QUOTE(paštininkė @ 2018 11 18, 11:53)
Tik ne Jums, kuri savo avataru pažeidėte viešoje erdvėje Lietuvos Respublikos įstatymus, aiškinti man kas rimta, o kas ne.
ačiū, patvirtinote, kad esate visiškai nerimta, juokinga netgi, kuri paveiksliukuose knisinėjasi
kai aš paprasčiausiai radau policininkės avatarą ir tiek žinių
nu bet jei jūs policijos priešas, tai ok, jūsų pasirinkimas. Gal jūs pati krūtesnė už policiją
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 12:31)
O jums niekada neidomu paciai suvokti koki nors reiskini? Va taip, del saves, ne del mokslinio laipsnio ir t.t. ir t.t. Man visai elementaru, kad zmogus gilinasi, domisi, bando susisteminti del saves t.y. savo asmeninio suvokimo.
Pastininke nediskutavo su Icomucia kitose temose, jos vertinimu neitakoja jo pasisakymai kitomis temomis, tad jai vertinant nereikia atsiriboti nuo sios informacijos. Todel kalbant politine tema, ji gali buti maziau saliska ir objektyvesne, nei tarkim as. Bet kaip matau...
Prie ko čia Idomucia? Jinai konspektuoja Lutuke123 ir mano seną avatarą su policininkės kepure, dėl kurio niršta ir nors puikiai mato, kad aš tuos avatarus nuolat keičiu ir nesu prisirišusi prie kažkurio vieno ir jo simbolikos. Nu visai proto reikia netekus būt, kad prisikabinti prie tieisog paveikliuko, kuriame policininkės kepurė
Papildyta:
o, žiū, dabar aš irgi su kepure (koks sutapimas
) ir jinai dar blizga. Gal kas nors Sovietų sąjungoje irgi blizgėjo? Pvz. eglės žaisliukai? Būū, gal vėl kažką savo blizgučiais įžeidžiau, pažeidžiau?
Nu ar tai protingai skamba?