Idomu skaityti. Taip ir isivaizduoju, kad abu visai geri, tik Nauseda patirties politikoj nelabai turi.
Bet dabar man iskilo klausimas, o kokie tarkim pliusai siai dienai gaketu buti Nausedos pries Simonyte? realus, ne zmoniu isivaizduojami.
Nepriklauso jokiai partijai. Turbut dalis seimo nariu nebus tiek nusiteike pries ji, kaip pries Simonyte, del jos rysiu su konservatoriais.
Man Nauseda atrodo toks, kuris eina ten, kur patogu ir iskart gauna galios pozicija. Jis nekandidatavo i seima, net i ministra. Nebuvo finansu ministru, didziausios krizes metais, zinodamas, kad visa likusi gyvenima bet kokie sprendimai bus prikisami, nes tokiu metu tenka imtis nepopuliariu istatymu ir kuri nors visuomenes grupe, arba net visos bus nelaimingi. Jis sedejo siltoje vietoje, uzsidirbo namui Belmonte ir sast i prezidentus. As tiesa pasakius pries debatus ji laikiau tinkamesniu. Tas straipsnis apie kuno kalba atspindi mano mintis del jo. Kalba taip, kaip patogu daugumai, kad gautu balsu, save stipriai kontroliuoja. Jis man toks nenaturalus, bet jau nuo amziu amzinuju. Kiek as ji seku FB, tai viskas korektiska, tradiciska, tvarkinga, atsargu, o zmogaus, asmenybes, nuomones nelabai yra.