Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 07, 13:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72448617" data-time="1559898335"><div><p>o kas sakė, kad reik purtyt visus iš eilės? tik tuos, kuriuos reik, kitų - ne vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Idomi diskusija su tavimi.
</p><p>Manau mes nesusisnekame, nes tu realiai nejauti jokio gailescio aukai. Vienintelis dalykas, kuris tau rupi, tai kaip ka nors nubausti (cia bet kokiu atveju diskutuojant). Apie tai, kad sita nubaudus problemos neisspresi, nes bus kitas psichas, bus kita auka, tu nemastai. Ir as taip speju sekanti auka bus to nusipelniusi is praeito gyvenimo. Arba siaip, kaip ten sakei, zeme atsikrato parazitu. smile.gif
</p>

Man tai neįdomi su tavim, nepyk, nes tu arba apsimeti kvaila, arba tokia esi.
Jei auka visai nerūpėtų, tai kam kerštas rūpėtų?
Jei nebausim šio parazito, tai jau kito parazito nebus ir kitų aukų nebus?
O Žemė taip, atsikrato ir mūsų neklausia, ir toliau atsikratinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 07, 11:39)
O kitus, mazus dar, kuriems dar ne 17a, kurie dar nesudauze kito zmogaus, reikia uzaugtinti gerais zmonemis, o ne psichiniais. Stai apie ka kalba Pernavas. Tu esi visiska trumparege, mastai tik apie kalejima, mirties bausme ir kita ranka rasai komentarus, kaip reikia purtyti vaikus. Tipo purtant vaika, mokai ji, kad kito musti negalima. Gelezine logika tiesiog.
</p><p>Tikrai gal jau reikia pailseti, isvaziuoti kur, atsipusti nuo visu pseudotrydu, konspiraciju teoriju, pagiezos pilnu straipsniu. Skaitant atrodo, kad cia kelios tikrai isskrido i kitas planetas.
</p>

ta ir taip visi supranta, kam tusciai sneketi, lai dirba geriau , o nesneka, jei policija darba savo dirbtu zmoniskai, tai ir prevencija tuo paciu butu.
Atsakyti
Ar klausėte metinio Prezidentės pranešimo?

Aš vertinu jos darbą puikiai. Tikra asmenybė, su stuburu, su charizma, protinga, eruditė. Pačioj pradžioje pasitikėjau mažiau nei nepasitikėjau, o kuo toliau tuo labiau patiko. Įstatė Lietuvą kaip lygiavertę partnerę, nesijautė nė kiek prastesnė nei didžiųjų valstybių lyderiai ir neleido Lietuvos laikyti mažesniuoju broliu. Gerbiu ir esu dėkinga už puikiai atliktą pareigą. Gražiai atrodys LT istorijoje. Bravo !

Karbauskio pasisakymas nevertas net komentaro, trizniavimas kažkoks, tfu.

Pranckietis pasirodo nėra pastumdėlis, dėl jo esu apstulbus, nesitikėjau.
Atsakyti
klausiausi Grybauskaitės, aišku, visą laiką klausausi jos pranešimų. Ir labai dažnai pykdavau. Šįkart gana patiko, gal kad sutapo požiūris į Karbauskio veiksmus su valstybe.

Man ji kaip pradžioje taip ir pabaigoje nepatiko. Viena yra pozicija tarptautiniuose santykiuose, kur iš esmės ji, palaukusi lyderių žodžio, juos atkartodavo, ir kita yra jos pozicija mūsų visuomenėje. Čia ji elgėsi labai primityviai, labai asmeniškai.

Gražulis visame savo esmės gražume biggrin.gif

„Aš turiu informacijos, kad prezidentė, pakvietusi E.Pašilį, daužė stalus, vartė puodukus, netgi spardėsi ir reikalavo, kad man būtų iškelta baudžiamoji byla“, – rėžė P.Gražulis.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 06 11, 22:31)
Ar klausėte metinio Prezidentės pranešimo?

Aš vertinu jos darbą puikiai. Tikra asmenybė, su stuburu, su charizma, protinga, eruditė. Pačioj pradžioje pasitikėjau mažiau nei nepasitikėjau, o kuo toliau tuo labiau patiko. Įstatė Lietuvą kaip lygiavertę partnerę, nesijautė nė kiek prastesnė nei didžiųjų valstybių lyderiai ir neleido Lietuvos laikyti mažesniuoju broliu. Gerbiu ir esu dėkinga už puikiai atliktą pareigą. Gražiai atrodys LT istorijoje. Bravo !
Karbauskio pasisakymas nevertas net komentaro, trizniavimas kažkoks, tfu.

