Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 18, 10:37)
Kam taip vargstate? Ziurekit Maskvos TV ir ten viskas bus vienoje vietoje pateikta. nemanau, kad vertybe.

Trolių autentiškumo ieškau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2018 11 18, 10:42)
Trolių autentiškumo ieškau biggrin.gif

Ir laikote save rimta? Suprantu rinkti su tikslu, kad priduoti tarnyboms, kelti bylą ir pan., o dabar...
Nu nerimta, sutikite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 18, 11:47)
Ir laikote save rimta? Suprantu rinkti su tikslu, kad priduoti tarnyboms, kelti bylą ir pan., o dabar...

Tik ne Jums, kuri savo avataru pažeidėte viešoje erdvėje Lietuvos Respublikos įstatymus, aiškinti man kas rimta, o kas ne.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 18, 10:37)
Verciau siulau stebet, kaip Rusijos propoganda kurybingai panaudoja visokias galimybes...."

Pagal tai galima nustatyti, kokiais saltiniais vadovaujasi KITA NUOMONE rasantis zmogus.

Vis Amerikas randate. Kas diskutuoja propagandos temomis, seniausiai žino propagandos šaltinius ir subtilybes.

Toks pamokslininko tonas, o pats pasimovęs ant primityviausio laiptelio. Kas gi yra ta kita nuomonė. Sugretinti nelygintinus dalykus. Per viena jaunavedžių naktis ir prievartaujama nepilnametė. Kaip kitokia nuomonė vietoje siūlymo gerti šaltinio ar kitokį vandenį siūlomos kanalizacijos srutos. Čia pateikinėjama sovietinio lygio propaganda nėra jokia kita nuomonė. Tai elementarus melas, pusiau tiesa ar paprasčiausias šmeižtas. rosiejoje sodina į kalėjimą ne už melą, o už bandymą pasakyti tiesą. Lietuvoje saugumas gali atimti kompą už skleidziamą melą. Iš kur tas noras suvelti? Kodėl kaip trolis tą darote?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 18, 12:47)

O jums niekada neidomu paciai suvokti koki nors reiskini? Va taip, del saves, ne del mokslinio laipsnio ir t.t. ir t.t. Man visai elementaru, kad zmogus gilinasi, domisi, bando susisteminti del saves t.y. savo asmeninio suvokimo.

Pastininke nediskutavo su Icomucia kitose temose, jos vertinimu neitakoja jo pasisakymai kitomis temomis, tad jai vertinant nereikia atsiriboti nuo sios informacijos. Todel kalbant politine tema, ji gali buti maziau saliska ir objektyvesne, nei tarkim as. Bet kaip matau...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2018 11 18, 11:53)
Tik ne Jums, kuri savo avataru pažeidėte viešoje erdvėje Lietuvos Respublikos įstatymus, aiškinti man kas rimta, o kas ne.

ačiū, patvirtinote, kad esate visiškai nerimta, juokinga netgi, kuri paveiksliukuose knisinėjasi biggrin.gif kai aš paprasčiausiai radau policininkės avatarą ir tiek žinių biggrin.gif nu bet jei jūs policijos priešas, tai ok, jūsų pasirinkimas. Gal jūs pati krūtesnė už policiją biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 12:31)
O jums niekada neidomu paciai suvokti koki nors reiskini? Va taip, del saves, ne del mokslinio laipsnio ir t.t. ir t.t. Man visai elementaru, kad zmogus gilinasi, domisi, bando susisteminti del saves t.y. savo asmeninio suvokimo.

Pastininke nediskutavo su Icomucia kitose temose, jos vertinimu neitakoja jo pasisakymai kitomis temomis, tad jai vertinant nereikia atsiriboti nuo sios informacijos. Todel kalbant politine tema, ji gali buti maziau saliska ir objektyvesne, nei tarkim as. Bet kaip matau...

Prie ko čia Idomucia? Jinai konspektuoja Lutuke123 ir mano seną avatarą su policininkės kepure, dėl kurio niršta ir nors puikiai mato, kad aš tuos avatarus nuolat keičiu ir nesu prisirišusi prie kažkurio vieno ir jo simbolikos. Nu visai proto reikia netekus būt, kad prisikabinti prie tieisog paveikliuko, kuriame policininkės kepurė biggrin.gif
Papildyta:
o, žiū, dabar aš irgi su kepure (koks sutapimas biggrin.gif ) ir jinai dar blizga. Gal kas nors Sovietų sąjungoje irgi blizgėjo? Pvz. eglės žaisliukai? Būū, gal vėl kažką savo blizgučiais įžeidžiau, pažeidžiau?

