Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(mjforever @ 2019 06 06, 19:52)

Antra, kažkiek tos informacijos paleidimas yra ir pačių artimųjų sprendimas. Manyčiau.

aš šiaip visada esu prieš tokį dėmesį. Bet į kito kailį negali įlysti. Va nukentėjusiems tai padėjo gauti paramos, reikalingos tiek slaugai, tiek gydymui, tiek advokatui. O ir visiems tiems gaidžiams yra didelis pasmerkimas, pamoka ir bausmė. ŠIUO atveju, nematau tokio viešumo, kad reiktų baisėtis.

tai tikriausiai artimųjų sprendimas yra toks. Be jų sutikimo nelabai aplankysi, nelabai viešai paguosi. Paderinta viskas.
Man nepatiko Nausėdos vizitas. Nereikia gerų darbų daryti tyliai, reikia jungti ir vienyti bendruomenę, skiepyti nepakantą smurtui, skiepyti poreikį užjausti ir dalintis. . Bet šiuo atveju labiau pritaikyčiau kitą posakį, kuris yra pagrįstas ilgaamže patirtimi. Gerais norais pragaras grįstas. Absoliučiai neapgalvotos vizito pasekmės. Vizitas labai panašus į savęs piarinimą, nors gal toks ir nėra, bet taip žymiai daugiau panašu, nei nepanašu. Rezonansinis įvykis, ir stovėjimas šalia su savo gerumu, nuo kurio pačiam ašaros rieda. Tai nėra tikra. Tai yra paveikslas. Toks, kokį norisi rodyti kitam apie save.

O kur Nausėdos komanda? Viskas gilioje paslaptyje. Ir šiaip. Grybauskaitė dar kol kas yra prezidentė.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 06 06, 21:19)
Primena Puteikio, Puidoko ir co. “žygius”. Kaip minėjau - esu pasibaisėjusi.
P.S. dalinosi ne bendraamžiai, suaugęs žmogus, moteris.

Geriau baisekis ta savo taip vadinama tevyne. Salimi kuri visaip nusikaltelius gina
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 06, 20:46)
Dabar įsivaizduok save ar savo vaiką jos vietoje. Man jau geriau liktų jis nenubaustas (nors netikiu, kad sausas iš balos būtų išlipęs ir be viešinimo), bet mano vaikas apsaugotas nuo viešumo, nesvarbu ar nuo tų, kurie gailės jos, ar nuo tokių, kurie kaltins, mol ko reikėjo iš viso baliavot.
Nesupratau Nausėdos poelgio.

man tokiu atveju bausmė aukščiau visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 07, 00:28)
Geriau baisekis ta savo taip vadinama tevyne. Salimi kuri visaip nusikaltelius gina

imk savo žaislą ir nustok raudot Sex with Stalin
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 07, 07:30)
imk savo žaislą ir nustok raudot Sex with Stalin

Ai cia tema pie rinkimus...

https://tv.lrytas.lt...e-ju--10639410/
Atsakyti
įdomiausia, kaip daug tą Nausėdos "minkštumą" pradėjo iš karto po rinkimų matyti.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 07, 07:49)
įdomiausia, kaip daug tą Nausėdos "minkštumą" pradėjo iš karto po rinkimų matyti.

Bankai juk neremtu asmenybes, bankams reikia klusnaus vykdytojo, bankuose yra kam spresti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 07, 07:25)
man tokiu atveju bausmė aukščiau visko ax.gif

Atlygins jam aukstesnes jegos.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 07, 08:51)
Bankai juk neremtu asmenybes, bankams reikia klusnaus vykdytojo, bankuose yra kam spresti

jei čia reikšmingiausia buvo parama, tai turėjo laimėti Skvernelis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 07, 08:11)
Atlygins jam aukstesnes jegos.

toli gražu nebūtinai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 07, 08:21)
toli gražu nebūtinai

Tai tada tavo elfai nieko verti.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 07, 08:17)
jei čia reikšmingiausia buvo parama, tai turėjo laimėti Skvernelis.

Nesuprimityvinkim. Reikia ir tinkamo paramai kandidato
Atsakyti