Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE(cambala @ 2019 05 27, 14:34)
Gabrielius man asm grazus, bet jo nieks n8ekada nerinks. O rinkti prezidenta pagal isvaizda ir grozi/ negrozi gali tik  kvaili rinkejai.
Eik geriau saves ziuret, marltai kaip mano burtai pildosi. Tau vertetu susimastyt, uzuot kaip besmegenei vistai lakscius biggrin.gif .

Kokie tavo burtai? Gi grasinaisi, kad man pypiec bus, jei Šimonytė bus išrinkta biggrin.gif Kaip matai, neišrinkta ir aš gyva biggrin.gif
Ir dar sakei, kad man po Kalėdų bus pypiec, o jau ir Velykos praėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ameja @ 2019 05 26, 23:09)
Džiaugiuosiu-sveikas protas nugalėjo. G. N. laimi dideliu atotrūkiu! Tikiu, kad Lietuva pasikeis!
Lutuke  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai to noreciau
Bent nereiks tu keiksmu ir gatvines, kalejiomo leksikos klausytis, o gal ir Lansbergiai jau apsispakajys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 27, 13:45)
Kokie tavo burtai? Gi grasinaisi, kad man pypiec bus, jei Šimonytė bus išrinkta biggrin.gif Kaip matai, neišrinkta ir aš gyva biggrin.gif
Ir dar sakei, kad man po Kalėdų bus pypiec, o jau ir Velykos praėjo biggrin.gif

Kur tau grasinau? As tik rasiau kas taves laukia. O siaip as tau linkiu sveiko proto 4u.gif .
Tema apie prezidenta, o ne tavo sizofrenija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2019 05 27, 14:10)
Išlįsk iš SM pagaliau. Realiai G. N. aplenkė I. Š dvigubai. Ar tau vaidenasi irgi klonai?

kai kuros negali patiketi, kad yra daugiau zmoniu su sveiku mastymu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 27, 14:24)
ko čia bliauni? išrinks ir Gabrieliuką po Nausėdos, nes jaunesnis ir irgi gražus biggrin.gif

grazuolis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 27, 14:53)
Kur tau grasinau? As tik rasiau kas taves laukia. O siaip as tau linkiu sveiko proto 4u.gif .
Tema apie prezidenta, o ne tavo sizofrenija 4u.gif

Nu ir nesulaukei to, kas manęs laukia biggrin.gif
Sakiau gi tau, kuo daugiau kabinsies prie forumiečių, tuo daugiau velniai tave ės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 27, 14:04)
Nu ir nesulaukei to, kas manęs laukia biggrin.gif
Sakiau gi tau, kuo daugiau kabinsies prie forumiečių, tuo daugiau velniai tave ės 4u.gif

Lyg man idomu kas taves laukia. As tiesiog zinau, o savo likimo pati esi sau kalvis.
Agniezka, cia tema apie Prezidenta. Susimaisei?
Atsakyti

Na, gaila ne dėl to, kad Nausėdą išrinko, bet kad argumentai kai kurių už jį balsuojančių buvo visiškai neracionalūs: moters Prezidentės nebereikia, Nausėda turi šeimą, Nausėda gražus ir t.t. Gūžčiot pečiais belieka :) Isterikuot kol kas nėra ko - belieka palinkėt sėkmės ir suteikt pasitikėjimo kažkiek jam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brigg4: 27 gegužės 2019 - 16:43
QUOTE(brigg4 @ 2019 05 27, 16:43)
<p>Na, gaila ne dėl to, kad Nausėdą išrinko, bet kad argumentai kai kurių už jį balsuojančių buvo visiškai neracionalūs: moters Prezidentės nebereikia, Nausėda turi šeimą, Nausėda gražus ir t.t.

Butent tokie argumentai vercia susimastyti apie rinkeju mastyma.
Jei dar baznycioj kunigas per misias agitavo gerai pagalvojus balsuoti iz seima turinti, o ne uz ta, kuri palaiko visus kitokius, tai tik reikia pamastyti uz ka dievobaimingosios babules balsavo.
Atsakyti
QUOTE(brigg4 @ 2019 05 27, 17:43)
<p>Na, gaila ne dėl to, kad Nausėdą išrinko, bet kad argumentai kai kurių už jį balsuojančių buvo visiškai neracionalūs: moters Prezidentės nebereikia, Nausėda turi šeimą, Nausėda gražus ir t.t. Gūžčiot pečiais belieka smile.gif Isterikuot kol kas nėra ko - belieka palinkėt sėkmės ir suteikt pasitikėjimo kažkiek jam.</p>

zmoniu matyt intuicija sudirbo ir savisaugos instinktai islikimo,gal protu ir negalejo paaiskinti kodel, bet rinkosi maziau pavojinga, islikimui, kaip tautai, kandidata biggrin.gif
Atsakyti
nu verkikės, skaitykit, atsisako jis https://www.alfa.lt/...sako-ep-mandato
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 27, 08:48)
taip, per EP rinkimus gavo per nosį biggrin.gif

o vat pasirodo negavo. jau jie laimejo visus tris rinkimus biggrin.gif biggrin.gif

gerai nors, kad Marciulionis nebeina i EP. nors gal ir negerai, eis Jakeliunas. net nezinau kuris blogiau. galvoju net, kad geriau jei eitu Marciulionis, jis bent nesireikstu ten ir gedos gal nepridarytu...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 28, 10:16)
nu verkikės, skaitykit, atsisako jis https://www.alfa.lt/...sako-ep-mandato

biggrin.gif gudrus ejimas smile.gif
Atsakyti