Nu ar tai protingai skamba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2018 11 18, 11:53)

Koks avataras buvo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 18, 14:12)
ačiū, patvirtinote, kad esate visiškai nerimta, juokinga netgi, kuri paveiksliukuose knisinėjasi biggrin.gif kai aš paprasčiausiai radau policininkės avatarą ir tiek žinių biggrin.gif nu bet jei jūs policijos priešas, tai ok, jūsų pasirinkimas. Gal jūs pati krūtesnė už policiją biggrin.gif
Papildyta:

Prie ko čia Idomucia? Jinai konspektuoja Lutuke123 ir mano seną avatarą su policininkės kepure, dėl kurio niršta ir nors puikiai mato, kad aš tuos avatarus nuolat keičiu ir nesu prisirišusi prie kažkurio vieno ir jo simbolikos. Nu visai proto reikia netekus būt, kad prisikabinti prie tieisog paveikliuko, kuriame policininkės kepurė biggrin.gif
Papildyta:
o, žiū, dabar aš irgi su kepure (koks sutapimas biggrin.gif ) ir jinai dar blizga. Gal kas nors Sovietų sąjungoje irgi blizgėjo? Pvz. eglės žaisliukai? Būū, gal vėl kažką savo blizgučiais įžeidžiau, pažeidžiau?

Nu ar tai protingai skamba? smile.gif

Ji konspektuoja visu, itariu ir jusu perliukus.

O cia jau jusu empatijos stoka. Jus neprisirisusi, jai padugniu istremusiu jos gimine simbolika (cia as hipotetiskai), labai ir net labai nepatinka (no cia as svelniai).

Paziureciau, kaip toli jus nueitumet Rusijoje su naciu simbolika, ypac kai jie svencia tariama pergales diena. Ir ju tikrai nepaguos, ir nesustabdys tiesioginio smurto pries Jus, kad pati tai simbolikai neteikiat reiksmes.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 13:21)
Paziureciau, kaip toli jus nueitumet Rusijoje su naciu simbolika

Ziurek, negaila, tikiuosi rusiskai supranti

Fasistai Rusijoje

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2018 11 18, 12:21)
rosiejoje sodina į  kalėjimą ne už melą, o už bandymą pasakyti tiesą.

Tipiskas isplautu smegenu pavyzdys... SSSR taves butu laukus puiki propogandistes karjera

(Net nesuvoki PROBLEMOS, kad joks rezimas neturii teises i tiesos monopoli. Nes jis issigimsta, pradeda ginti savo trukumus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 18 lapkričio 2018 - 14:45
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 18, 15:40)
Tipiskas isplautu smegenu pavyzdys... SSSR taves butu laukus puiki propogandistes karjera

Paties kontrarumente, nera parasyta nieko konstruktyvaus, tik nepagristas etikeciu klyjavimas, ka ir daro propagnadistai.

Kaip pastininkes, visos izvalgos, teiginiai, pagristi argumentais. Ar atkreipei demesi, ji net tau etikeciu nelebudijo, o kalbejo kaip su sau lygiu t.y. kulturingu, protaujanciu zmogumi. Bet ir to nesugebejai ivertinti. Tiek to, tu nesuprasi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 18, 13:21)
Ji konspektuoja visu, itariu ir jusu perliukus.

O cia jau jusu empatijos stoka. Jus neprisirisusi, jai padugniu istremusiu jos gimine simbolika (cia as hipotetiskai), labai ir net labai nepatinka (no cia as svelniai).

Paziureciau, kaip toli jus nueitumet Rusijoje su naciu simbolika, ypac kai jie svencia tariama pergales diena. Ir ju tikrai nepaguos, ir nesustabdys tiesioginio smurto pries Jus, kad pati tai simbolikai neteikiat reiksmes.

Sunkiai rasi nenukentėjusių nuo karo. Jei kas neišvežtas, tai gal peršautas ar tiesiog apiplėšinėjamas...
Ir ką, knibinėti kiekvieną simboliuką, kampuką dabar? Nu man tai nenormalu. Galų gale, pilna sovietų statytų namų, žmonės po šiai dienai gyvena, tai kaip ji į tai reaguoja? Nekenčia tų žmonių? unsure.gif

Ir šiaip, įdomiai gana jos ta šeima... Tiek nukentėję, o broliai medikais išsimokę? O jei kas nukentėjęs nuo medikų, gali tada jos šeimos nekęst? smile.gif
Atsakyti