Tu tokia priklausoma nuo kitu nuomones?
Tu tokia priklausoma nuo kitu nuomones?
Net paprasti žmonės persekiojami, kad nebūtų kažkokių ten neaiškių simbolių ant rūbų ar pan. O čia gi tokiais ragų simboliais mojuoja būsima prezidentė. Kame čia normalu?
Nors, bergždžias reikalas su taivmi apie tai kalbėti. Pvz. aš, kai prikibo paštininkė ir ėmė man žvaigždelėmis mojuotis, nusiėmiau tipo neetišką avatarą. Tu gi nesugebi prisijungti kitu niku, nors tavasis pupuliakas pedo skandalų liūne skęsta. Tai apie tave daug pasako
Viskas, ką Tu sakai, kalba apie Tave - ypatingai, kai kalbi apie kažką kitą.
Projekcija - tai gynybos mechanizmas, kuriuo žmogus išoriniam pasauliui priskiria kažką, kas priklauso jo vidiniam pasauliui.
https://minfo.lt/gyv...xSK6udaCFWZwJ4o
gaila buvo moteriškės, aparpuolį būtų gavusi.
Matai kokia aš gera
Papildyta:
Projekcija - tai gynybos mechanizmas, kuriuo žmogus išoriniam pasauliui priskiria kažką, kas priklauso jo vidiniam pasauliui.
https://minfo.lt/gyv...xSK6udaCFWZwJ4o
Tu apie mane irgi prisikalbėjus, taip kad
Moteriškė lygina žmonių džiaugsmo šokį su Susirinkimo įstatymo 8-ojo straipsnio pažeidimu, sukdama uodegą jau kelinti metai. Nekreipkit dėmesio
kaip apgailėtina, gerbiama krikščione
Žiū, tai kunigėliai ir Racingerio su Bergoglio turėtų šalintis? Ar nebandote Tamsta pasirodyti šventesne už esamą ir buvusį Popiežius?
Nausėdos jokios partijos neparėmė. Jis savo lėšomis ir aukotojų lėšomis remiasi.
Šimonytė tik aukotomis lėšomis. Ji atsisakė gauti finansinę paramą iš Tėvynės Sąjungos.
O Skvernelis gavo 300 000 iš žalvalstiečių ir beveik nieko iš gyventojų.
Tai verslo kapitalai gražiai atsispindi.
Na ir ką dabar pasakysi? Kas čia nepriklausomas, tyras, tik aukotomis lėšomis ėjęs kandidatas? Kaip nepriklausomai, visai su konservatoriais nesusijusiai kandidatei, nepartinei, tai nebloga parama duota. O informacija pasirodė tik dabar, kažin kodėl?
Garantuoju, rasi tiek pateisinimų, pliusų, nu vartysiesi kaip reikiant.
<div>
<p>SKAITOM
Išsilavinimas
1998 Vilniaus universitetas, Ekonomikos fakultetas, ekonomikos magistrė
1996 Vilniaus universitetas, Ekonomikos fakultetas, verslo administravimo ir vadybos bakalaurė
1992 Vilniaus 7-oji vidurinė mokykla (dabar Vilniaus Žirmūnų gimnazija)
Darbo patirtis
20132016 Lietuvos bankas, valdybos narė
20132016 Vilniaus universitetas, Matematikos ir informatikos fakultetas, Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutas, dėstytoja
20092012 Lietuvos Respublikos finansų ministrė
20042009 Lietuvos Respublikos finansų ministerija, ministerijos sekretorė, viceministrė
19972004 Lietuvos Respublikos finansų ministerija, Fiskalinės politikos departamento Mokesčių skyrius, vyr. ekonomistė, Mokesčių departamento Netiesioginių mokesčių skyrius, vedėja, Mokesčių departamentas, direktorė
O dėl bendravimo politiniame lygmenyje... Esu buvusi ne vienm aukšto lygio susitikime, mačiau ir ŽINAU, kaip elgiasi žmonės Skirtingai nei tu, google žinovė
Papildyta:
O jau estijos prezidentė..ir kitos..Vajė, baisu </p>
</div>
</blockquote>
