Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

Andrius Kubilius. Prezidento darbotvarkė
A.Kubilius atvirai dalinasi puikiomis įžvalgomis. Stiprus straipsnis. Tarptautinio think tank lygio, pvz.: minimo Heritage Foundation. Tik va ar fliugeris gebės įvertinti tai ir imtis vykdyti nors kažką iš pasiūlytų idėjų? unsure.gif

Schema: ko reikia gerovės valstybei pagal ekonomistą Raimondą Kuodį
Tuo pačiu ir R.Kuodis išsamiai analizuoja Gerovės valstybę, apie kurią tik norėdamas būti išrinktu rinkimų metu prabilo jau išrinktasis prezidentas. Žiūrėsim, kiek nuoseklumo ir gilumo bus tolimesnėje prezidento veikloje, o kiek tuščių deklaracijų... ax.gif

QUOTE(mementoo @ 2019 06 11, 22:31)
Ar klausėte metinio Prezidentės pranešimo?

Aš vertinu jos darbą puikiai. Tikra asmenybė, su stuburu, su charizma, protinga, eruditė. Pačioj pradžioje pasitikėjau mažiau nei nepasitikėjau, o kuo toliau tuo labiau patiko. Įstatė Lietuvą kaip lygiavertę partnerę, nesijautė nė kiek prastesnė nei didžiųjų valstybių lyderiai ir neleido Lietuvos laikyti mažesniuoju broliu. Gerbiu ir esu dėkinga už puikiai atliktą pareigą. Gražiai atrodys LT istorijoje. Bravo ! <...>
Vėliau perklausiau.
Stipri ir įsimenanti Prezidentė. Su trūkumais. Bet ir privalumu turėjo daug. Ir aš gerbiu. Tikrai galėjome didžiuotis. Šiandien bus padėkos jai koncertas. Graži iniciatyva, manau. wub.gif
Atsakyti
Graziai p Nausediene snd atrodo smile.gif
https://www.lrytas.l...ideda-11067220/
Atsakyti
namas tai niūrus toks https://www.lrytas.l...namus-11060298/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 11:00)

Paprastas ir neissiskiriantis,ne kokia ten pilis su uzraitymais ar Nausedos stiklas. O apsigyvenus bus ir gyvybes.

O Nausediene maloni akiai moteris atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 liepos 2019 - 10:17
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 11:16)
Paprastas ir neissiskiriantis,ne kokia ten pilis su uzraitymais ar Nausedos stiklas. O apsigyvenus bus ir gyvybes.

aš apie spalvą, visai kitaip atorodytų šiltesnių spalvų, pas mus ir taip labai daug pilkumos, ne už kalų gi ruduo...
Nausėdos "stiklas" tai ūžasų ūžasas, baisesnio turtingo žmogaus namo neįsivaizduoju smile.gif Vasarą iš viso, visos žaliuzės juodos nuleistos, kaip kalėjimas koks. Man regis, kai jis persikels į Turniškes, po to niekas jo iš ten nebeiškrapšys atgal į tą stiklą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 10:23)
Man regis, kai jis persikels į Turniškes, po to niekas jo iš ten nebeiškrapšys atgal į tą stiklą biggrin.gif

Kaip tu pastoviai sugebi nusikalbet?
Tai jis neturejo pinigu sklypui Turniskese ir tokios isvaizdos namui kaip tuose Turniskese dabar gyvens?
Tu kai parasysi, tai😂😂😂.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 12, 11:36)
Kaip tu pastoviai sugebi nusikalbet?
Tai jis neturejo pinigu sklypui Turniskese ir tokios isvaizdos namui kaip tuose Turniskese dabar gyvens?
Tu kai parasysi, tai😂😂😂.

na žinoma, tu juk jo korumpuotumo ekspertė, gi labai piktinaisi tuo, nors vyrelis vistiek balsavo už jį biggrin.gif
tai tu ir išaiškink jo ryšius su tuo parku, o ne turniškėm ir kodėl namas toks baisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 12:45)

tai Tu ne gavai pakvietimo į inauguraciją? juk visas soc. tinklų žvaigždes kvietė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 07 12, 12:21)
tai Tu ne gavai pakvietimo į inauguraciją? juk visas soc. tinklų žvaigždes kvietė  unsure.gif

negavau, nes aš už jį nebalsavau, namas labai jo negražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 12:33)
negavau, nes aš už jį nebalsavau, namas labai jo negražus biggrin.gif

Aciu dievui, kad tokiu kaip tu prie balsadeziu neprileidzia, jei pagal nama prezidenta renki tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 13:32)
Aciu dievui, kad tokiu kaip tu prie balsadeziu neprileidzia, jei pagal nama prezidenta renki  tongue.gif

dar prašytų, kad ateičiau iš tokių dviejų kandidatų rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 12, 12:16)

Man irgi, atrodo labai šiltas žmogus. Kaip ir Prezidentas. Graži šeima. Man jie tokie į Adamkus panašūs wub.gif . Tikiuosi, kad Lietuvą atstovaus puikiai.
Atsakyti