O tai vyras ne žmogus, nejaučiu aš jokio skirtumo, nes man ir vyras žmogus ir jis pavargsta. Tai ir kiti žmonės dirba su tikslu, tai kodėl tu šaipaisi ir varai.
Bet kaip tu nekenti savo vyro. Juk dėl tavęs jūs nusivažiavot, tu prisigalvojai tą gryčia pirkti, nes matyt galva buvo prikimšta nesąmonių apie molines būdas ir gamtinę daržininkystę, dėl tavo kvailų planų, nes turi vištos protą, o dabar kaltini visus tik ne save ir savo vištos smegenis. Todėl dabar tavo vyras dėl vaikų ir turi arti. Kur jis dabar šeštadienį? Nėra namuose?
Jūs abi su Monteverte esat pakankamai bukos, nes nieko neišmanot apie valstybės biudžetą. Rėkiat, kad tik duotų, paremtų, padėtų, būtų nemokamai viskas, kompensuotų, apmokėtų, daktarų, mokytojų ir t.t. algos didžiulės, bet kai pasisuka kalbos apie tai, kad reikia mokėti mokesčius, tai iš karto putos drimba iš abiejų, kad vagys, sukčiai, visko norit dovanai, nemokėti visai arba mažai mokėti. Taip neįmanoma. Tose šalyse, kur didelė socialinė gerovė, tai ir mokesčiai dideli. Nesutinkat? Tai pasidomėkit. Paskaitykit. Nėra taip niekur, kad mokesčiai maži ar jų nėra, o gerovė didžiulė, nes kiek sumoki, tiek paskui ir gauni. Atvirai pasakius tai net gėda skaityt, kai tipo išsilavinę moterys tokios nieko neišmanančios. Paskaitykit apie JAV sveikatos draudimą, tos pačios Airijos ir t.t. Nėra nemokamų paslaugų, tiesiog už jas sumoka kiti mokesčių mokėtojai ir tada gauna tie, kam priklauso nemokamai. Šitą jau studentai supranta, o čia dvi vištos su penkiais magistrais nieko nesuvokia. Tai nesistebiu, kad abi ir darbo negavot LT, nes kas gali priimti tokio buko mąstymo žmogų ir dar mokėti gerą algą.
su tavim gana sudetinga susineketi, nes tu is pirncipo matomai viska iskraipai ir labai mazai apsisveitusi esi, bet per pasaipas bandai kazka vaizduoti, deja ne faktais
O as nesisaipau, man liudna ir gaila, kad zmones, kad isgyentu zmoniskai savoje salyje yra priverssti dirbti po 14 val per para. MAN TAI ZIAURU, nesneku apie laikinus tokius darbus, ir ne del kazkokiu perspektyvu, pvz noritnt tapti kokios imones direktorium, ne, tai tik del elementaraus gyvenimo, pagrindiniu, baziniu reikmiu uztikrinimui.
Sazinigai - tau atrodo normalus atlyginimai Lietuvoje?
O del mano seimos ir mano vyro, gal nustok svaigti? mano vyras suauges, savrankiskas zmogus ir sprendimus del seimos mes priimam abu, kaip ir del musu laisvalaiko apsitariam, kas ka veiks, tau cia musu abieju interesus vardinti? Gal sprendi pagal save ar savo seima, tai zinok, ne pas visus taip, jei turi stumdova vyra, tai ne visi tokie.
O tavo pasaipos ir bandymai izeisti zinok manes neveikia, parodo tik tavo atitinkama lygmeni kulturos ir asmenybes.
Ne nesutinku, Airijoje mokesciai mazi, o sugeba paremti zmones, padeti suorganizuoti persikvalifikavimo kursus placiai visur, ir zinok anstoliai ci aneegzistuoja,o atvirksciai egzituoja nemokama finansines pagalbos organizziacija, informacijos centrau, kur padeda bet kokiais atvejais, kazin biudzeto sudarymo principai ne tie patys? Su tais mazais mokesciais sugeba pritraukti galybe uzsienio firmu ir turi sparciai augancia ekonomika, net Trampas sake, sunku su Airija konkuruoti del moksciu, tau neina tokiu dalyku suprasti, nes pasimeti, kad kazka zinai, kiek nei ko nezinai is tikro.
Lietuvoje gaunant ant popieriaus toki pat atlyginima kaip ir Airijoje i rankas, Lietuvoje gauni kelis simtus euru maziau, cia kas ne zmoniu apiplesimas? ir ka lietuviai gauna daugiau uz tuos kelis simtus euru? Lietuviu valdzia gauna proporciksai didziausius atlyginimus beveik visoje Es palyginus su minimumu, mokytojai gauna vienus maziausiu atlyginimu, kaip ir gydytojai ir visi kiti kvalifikuoti darbininkai, pasirodo manikiurininke Lietuvoje labiau apsimoka buti, nei gydytoju...kjau nesneku apie mokslininnkus ir destytojus jie is vsi net uz mokytojsu daznai maziau uzdirba..
o dabar nauja specialybe , kuria visur Kaune reklamuoja, buti laikinu globeju pasiimi 3 vaikus ir 2000 i rankas, neblogos profesijos skatinamos Lietuvoje....ir seima graziai "remiama"...
O kai baigiau moskklus as turejau gana nebloga darba, pagal specialybe, deja atlyginimas buvo toks, akd be sansu bbuvo greitu metu kazka sutaupyti ir isigyti busta, As uzdirbau 1200lt 800 i rankas cia beveik pries 20 m, kai minimumas buvo 350lt, taigi, tavo terorijos apie nesugebejima susirasti darba labai prastos, galu gale jei as tokia bloga darbuotoja buciau, kazin kaip as Airijoje darbus visus buciau susiradusi
Taigi, kiek cia issakiai minciu visos jos klaidingos, tai gal siek tiek valdyk savo pykti ir nusisnekejimus, pirma pati pasidomek kas pasaulyje dedasi ir kokie mokesciai kur yra, nelisk i asmeniskumus, remkis faktais, o faktas veinas kaip blynas 1mln isemigraves ir emigracija nesustojusi....gali ,aisku, pasidziaugti, kaip cia tavo bendraminte, kad bus daugiau kitatauciu, meilesniu nei lietuviai
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria