Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(Delfine @ 2019 06 06, 19:07)
Dėl Jurbarko situacijos:
1. Smurtautojo advokatas neabejotinai panaudos gynybai šiuos politikų kišimosi atvejus (Puteikis, Šarknickas ir Nausėda). Ir jei Puteikis su Šarknicku yra tik paprasti neįtakingi seimūnai, tai Nausėda bus teisėsaugą įtakojantis aukščiausio lygio pareigūnas. Taigi klausimas "kuo galiu padėti?" nėra toks jau baltas ir pūkuotas.
2. Prezidentas turi būti lygiai teisingas, vienodai rūpestingas visiems. Kaip kitos aukos? Kodėl nėra dėmesio joms? Prezidentinis dėmesys tik pagal rėkiančias antraštes?
3. Reitingų darymas, naudojantis žmonių nelaimėmis.
4. Asmens privatumo pažeidimai, kai Nausėda merginos būklę aptarė su medikais.

Iš esmės, Nausėda dabar daro vien PR veiksmus. Matomai, Matijošaičio žmogus Mačiulis tikisi sėkmės kaip kad Kaune, kai vien PRu pavyko apmulkinti tiek daug kauniečių.
Patiko Jauniškio komentaras: na, rimtai kalbėsime tik po inauguracijos, dabar tik bendrais bruožais pakalbėjome, nes juk dar ir leidimų su slapta informacija dirbti neturi.  bigsmile.gif
Ne kas komandoje dirbti galėtų, nes tai leistų nuspėti pažiūras, kurių taip ir neatskleidė iki šiol, o su kuo iš politikų tuščiai susitinka "geros vilnos kostiumas su blizgančiais batais".  ax.gif

nelaikau Nausėdos žesto, vertintino kaip įtaka. Atvirkščiai, žmoniška. Jis aplankė sužalotą vaiką, kuriam skauda, kuris buvo užpultas, ir nuo apsilankymo nei užpuolimo, nei sužalojimo vertinimas nepasikeis. Tokios, dėl žymaus asmens dėmesio, emocijos turėtų būti naudingos sveikatai. Kad ne visus aplanko, suprantama, bet šis atvejis dėl to nei geresnis nei blogesnis. O kad rezonansas yra tai taip, jis išpūtas, daug spekuliacijų, tai tokiu atveju visai ne pro šalį yra sustiprinti tikėjimą, kad valstybei rūpi, o ne atvirkščiai, kaip spekuliantai teigia, kad marinama.
Aš nebūčiau, sakykim, lankiusi vien dėl to, kad mergaitei skauda ir bendrauti sudėtinga. Nausėda, manrods, dėl sveikatos kalbėdamas pirma tai suderino su pacientais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 06 birželio 2019 - 17:49
QUOTE(mjforever @ 2019 06 06, 18:49)
nelaikau Nausėdos žesto, vertintino kaip įtaka. Atvirkščiai, žmoniška. Jis aplankė sužalotą vaiką, kuriam skauda, kuris buvo užpultas, ir nuo apsilankymo nei užpuolimo, nei sužalojimo vertinimas nepasikeis. <...>

Esu pasibaisėjusi. Merginai reikalinga ramybė ir jokio viešumo. Dabar ant šitos nelaimes, ant merginos nelaimes, kuriamas PR. Pilna “geradarių”, kurie šildosi. Ar, jūs, kaip mama, norėtumėt tokio viešumo? Baisu, kaip viešinama. Pilna visur nuotraukų, istorijų, asmeninių duomenų. Siaubas. Kas nors apie merginos tolesnį gyvenimą pagalvojo? Kaip jai toliau reikes gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 06 06, 19:45)
Esu pasibaisėjusi. Merginai reikalinga ramybė ir jokio viešumo. Dabar ant šitos nelaimes, ant merginos nelaimes, kuriamas PR. Pilna “geradarių”, kurie šildosi. Ar, jūs, kaip mama, norėtumėt tokio viešumo? Baisu, kaip viešinama. Pilna visur nuotraukų, istorijų, asmeninių duomenų. Siaubas. Kas nors apie merginos tolesnį gyvenimą pagalvojo? Kaip jai toliau reikes gyventi?

geriau paklausk kaip jai toliau reikės gyventi, jei tas padaras liks nenubaustas, o link to einama? be viešumo, ji ir jos šeima - žlugę. Čia ne šioje šalyje teismų teisybės tikėtis, Šioje šalyje, kai užpuola bėda, viskas, tu gyvenimo taip ar taip nebeturi. Tik viešumas ir gali kažkiek pagelbėti, nes visi padėję skersą, kam priklauso gelbėti.
Atsakyti

Ir ka? Pazystami visi ir taip zinos, o nepazystami po keliu metu bus jau pamirse. Maza salis, cia nieko nenuslepsi. O viesumas pades gal visgi imtis policijai savo darba dirbti ir pasodinti ji.

Tuo paciu viesumas leido jiem susirinkti kazkiek paramos, kuri bus labai reikalinga ateityje gydantis, psichologo pagalbai, gal plastikos chirurgijai, odontologui ir t.t.

Jai ne ramybe reikalinga, jai pagalba reikalinga.

