Kai klausausi I. Šimonytes, matau viską, ko tikeciausi iš tokį postą užimančio žmogaus. Norėčiau pamatyti tave ir ją šalia, kokiuose debatuose 😁 jus skiria šviesmečiai. Viskuo. Todėl tu nematai jos išskirtinių savybių. Tau nepatinka jos asmenybė ir tiek. O tu, kurių patinka, tu nekritikuoji ir už dalykines savybes.
Ar bent jau atrandi kažką gero.
Kodel as tureciau su ja atsirasti debatuose? as ka pretenduoju i prezidentus ar bent seima??? vertybese, taip mus skiria sviesmeciai... tik siaip nesuprantu ko mane salia jos statot, kokia logika vadovaujaties???
Tai ar nesugebat ivardinti ka konkreciai joje matote, kaip prezidentei tinkamas savybes ?
As jums issakiau kas man svarbu atrodo prezidentui , o jums?
Man ji vienodai, nei patinka, nei ne, as jos asmeniskai nepazystu, tai vertinti kaip zmogaus negaliu, as tik nematau nieko visiskai 0, kad ji ka turetu reikiamo siam postui, Nu isivaizduokit ateina pas jus gabus statybininkas ir uzsimano dirbti kokiu tortu kepeju, nezinantis nieko apie kepima is vis, jei sakytumet, kad jis tam darbui netinkamas, o as sakyciau, tai jis jums nepatinka jo asmenybe? logika pagutumet? nu kiek dar pritempinesi savo mintis man?