Koks skirtumas kada gavo? Buvo slovinama nepartine, nepriklausoma kandidate, turinti TIK partijos palaikyma. Kai tuo tarpu kitas kandidatas baksnojamas del partijos paramos. Tai ji nepriklausoma? Tokia parama siaip is oro? Vaidinimas net rinkimu diena, kad tik kukliai pasveikino, o paskui tik bac pinigai. Tau normalu taip elgtis busimai prezidentei? Man tai ne. Nesazininga rinkeju atzvilgiu.
Koks skirtumas kada gavo? Buvo slovinama nepartine, nepriklausoma kandidate, turinti TIK partijos palaikyma. Kai tuo tarpu kitas kandidatas baksnojamas del partijos paramos. Tai ji nepriklausoma? Tokia parama siaip is oro? Vaidinimas net rinkimu diena, kad tik kukliai pasveikino, o paskui tik bac pinigai. Tau normalu taip elgtis busimai prezidentei? Man tai ne. Nesazininga rinkeju atzvilgiu.
Baikit jus kliedet ir apie nepriklausomybes taip pat.
Chorvatija - vadinama slavu, net paciu kroatu vadinama Hrvatska. Kroatija vadinama labiau vakaruose.
Kai visa info ateidavo is Kremliaus - tai buvo Chorvatija. Kai jau Lietuva nepriklausoma nuo Kremliaus tai nera ir skoliniu is rusu kalbos.
Bet kazkas mattom dar skaito Kremsliovsku portalus ir TV ziuri tai ten visuomet bus Chroatija.
Pagal vartojama zodyna, galima suprati kas to zmogaus draugai
Kad Valstybes vadinamos skirtingai - jokia naujiena. Polska -Lenkija, Deutschland-Germany-Vokietija-Tyskland ir aibe kitu pavadinimu vokieciams
O kas blogo partijos parama? Kodėl manote, kad tai įpareigoja? Įpareigoja juk narystė, bet ne parama. Aš tai galvoju, kad partija tiesiog mato kažkokius bendrus dalykus, bendras vertybes ir palaiko tą kandidatą, kuris jiems priimtiniausias.
Papildyta:
Ilgai rinkote citatas? Ir išvis, esate tikra jų autoryste, ar tiesiog padarėte iš kur nors copy-paste?
Papildyta:
<p><span>VU apsigynė socialinių mokslų daktaro disertaciją tema Pajamų politikos kryptys </span><a data-ipb='nomediaparse' href='https://lt.wikipedia.org/wiki/Infliacija' title="Infliacija">infliacijos</a><span> ir </span><a data-ipb='nomediaparse' href='https://lt.wikipedia.org/wiki/Stagfliacija' title="Stagfliacija">stagfliacijos</a><span> sąlygomis (Lietuvos pavyzdžiu). </span></p>
<p> </p>
<p><span>Kaip man jis ir nepatiktu, bet jis visa galva auksciau, ka ten galva, IS is vis kazkoks nesusipratimas, kaip prezidente.</span></p>
Disertacijos tema puiki, bet: baksnojat Šimonytei, kad išsilavinimo nepakanka - o juk jos praktinė patirtis yra būtent toje srityje, iš ko Nausėda disertaciją rašė.. Taip kad jei lyginam, tai jie abu tos pačios srities profesionalai, tik vienas turi praktinės patirties, kitas įsigilinęs į teorinė.
Palauk, jei tu klausi "O kodel informacija apie parama pasirode tik dabar", tai kada ta parama gavo yra esminis dalykas. Jei gavo tik dabar, tai ir pasirode tik dabar. Turejo pasirodyti informacija apie kazka, kas dar nebuvo ivyke?
O kalbant jau kita tema, t.y. nepriklausoma kandidate ji ar ne, tai as ja laikau nepriklausoma del jos asmenybes. As niekaip nematau jos vykdancios kazkieno kito programa. As manau tu savo argumentus turi, kitos turi savus, nelabai cia pasakysi, kuri teisi.
Portaluose pilna info apie mūsų žvaigždučių skyrybas/vedybas.. Nžn, tos viešos moterys tokios visos supanašėję, tobuli dantys, nupiešti antakiai, plastmasinė oda, ilgi plaukai, lūpos išpūstos. Negražu. Man akys pasiilsi, kai pažiūriu kad ir į tą Šimonytę, nenulaižytą, nenušlifuotą, netobulą bet tikrą. Subjektyvu
O kas blogai, kad Putinas valdo? Visa gyveenima dirbo KGB, pries tapdamas politiku ala isejo is darbo saugume...
Kodel bankams taip negalima? Koks bankas finansuoja savo zmogu, kad taptu zinomas. Po to ala iseina is banko ir eina i politika.
Normalioje valstybeje tik beprotis rinktu banko ar saugumieciu atstova(nu ir kas kad isejo is darbo, tai NIEKAS) i politines pareigas, bet cia ex USSR
o taip, kad ji teigia, kad tik Rusija taip sako o kitus dar menkina dėl jų išsilavinimo, žinių
Lutuke jau daug metų užsienyje gyvena, žmonių kalba tuomet kinta. Aš žinau ne vieną lietuvį, užsienyje gyvenantį, kuris šalis neteisingai jau vadina. Pvz. sako: Tailandija.
Papildyta:
tai specialaii ir nevedė ilgai čia kaip jie ir į valdžią nesiveržia
Lutuke jau daug metų užsienyje gyvena, žmonių kalba tuomet kinta. Aš žinau ne vieną lietuvį, užsienyje gyvenantį, kuris šalis neteisingai jau vadina. Pvz. sako: Tailandija.
Papildyta:
tai specialaii ir nevedė ilgai čia kaip jie ir į valdžią nesiveržia
na, taip jau yra, kad emigrantų dauguma-mažai išsilavinę žmonės (taip taip, skamba baisiai), tai ta Tailandija nestebina
rutulį turi? su Dievais pakalbėjai?
Papildyta:
Tas asmuo dabar kaip tik intensyviai mokosi
Dar viena su rutuliais, pasiklydusi Visatoje
Ilgai rinkote citatas? Ir išvis, esate tikra jų autoryste, ar tiesiog padarėte iš kur nors copy-paste?
.
Ka ji pato gali parasyt. Dazniausiai viska kopijuoja is abejotinos vertes saltiniu.
Sitas is www.minfo.lt,
Papildyta:
Tas asmuo dabar kaip tik intensyviai mokosi
Dar viena su rutuliais, pasiklydusi Visatoje
Su rutuliais tu viena pas mus tokia
taip išeina, nes pati tai amžinai nepataikai