Pranckietis pasirodo nėra pastumdėlis, dėl jo esu apstulbus, nesitikėjau.

nenustebino karbausiukas, juk jei jis visus trejus rinkimus laimėjo, tai ir prezidentė pagal jį kritiką sau žėrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 12, 10:54)

Gražulis visame savo esmės gražume  biggrin.gif
„Aš turiu informacijos, kad prezidentė, pakvietusi E.Pašilį, daužė stalus, vartė puodukus, netgi spardėsi ir reikalavo, kad man būtų iškelta baudžiamoji byla“, – rėžė P.Gražulis.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy

Vieną dieną mums jo labai trūks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 09:59)
Vieną dieną mums jo labai trūks biggrin.gif

*****, bijau kad Jūs čia visiškai teisi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Čia tai jis tikrai mindžikuoja https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
nu ką čia mąstyt? ne senumą apmokestink (nieko nepadarysi, kad šalis vargana), o dyzelinius mokestink, nes pas tuos vargetas, kurių jis gaili, dažniausiai senos benzininės.
Bet gal pas patį ir gimines dyzeliniai visur-iai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 09:01)
Čia tai jis tikrai mindžikuoja https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
nu ką čia mąstyt? ne senumą apmokestink (nieko nepadarysi, kad šalis vargana), o dyzelinius mokestink, nes pas tuos vargetas, kurių jis gaili, dažniausiai senos benzininės.

Galetu padaryt koki nors - atvarai sena pyrda ir perki nauja sveikesni ir gauni lengvata kokia. Kuo tarsesne pyrda, tuo didesne lengvata. Gal butu isspresta ta atskirtis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 09:01)
ne senumą apmokestink (nieko nepadarysi, kad šalis vargana), o dyzelinius mokestink, nes pas tuos vargetas, kurių jis gaili, dažniausiai senos benzininės.

Automobiliu apmokestinimas niekuo nesusijes su tarsa - tai MELAS.

Kas perka 16 l ryjancius tankus, tas per metus sumoka kuro akcizo tiek, kad tas mokestis yra niekas.
Mokestis kirs tiems kas vazineja nedaug ir tersia DEL TO mazai. pagrinde tas statinis mokestis skirtas aplamai mazinti automobiliu skaiciu, kas jie nestovetu gatvese ir neuzimtu uzkistu gatviu. Lietuvai tai mazai aktualu, gal Kaunui ir Vilniui

Aplamai kai jau truksta mokesciu, tai rodo politikos kracha. Nes is ko atimsi ten problema. O ir mokesciai nepades, nes ES parama irgi nedaug padejo. Kiaura reti vandeniu pripildyti sunku, reikia kisti po kriokliu...
Pinigu lietus baigiasi, tai kiauras durniu laivas gali ir paskesti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 15, 00:01)
Automobiliu apmokestinimas niekuo nesusijes su tarsa - tai MELAS.

Kas perka 16 l ryjancius tankus, tas per metus sumoka kuro akcizo tiek, kad tas mokestis yra niekas.
Mokestis kirs tiems kas vazineja nedaug ir tersia DEL TO mazai. pagrinde tas statinis mokestis skirtas aplamai mazinti automobiliu skaiciu, kas jie nestovetu gatvese ir neuzimtu uzkistu gatviu. Lietuvai tai mazai aktualu, gal Kaunui ir Vilniui

Aplamai kai jau truksta mokesciu, tai rodo politikos kracha. Nes is ko atimsi ten problema. O ir mokesciai nepades, nes ES parama irgi nedaug padejo. Kiaura reti vandeniu pripildyti sunku, reikia kisti po kriokliu...
Pinigu lietus baigiasi, tai kiauras durniu laivas gali ir paskesti

gali būti, ačiū už mintį 4u.gif
Atsakyti

Del tu masinu daug kas daroma specialiai,akd pirktu naujas, reikia gi produktus prakisti, tas visas biznis su elektrinem ir t.t. ala ekologija...

Bet prezidentas teisus, lai pirma apmokesdina Karbauskio ir pan masinas...jei jau taip nori...

Atsakyti