niekinti. Tai kaip ir sinonimai, pasižiūrėk į žodyną ir Bibliją pasklaityk.
Ot tai krikščionys, net Biblijos savo nežino
Galvoju, kad niekas gyvai susitikę jokiais šaltaisiais ginklais nesiskaldytų..
Ir nebemanau, kad toks šaršalynas, kaip šiandien, blogis. Temos gyvena ant priešingų, nesutinkančių nuomonių. Bendraminčiai plepaluose persimeta vienu kitu pastebėjimu ir nuvėsta, nes diskusija nesivysto, kai visi vieni su kitais sutinka - tiesiog nėra dėl ko gyvai ginčytis, nes paprasčiausiai sutinki ir supranti..
Suprantu.. Pripratot..
Ne, niekad i tai nekreipiau demesio, o kodel tureciau?
kaip ir nesi euras, kad visiem patiktum tai ir mzones, kurie neapmaste tam tikru dalyku, nesupras, tu,ka sapmaste ar antrokas supras dvyliktoka, ar del to kaltinti reiktu dvyliktoka?
Na gerai, tegu bus vien kultūros stoka.
kodel dabar? jei visi zodziai ,kurie yra zodyne, nera keiksmazodziai, tai kuom blogai juos vartoti?
kazkaip jau ziuriu susipainiojot savo aiskinimuose, kas keiksmaozdis ir kas ne, nejauciat? is inercijos bandet kazka irodyt, visko nepamasciusi? o as tik pateikiau jums vaizdine priemone, kad paskatinti mastyma
Taigi pradedam is pradziu, kas yra keiskmazodziai? ar tai tikrai tik zodziai, kuriu nera zodynelyje?
Kiek keikiu? Gal pacituok nors karta, kaip as ja keikiu? Ir kur apie jos knygas kalbu.
Buciau labai dekinga.
Norint studijuoti nuolat gyvenime reikia tureti gebejima atsirinkti informacija. Pseudo-moksliniu straipsniu skaitymas ar Murauskienes tekstu FB nagrinejimas yra degradacija, o ne studijavimas.
As buvau rasiusi ir ne karta apie knygas, ir tai ne vienintelis tavo pasisakymas apie ja. Ar tu turi omenyje, kad ji tik FB raso tokius dalykus, kurie veda i degradacija, o knyga jos labai ismintinga?
Norint studijuoti nuolat gyvenime reikia tureti gebejima atsirinkti informacija. Pseudo-moksliniu straipsniu skaitymas ar Murauskienes tekstu FB nagrinejimas yra degradacija, o ne studijavimas.
As buvau rasiusi ir ne karta apie knygas, ir tai ne vienintelis tavo pasisakymas apie ja. Ar tu turi omenyje, kad ji tik FB raso tokius dalykus, kurie veda i degradacija, o knyga jos labai ismintinga?
Tai kur as ja cia keikiu?
Man neidomu ka tu rasei. As klausiau, kur as rasiau apie knygas. Kadangi nerasiau, tai nerasi. Neinterpretuok tiek, arba pasilaikyk sau nevalkiojus po visa foruma, nes jau nezinau kelintas kartas, kai primeti man savo fantazijas.
Ot tai krikščionys, net Biblijos savo nežino
Kodel as ja turėčiau žinoti?
visiškai neturėtum, ar kas liepia būt krikščione? būk kuo nori
Papildyta:
iš viso kas jie toki? gi sakė, kad valdžios nesiekia nuoroda buvo įdėta, bet nepakomentuota, nes nepatogi
Nelabai suprantu apie kokia nuoroda kalbi, bet negi nepastebejai, kad asmeniskaii taves klausiau uz ka balsavai?