziu"
Na vargsai kinieciai nesuprato, kad nors sovietija buvo nee rojus, bet jau 100g ryziu tai buvo proga pasijuokti.
Atsakyti