<p>ir kaip tai, kad ji moke matematikos risasi su prezidento postu ir visi kiti dalykai, ka ci asukelet? as ta maciau kas is tu dalyku risasi su prezidento postu<strong> ir kaip</strong>, gal sugebesit atsakyti? mes ne apie ministro posta snekam, nors ir jam jos neberinkciau, apie paskolas jau daug pridiskutavom, ji labai stipriai suklydo arba pakluso Kubiliui tai vadinasi neturejo savo stuburo.</p>
<p>Matot esmine mano mintis, kad Simonyte <strong>bent turetu viena</strong>:</p>
<p>1. Prigimtini zmogiska(siuo atveju moteriska, nes ji moteris) zavesi, kultura, etiketo, diplomatijos ismanyma, ta prasme budu dama, ne baudziauninke.</p>
<p>2. Issilavinima toje sferoje.</p>
<p>3. Patirti diplomatijoje, bendravima auksciausiu pareigunu, elito susitikimuose.</p>
<p> </p>
<p>jsu kakzaip vein u zisvaizdos uzsikabinos ir tai narsot, ko nemastot, nerasot, ko neuzkliva kiti dalykai? ar ji kitus turi? Ji net kaip ekonomiste valstybiniu ligiu ne kas, galit gincytis bet as sustinku su tais ekonomistais, kurie uz sveika prota ir tai isdesto argumentuotai, kad ji veltui pasieme paskola su dau gdidesnem palukanom, tai saliainedave nieko, o mokam labai brangiai.</p>
<p> </p>
<p>O ka Estijos prezidente, ji irgi tokia pat atgrubnage, nekulturinga , nediplomatiska? kas kitos ? kada girdejai kaip sneka pvz Theresa May? Taip sneka aukstuomene, ji politikoje jau 20m maziausiai, negirdejau, kad ji leistu kazkokius panasius komentarus kaip Simonyte ar kalbetu tokia zagres kalba. Merkel nezinau ka kaip kalba vokieciu nesuprantu, Chorvatijos prezidente jau ikeliau kaip pavyzdine, jos nuveikti darbai sneka uz save. Kas dar kitos?</p>
Tu beviltiška 🤣 die die, nors ne mums su tavim gyvent 👀👀
Papildyta:
Chorvatija tai čia ta bemoksle turėjo galvoje Kroatiją?
Papildyta:
Auč 🤣
Na, anot Biblijos - kone visų.
Papildyta:
Garantuoju, rasi tiek pateisinimų, pliusų, nu vartysiesi kaip reikiant.
Oi taip, jos net patį Sataną išsuko Pavydėtinas menas taip kilimėliu tiestis
Auč 🤣
Papildyta:
Nu. Ir Madonna tokia. Baisu gi. O manekenių kiek tokių. 🤣
Stai Adamkaus pasisakymas, kuri kandidata palaiko ir man tai logiska, Tie visi spirgejimai uz IS man tokie nebrandus ir neracionalus. Kas ci aieksojo Nuasedos privalumu.
Nezinau kazkokiu zygdarbiu Adamkaus Lietuvos labui, bet bent nesugadino santykiu su kaimynais, visur elgesi taktiskai , kulturingai, abu su zmona labia inteligentiski zmones.
Labai patiko Adamkasu mintis, kad Nauseda gali atnesti ramybe i politika ir salies gyevnima, kam pirtariu konservatoriai ka moka, kartu su IS tai tik saipytis, ir jau bloga nuo tu rietenu politiku.
https://www.facebook...?type=2
dar manau jo mokslinis darbas labai i tema :
VU apsigynė socialinių mokslų daktaro disertaciją tema „Pajamų politikos kryptys infliacijos ir stagfliacijos sąlygomis (Lietuvos pavyzdžiu)“.
Kaip man jis ir nepatiktu, bet jis visa galva auksciau, ka ten galva, IS is vis kazkoks nesusipratimas, kaip prezidente.
Kelis vaikus atėmė Prezidentė, kažką praleidau
jums madinga kvailiukem apsimesti ar tokios ir esat?