Man niekada nebuvo ir nebus gaila zmoniu, kurie mazai uzdirba, nes manau, jie yra to verti. Nes manau, kad zmogus turi buti pats atsakingas uz savo gyvenima, kelti savo profesini konkurencinguma.
Jei as buciau tamstos darbdaviy, Jums ir man aciu Dievui kad neesu, zinant koki laiko kieki jus praleidziat nedirbdama, skirstumete lauk is darbo. Siaip, man butu geda taip dirbti, kaip dirbate Jus. Is Sviesos teisi, tai elementari vagyste, nusizengimas elementariai darbo etikai.
Siaip, manau uz darba reikia moketi uz rezultatus, o ne uz darbo laika. Nes pasirodo, ne visi darbuotojai yra saziningi. O del to kencia kiti zmones. Galimais kitas zmogus patekes, i Jusu uzimama darbo vieta dirbs zymiai efektiviau, atnes nauda darbdaviui-kompatijai, kels pelninguma, tuos pacius mokescius.
patarkit ka daryti mokytojam ,destytojam, manot turi vissi keisti profesijas, ju nereikia Lietuvai, seselem, policininkam? Skvernelis patare medikam emigruoti, o jus ka patartumet?
Kad uzdirbtum mazdaug airiska minimuma reikia profesoriumi tapti ir tai dar ne visur tiek gausi.....kai Airijoje gydytojas gauna paie 200.000 per metus pvz paprastas lektorius su magistratura 60-70.000 , mokytojai panasiai..pradedancio mokytojo atlyginimas ,kaip profesoriaus Lietuvoje....bet tai viskas gerai gi gali visi manikiuristem arba trinkeliu klojejais dirbti juk, nes nu kur jau auskciau ta kvalifikacija kelti???? tik zeminti nebent, kad uzdirbti geriau...
https://www.delfi.lt...i.d?id=74299128
Kam apsimesti, kad kazka zinot, kaip as dirbu, kai nezinot? man asmensikai gaila lietuviu kurie turi vergo mentaliteta, ypac matosi ant tu ,kurie ilgiau dirbo Lietuvoje...laimei isigydziau Airijoje ir dirbu taip kaip mano kolegos airiai pas mus yra pietus 1 val ir dvi arbatos pertraukeles po 30 min, mano keikvienas padarytas darbelis uzfiksuojams (gitLab, Idomucia jauciu zinos) visas kodas "debesyse", viskas matoma , taigi, cia ne koks mokytojos darbas, kur gali mokiniam uzduoti ka nors skaityti ir paskui miegoti, visas uzduotis atleiku laiku, jei mano menedzeriui viskas tinka, tai ko jus parinates nesuprantu nu niekaip, zinokti atrodo man apgailetinai rimtai, toks grynas lytovcumas, tokie vargsai uzduchnti lietuvia ,kurie pagyvene atvaziuoja cia buna, varo patys save ir koklegas, o airiai tik stebisi, kasper durniai ....... Gal nelyksim i asmeniskumus ar be to jus nesugebat?
Pas mus yra ne pelno siekianti origanizacija, o moskliniu tyrimu, riekai mzoniu, kurie mastytu, o ne vergu - fabriko darbininku bet taip as su jumis sutinku, kad reikia moketi uz rezultatus, jei tai imanoma, tik ne visuose darbuose tai imanoma, kaip pvz pamatuosi mokytojos pelninguma arba gaisrininko ar sesutes?
jum patinka dirbti kaip kumelem darbinem jusu valia, tik ko kitus i tai norit ikinkyti? gerai apie mano darba uzteks siuo psotu baigiu sia diskusija, jei kam idomu rasykit az, nes i ta tema nebeturiu , ka naujo pasakyti, tik grauduili keliat vis labiau...