QUOTE(cambala @ 2018 11 08, 19:43)
Emigrantas emigrantui nelygu. Jei tu nuvarei pasalpu, as esu tikra 100%, kad tokia kaip is Sviesos del didesnes karjeros savo ziniose. Tas vyras is Islandijos nama cia Lietuvoj statosi, Islandijoj neblogai gauna, bet savo gyvenima sieja su Lietuva( cia jo suzadetine, kai pastatys ir apsives, gris cia ir darbinsis pagal savo profesija uz 1000 e).
Pernavas nuosavam name gyvena. Nuo ko karjera pradejo?
Nuo patrulio. Bet dirbo, sieke kazko. Visi mano pazistami gydytojai irgi nuosavuose. Kai kas paskolas pasiima.
Tai turek gyslele imones vadovui, kas trukdo?
Dirba tie santechnikai. Sau. Ir treneriai sau. Nebe sovietmetis
Ir mamkose nepeza dienu dienas kaip tu. Todel ir turi.
Kai gris ir kai pagyvens kelis metus uz toki atlyginima su lietuviskom kainom, tada ir pasnekesim
Mano vyras virs 1000e Lietuvoje uzdirbdavo ir ka vargelis tik, isgyvenimas taupant....
vaje nu tik policininku nekisk, kazin kuris tik is algos gyveno ar juo labiau namus pasisate is kiek is 700e tai jau dabar , o anksciau kiek gaudavo 1000lt aha uz tiek namus pasistate?
Gal pradejo dirbti tuo metu, kai policininkam butus dalino, nes niekas nenorejo ten eiti, taip mano vienas pazystamas buta gavo, padirbo kazkiek paskui mete, kas dirbs toki darba uz tokius centus?
juokauji ar rimtai tokia buka, nu tapkk menininke kas trukdo, nuopies koki paveiksla, kuris bus parduotas uz milijona, absurdiski pareiskimai...
tai ir sakau specifiniai gebejimai , treneriai , kurie labai rimtai sportuoja patys, ir kaip sake MOnteverte kokia szvaigzdes treniruoja tikiu, kad nemazia uzdirba, visi kiti ant duonos su sviestu uztenka , bet tai ne namus pasistatyti
Santechnikai vel, pries 2006 tikiu, kad nemazai uzsidirbo, kas prie kokiu statybu masiniu dribo, ir dabar gal neblogai uzdirba ir santechnikai ir apdailininkai,jei aisku negeria
Nu bet kakzaip man nelabai ta profesija
kaip ir treneres, tu nesuvoki, akd siulai dalykus, kuriem reikia specifiniu savybiu zmogaus, tai ne siaip mokslus baigti ir dirbti paprasciausiai saziningai. Seimo nariai ir ministrai irgi tikiu visi bustus isigijo, kas valdziojebuvo paskutinius 30 m.
as pvz pazystu verslininke Kaune uzsiima statybom ir labai gerai sekasi ir apdovanojimus yra gavusi, ir ka vis tiek tik su paskola nama isigijo, nesugebejo susitaupyti tiek tukstanciu...nors ir tevai labai daug pradzioje padejo...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 08, 19:57)
Kvaisa.
Pavydet nereikia tik.
Papildyta:
Pakviesk. Parasyk savo miesta, adresa, uzsuksiu, kai Dubline busiu. Airija nlb jau didele.
Kvieti, ar visgi pezi siukslyne gyvendama, pasalpas rinkdama, kol tavo vyras juodai nugara lenkia?
kai Dubline busi parasyk, atsiusiu adresa
tu vissikai nesiorientuoji kam ir kada mokamos pasalpos
mazu pati tik is pasalpu gyveni ir kito gyevnimo nezinai? kazin koki darba dirbi LIetuvoje, kad is sio forumo neiseini diena nakti?