O viesumas nusiklateliui ir viesas pasmerkimas yra viena is prevencijos priemoniu.

nezinau koks noras viska visiem slepti? kas nuo to kam geriau buna? Kaip tik lai zino tevai,kad nereikia veinu paaugliu gerenciu palikti, lai zino merginos, kad reikia saugotis tokiu debilu, lai zino tokie debilai, kad jie bus viesai pasmerkti , lai isidemi jo veida visi ir saugosi, nes kazin ar jis gaus kalejimo, o jei ir gaus tai labai neilgai..

Su viesumu eina tiesa ir teisingumas, pasislepti megsta melas, aferos, nusikaltimai...

Atsakyti

geriau paklausk kaip jai toliau reikės gyventi, jei tas padaras liks nenubaustas, o link to einama? be viešumo, ji ir jos šeima - žlugę. Čia ne šioje šalyje teismų teisybės tikėtis, Šioje šalyje, kai užpuola bėda, viskas, tu gyvenimo taip ar taip nebeturi. Tik viešumas ir gali kažkiek pagelbėti, nes visi padėję skersą, kam priklauso gelbėti.

Butent be viesumo, be pinigu, nusikaltelis laisveje, pati subjaurota, bet tai svarbu pasislepe, nors visi kaimai ir rajonai aplink vis tiek zinos...Kaime pyrsteli jauviskas kaimas zino,o cia....

Kaip ir kur jai toliau i mokykla lankyti, nes ten jau baigeesi vsikas reiks i miesta vazineti i Jurbarka, kur gyvena ten visa ta jo sutve, kas ja apsaugotu, jei butu viska nutyleje?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 20:55)
geriau paklausk kaip jai toliau reikės gyventi, jei tas padaras liks nenubaustas, o link to einama? be viešumo, ji ir jos šeima - žlugę.

nu, nė vienas be žiniasklaidos nebuvo nuteistas, nė viena auka neišgyveno be Monteverte žinios
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 06, 20:32)
nu, nė vienas be žiniasklaidos nebuvo nuteistas, nė viena auka neišgyveno be Monteverte žinios

tai matai, kad ši byla kitokia. Nusikaltėlis - auka daromas, 'komisaras' kišasi, moralizuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 20:55)

Dabar įsivaizduok save ar savo vaiką jos vietoje. Man jau geriau liktų jis nenubaustas (nors netikiu, kad sausas iš balos būtų išlipęs ir be viešinimo), bet mano vaikas apsaugotas nuo viešumo, nesvarbu ar nuo tų, kurie gailės jos, ar nuo tokių, kurie kaltins, mol ko reikėjo iš viso baliavot.
Nesupratau Nausėdos poelgio.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 06 06, 20:45)

visų pirma, aš niekur jokių nuotraukų ir asmeninių istorijų ar duomenų nematau, tai gal nėra tiek viskas išviešinta. Jeigu yra, tada tai yra neleistina ir smerktina.

Antra, kažkiek tos informacijos paleidimas yra ir pačių artimųjų sprendimas. Manyčiau.

aš šiaip visada esu prieš tokį dėmesį. Bet į kito kailį negali įlysti. Va nukentėjusiems tai padėjo gauti paramos, reikalingos tiek slaugai, tiek gydymui, tiek advokatui. O ir visiems tiems gaidžiams yra didelis pasmerkimas, pamoka ir bausmė. ŠIUO atveju, nematau tokio viešumo, kad reiktų baisėtis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 21:38)
tai matai, kad ši byla kitokia. Nusikaltėlis - auka daromas, 'komisaras' kišasi, moralizuoja rolleyes.gif

tu jau kartojiesi ir aš pasikartosiu, kad Tu nusišneki.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 06, 20:52)
visų pirma, aš niekur jokių nuotraukų ir asmeninių istorijų ar duomenų nematau, tai gal nėra tiek viskas išviešinta. Jeigu yra, tada tai yra neleistina ir smerktina.
<...>

Yra. Snukiaknygeje plaukioja aukos nuotrauka su visais duomenimis.
Pasitikrinau dar kartą kokie duomenys skelbiami: neretušuota portretinė nuotrauka, vardas, amžius, gyvenamoji vieta, gimnazija, klasė, tėvų šeimyninė padėtis. Per paiešką suskaičiavau bent 20+ “pasidalinimų” jau mano snukiaknyges pažįstamų rate. Dalinimasis “public”.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 06 birželio 2019 - 20:22
QUOTE(Nakviša @ 2019 06 06, 22:10)
Yra. Snukiaknygeje plaukioja aukos nuotrauka su visais duomenimis.

kiti net nepagalvoja, ką daro, ypač jos bendraamžiai. Dabar visi tech. išprusimą savo demonstruoja. O Nausėda, kiek skaičiau, tą vizitą su nukentėjusiais derino. Ir "selfių" nebuvo. Kaip Kukuraičio.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 06, 21:15)
kiti net nepagalvoja, ką daro, ypač jos bendraamžiai. Dabar visi tech. išprusimą savo demonstruoja. O Nausėda, kiek skaičiau, tą vizitą su nukentėjusiais derino. Ir "selfių" nebuvo. Kaip Kukuraičio.

Primena Puteikio, Puidoko ir co. “žygius”. Kaip minėjau - esu pasibaisėjusi.
P.S. dalinosi ne bendraamžiai, suaugęs žmogus, moteris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 06 birželio 2019 - 20:21