Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Butent, o SImonyte kaip tik ir neturi jokios patirties susijusios su uzsienio politika. O pagal issilavinima jai labiau tinka spresti pensiju, aukletoju algu problemas.

Ji pati, beje, ta ir pasake. Siaip is dabartiniu kandidatu tik Usackas ir turi tokios patirties. Nauseda isvis net ne politikas, cia net nera ka kalbeti. Bet as manau, kad Simonyte suvokdama savo gebejimu ribas ir turedama gera komanda, galetu dirbti labai neblogai, o po kazkiek laiko net labai gerai. Nera ji tobula kandidate, cia faktas. Tik tobulu kol kas nei vieno nematau.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 20, 21:56)
<p></p><blockquote  Ji pati, beje, ta ir pasake. Siaip is dabartiniu kandidatu tik Usackas ir turi tokios patirties. Nauseda isvis net ne politikas, cia net nera ka kalbeti. Bet as manau, kad Simonyte suvokdama savo gebejimu ribas ir turedama gera komanda, galetu dirbti labai neblogai, o po kazkiek laiko net labai gerai. Nera ji tobula kandidate, cia faktas. Tik tobulu kol kas nei vieno nematau.
</p>

As manau, kad prezidento postas ne ta vieta kur yra laiko pradeti nuo nulio, bandyti, kaupti patirti ir po to jau dirbti. Cia jau reikia nuo pirmos dienos dirbti labai gerai mano supratimu.
Nauseda irgi ne.Vien jo pasiulyma apie skirtinga minimalia alga pagal regionus net nezinau kaip vertint.
Kol kas nezinau kas tiktu. Pagal patirti tik Usackas.
Atsakyti

As manau, kad prezidento postas ne ta vieta kur yra laiko pradeti nuo nulio, bandyti, kaupti patirti ir po to jau dirbti. Cia jau reikia nuo pirmos dienos dirbti labai gerai mano supratimu.
Nauseda irgi ne.Vien jo pasiulyma apie skirtinga minimalia alga pagal regionus net nezinau kaip vertint.
Kol kas nezinau kas tiktu. Pagal patirti tik Usackas.

Is dalies tu teisi.  Tik visgi ji politikoje ne naujoke, nepradetu nuo visisko nulio. Usackas man idomus, nelabai kazka zinau, bet pries balsuojant, as labai pagalvosiu uz ka balsuoti.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 20, 19:47)
Jeigu Simonyte deleguos konservai, tai ji dar ir su kokiu uznugariu ateis.</p><p>Ir as jau 156a karta kartoju, kad LT prezidento svarbiausi darbai susije su uzsienio politika, o ne dalinti pensijas, kelti algas darzelio aukletojoms ir pan. </p>

as snekejau apie realias pasaulio jegas, konservatoriai tik pestininkai ant pasauliniu zaideju lentos...

nesprendzia pats prezidentas is vis nieko, tik vykdo isakymus tu, kas ji prastume i prezidentus biggrin.gif kaip ir kiti politikai, tik man idomu , kaip jei naktim miega. Pvz aplinkos apsaugos ministras buvo sake liudininkai geras zmogus , mylejo gamta, o dabar kas darosi...
Atsakyti
Ubunte, zinok nuosirdziai uzknisai. Tai dabar cia ateisi savo paklodziu varyt. Tavo salis Airija, ten puiku, gerai, tai ir rupinkis ja. Ne musu LT. Giliai dzin tau tie prezidento rinkimai, tau nerupejo nei viena LT svente, tiesiog tau dar viena proga/tema kur gali pavaryt ir tipo savo protingas mintis destyti, nes neturi ka veikti.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 09 20, 22:04)
Ubunte, zinok nuosirdziai uzknisai. Tai dabar cia ateisi savo paklodziu varyt. Tavo salis Airija, ten puiku, gerai, tai ir rupinkis ja. Ne musu LT. Giliai dzin tau tie prezidento rinkimai, tau nerupejo nei viena LT svente, tiesiog tau dar viena proga/tema kur gali pavaryt ir tipo savo protingas mintis destyti, nes neturi ka veikti.

Moteriske sado/ mazo.
Kuo daugiau tarska - tuo daugiau gauna. Matomai dvasini o.a pasiekia.
------
Varyk is sitos temos, nedasutele ubunte.
Atsakyti

As garantuoju, kad ji nebalsuoja. 

Atsakyti
ir reklamu bendroviu varzybos prasideda biggrin.gif

Ingrida Šimonytė apie perskaitytas knygas https://www.15min.lt...as-knygas-51827
Atsakyti

ir reklamu bendroviu varzybos prasideda biggrin.gif

Ingrida Šimonytė apie perskaitytas knygas https://www.15min.lt...as-knygas-51827

1. Kaip susiję žodis "prasideda" su 2016 metų nuoroda?  

2. Kokias pasaulines jėgas turėjai omeny, kurios turėtų ar galėtų padėti Lietuvai ir kuo? (na aišku, jeigu tos pasaulinės jėgos turėtų čia savo kandidatą :D ). Bet konkrečiai - ne filosofiniu traktatu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 20, 21:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aimeja" data-cid="72209530" data-time="1537468104"><div><p>As manau, kad prezidento postas ne ta vieta kur yra laiko pradeti nuo nulio, bandyti, kaupti patirti ir po to jau dirbti. Cia jau reikia nuo pirmos dienos dirbti labai gerai mano supratimu.
Kol kas nezinau kas tiktu. Pagal patirti tik Usackas.</p></div></blockquote><p>Is dalies tu teisi.  Tik visgi ji politikoje ne naujoke, nepradetu nuo visisko nulio. Usackas man idomus, nelabai kazka zinau, bet pries balsuojant, as labai pagalvosiu uz ka balsuoti.
</p>

daug puikių politikų tapo iš nieko. Svarbiausia, mano požiūriu, yra teisingos moralinės nuostatos, ir pradžiai tai yra daug. Aš rinkčiausi, kaip man dabar atrodo, Šimonytę. Ušackas kryžkelėje, jis diplomatas, o vadovas turi būti aiški gairė. O ir su savo rinkimine kompanija susimovė.
Atsakyti
QUOTE(nojus.S @ 2018 09 22, 08:11)
1. Kaip susiję žodis "prasideda" su 2016 metų nuoroda?  </p><p></p><p>2. Kokias pasaulines jėgas turėjai omeny, kurios turėtų ar galėtų padėti Lietuvai ir kuo? (na aišku, jeigu tos pasaulinės jėgos turėtų čia savo kandidatą biggrin.gif ). Bet konkrečiai - ne filosofiniu traktatu.</p><p></p><p></p>

atleisk, bet jei pats nesupranti tokiu elementariu dalyku, tikrai neaiskinsiu, neidomu mirksiukas.gif

jei idomu, gali pats pasisakaityti siek tiek

Vytautas Sinica. Svarbiausias prezidento rinkimų klausimas

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=79120815
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 rugsėjo 2018 - 21:04

Nu jo, delfi straipsnis rimtas argumentas  :D 

Atsakyti